- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
kukulec #37041 üzenetére
Mekkora összeget vagy képes és hajlandó rászánni?
Csak mert először egy ~150.000 forintos televízióról kérdeztél, majd egy ~200.000 forintos SONY készülékről...
Az ár nagyban determinálja a lehetőségeket. Előbb a "cél összeget" kell meghatároznod, hogy érdemben dönthess.
-
Piftuka
veterán
válasz
kukulec #37021 üzenetére
A HD sportcsatornák még a 49 colos képernyőn is jó minőségű képet adnak. A Full HD filmekkel hasonló a helyzet a legtöbb csatornán; feltételezem, hogy az HBO is kellően jó minőségben sugároz.
Egyébként BD filmeket már 2.000 forint alatti áron is találsz szép számmal, még újonnan is. Használtan pláne.
Az SD tartalom és a DVD-k esetében még nagyobb szerepe a van a tartalom minőségének. Ezeknél nagy méretű képernyőnél valóban belefuthatsz a "zajos", pixeles kép problémájába.
Ettől függetlenül a foci és a film minél nagyobb méretben a jó.
Mennyiért vennél televíziót?
-
törölt tag
válasz
kukulec #32570 üzenetére
A 650V tudja, de az olcsóbb alap tévék nem tudják a 100-at. Ha a Samsung kiesik nálad, akkor ugyanazt mondanám, mint amit először kérdeztél csak nagyobb méretben a 5610-est. Ez egy megbízható és jó alap készülék. Ha még analógot nézel, akkor majd az új tv-hez váltani kell digitális adásra.
-
BBéci
legenda
válasz
kukulec #32571 üzenetére
Láttam nagyon jó LG monitort, abban képesek remekelni, a TV más műfaj. De azért a DELL-nek elég jelentős része van az általad tapasztalt végeredményben.
Azok dicsérik az LG tévéket, akiknek érdekük fűződik hozzá.
Vagy vettek egyet és a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" elv alapján rábeszélnek, szívjál Te is.
Vagy jutalékot kapnak az ajánlásokért.Nincs "valós" 100 hertzes LCD TV, mindegyik kizárólag valamilyen trükközéssel (interpoláció, háttérfény villogtatás) tudja az 50 hertzet sokszorozni.
-
törölt tag
válasz
kukulec #32567 üzenetére
Ezek mind falra rakhatók. A leírásában megtalálható, de ha megnézed a hátulját, találsz 4 db menetes furatot. Van 110k-ért Smart/3D-s 32"-os tv. LG 32LF650V Ebben a méretosztályban ez a legjobb tv, bárki bármit is mond.
-
sakal83
addikt
válasz
kukulec #26920 üzenetére
Tul eros a hatterfeny, tul nagy tere kell a szemnek attekinteni.
Nagyon jo elmenyt ad, de excelezni es wordozni buntetesA felbontas ehhez a merethez nagy. Mar a 27es is hatereset fullhdhoz.
Nekem is be kell imernem h. A monitor az monitor, a tv pedig tv. Nem veletlenul.
-
sakal83
addikt
válasz
kukulec #26891 üzenetére
Az első háromra hosszútávon tökéletesen alkalmatlan a tv.
Sajnos a szemkárosodás nem visszafordítható. Én egy 32 colossal intéztem el a szemem. Azóta csak háttérvilágítással tudok netezni, és hosszabb távon TV-t is nézni sajnos.
1 év alatt sikerült összehozni...
Azóta egy DELL IPS-es 27-esem van, de az is kalibrálva, mert egyébként megsiratom a látványt.
-
lukgab
tag
válasz
kukulec #26891 üzenetére
Itt elolvashatod a 4K vs játék tapasztalatomat:
http://prohardver.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_56183-56183.html2 hete nagyon boldog tulajdonosa vagyok egy 55ub850V nek!
-
-
blakey
titán
válasz
kukulec #26889 üzenetére
Mivel én más szemszögből tekintek egy monitorra vagy tv-re ezért tv-t eszembe sem jutna gépre kötni munka szempontjából. Ha azért kéne rákötnöm, mert arról menne a mozi meg a játék akkor az még működhetne. Ha megvannak a megfelelő eszközeid akkor kipróbálhatod ezt a felállást. Az input lag jelenleg magas a 4K-s tv-k esetében, játékra még nem ideálisak.
-
blakey
titán
válasz
kukulec #26887 üzenetére
Szerintem egyetlen TV sem képes monitroként helytállni, legalábbis ha minőségi megjelenítést szeretnénk. Ekkora felbontáshoz már dukálna egy Display port és ilyen tv-ről nem tudok. Ha a géped 2.0-as HDMI kijárattal rendelkezik akkor talán flmnézésre, némi játékra még alkalmas lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest