- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ha tényleg van natív 100/120 Hzes tv akkor miért van az, hogy kikapcsolt interpoláció és BFI mellett csak 300 soros a morgásmegjelenítésük? Ez tény és ugye ezzel a "produkcióval" az 50Hz-es tv-k mozgásmegjelenítését tudják. Itt a jelenleg legjobb 4K-s LCD tv és ez is csak 300 sort tud. Ergo a natív panel 50/60 Hz-es.
A másik, ha rákötsz egy 100/120 Hz-es gépet, akkor a tv kiírja, hogy 1920x1080/120Hz?
-
BBéci
legenda
Tőlem életed végéig fenntarthatod, attól még nem lesz igazad. Sajnálatos, hogy egy nyilvánvaló tényt nem vagy hajlandó elfogadni.
Mindegyik Európában forgalomba kerülő LCD TV megjelenítő panelje 50 hertzes képfrissítésű! Kizárólag képkocka interpolációval és/vagy háttérfény villogtatással (BFI) lesz belőlük 100 Hz!
Ez műszerrel mérhető, igazolható. Ha kikapcsolod az említett funkciókat "MotionFlow, Clear Motion Rate, Intelligent Frame Creation es TruMotion" 50 hertzen üzemelnek.
Akár elfogadod, akár nem. -
lorinser
senior tag
Ezt már én is sokszor kérdeztem, én sem értem és nem látom az összefüggést a hálózati feszültség és a megjelenítő natív frissítése között.
Meg azt sem értem, hogy a szakportálok miért natív 100 vagy éppen 200Hz-nek említenek bizonyos TV-ket. Valszeg akkor ők is tévedésben vannak? -
BBéci
legenda
-
Cölöp
tag
A WIFI használatakor szerintem más a ciripelés forrása, el is tér jellegében, sokkal zavaróbb.
Ethernet esetén nincs erős-szakaszos ciripelés, csak az állandó alacsonyabb.Egyébként tényleg meg vagyok elégedve, fekete szuper, színek természetesek, bevilágítás nincs, DSE nincs, semmi zavaró utánhúzás még a hangja is elfogadható.
Ja, és lejátsza a 4K-s anyagot USB3-as külső HDD-ről!
Hogy mégis legyen valami apró negatívum megemlítve a ciripelésen kívül: vízszintes és függőleges kamerapásztázáskor, mikor nagyon homogén a textúra (pl. Bogyó és Babóca
) akkor egész halványan 10-20 cm széles sávok vehetők észre. Direkt figyelve nem veszem észre, csak rábambulva (másképp nem tudom megfogalmazni). Film közben észrevehetetlen.
Ja mégegy: csalódtam, hogy nincs hozzá okostávirányító, utólag beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest