- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
mgoogyi #32802 üzenetére
Köszi szépen a segítségeket mindenkinek (Ciccuka, junior11, Snoop27, Pumma, mgoogyi), már meg is rendeltük a Panasonic TX-40CS630E-t!
Remélem, beválik.
Még annyi, hogy továbbra is agyalok a kalibráltatáson, mi a véleményetek erről? Guglizással találtam őket, nem tudom, megéri-e, meg valóban jól csinálják-e, mert amúgy elég olcsóért vállalják. Még ezt találtam. Vagy tudtok megbízható helyet?
Úgy vagyok vele, hogy ha már hosszú távú befektetés, még pár ezret talán megér, hogy színhelyes, vagy legalábbis ahhoz közeli legyen a kép.3D-szemüvegből ahogy elnézem, a határ a csillagos ég, van érdemi különbség köztük azonkívül, hogy aktív/passzív? (Nyilván ehhez a TV-hez az aktív kell, ha már támogatja.) Pl. ez: Activi PANASONIC TY-ER3D5ME 3D szemüveg - jó lehet? (Vagy ennyi lóvét nem is érdemes kiadni rá, vagy épp inkább többet?
)
-
törölt tag
válasz
mgoogyi #32235 üzenetére
Akkor most gondold át újra a jelölteket: CS620E nem annyira ajánlott, de van most hasonló áron a Panasonic TX-55CS630E 3D SMART LED Televízió-t, a W755C helyett pedig a KDL-55W809C-t. Az elsőre 5 év gari jár 03. 31.ig, és mindkettő vélhetően ameddig a készlet tart, és hivatalos gyári jótállással vannak. Vétel előtt nyomkodd meg és próbáld ki ha teheted bármelyiket is választod.
KZP Ha lenne a CRT-n is ilyen "hasznos" smart rendszer, akkor az is hasonlóképp muzsikálna neked. + itt az UF850V-ről volt szó, nem a 6-os szériáról.
-
BBéci
legenda
válasz
mgoogyi #32195 üzenetére
A képről nagyobbnak tűnik a nézési távolság, mint 2,5 méter. Mérd meg pontosan, csak úgy lehet valamirevaló ajánlatot adni!
Egy biztos, a 48 colos kicsi, mindenképpen kell a 55-ös képátló.
A normális hangzás felejtsd el, a mai rendkívül lapos kialakítás nem teszi lehetővé, nincs elegendő hely a hangszórók számára.
A 10 évre tervezés túlzott optimizmus, ha egy ma vásárolt TV 6 évig hibátlanul üzemel, hálaimát rebeghetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest