- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pFEFErohni
tag
válasz
nightshadow #11987 üzenetére
Nahopp!
Köszi az infót! Kíváncsi leszek mikor lesznek kint Mmben vagy valahol! Jól tudom, hogy az új braviák a hivatalos tévéi a vbnek!? Mert akkor tuti lesz akció is rájuk!
-
blakey
titán
válasz
nightshadow #11982 üzenetére
IPS?
-
peteralbert7
tag
válasz
nightshadow #11930 üzenetére
Van itthon samu 40" 3d-s tv és nincs bajom az aktivval,viszont a passivot még nem próbálatm.Tetszik a samsung éles képe,a szineivel sincs bajom.Tényleg csak az a kérdés,hogy a passziv 3d-nél van-e szembetűnö felbontásbeli különbség/az elméletit ismerem/.Kb 2 méterről filmezek fekve általában.
-
peteralbert7
tag
válasz
nightshadow #11928 üzenetére
Köszönöm.És abban tudnál segiteni,hogy LG 42la620s vagy a Samu ue40f6320 lenne-e a jobb választás?A tv általános használatra lenne,sok full hd film,sd műsorok,és 3d-s filmek is(ezek jobbára este mivel a kislány nem viseli el a szemüveget),kevés játék és a tv-t használnám monitornak.Előre is köszi.
-
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #11859 üzenetére
akkor jólesz ha kitalálnak valami nagyon nagoyn szuper tömörítést is, mert ehhez aztán kell majd sávszél, pláne sugárzáshoz. meg az sem mindegy h hány ilyen csatorna fér egy transzponderen a műholdon
-
Kabel15
aktív tag
válasz
nightshadow #11859 üzenetére
Csinálják csak. Azzal, hogy ők elkezdik csak a technika fejlődését segítik elő. Valószínűleg így a HD tartalom sugárzás is gyorsabban fog terjedni. És lassan talán nálunk is minden csatorna HD ban fog sugározni. Nem mellesleg meg ha ők valamit 8K ban sugároznak akkor azt úgy is kell felvenni. Szóval jó minőségű felvételek lesznek, amiket már nem fel skálázni kell hanem le butítani.
-
vaskotamass
csendes tag
válasz
nightshadow #11831 üzenetére
-
T_Stark
őstag
válasz
nightshadow #11811 üzenetére
Esetleg a 640S megéri a felárat? Úgy látom pár boltban még az is becsúszik 150 alá.
-
tomama
aktív tag
válasz
nightshadow #11776 üzenetére
Akkor jó,mert az egyik 20.000ft-al olcsóbb
akkor onnan rendelek.
-
T_Stark
őstag
válasz
nightshadow #11744 üzenetére
A Samsung milyen paneles?
A fentebb tárgyalt felhősödésről van valami infó az LG-kről?
A Samsungnál kicsit félek az aktív 3D-től (villódzás, fejfájás...) de szerintem a héten betérek egy boltba és megnézem, mert még csak passzív LG-t láttam, de az tetszett. -
kulfoldi
aktív tag
válasz
nightshadow #11730 üzenetére
Koszi!
Akkor ha jol ertem, ha a tavvezerles nem mozgat akkor ez kb egy F6400 mas keretben 15-rel olcsobban. Hat akkor azt hiszem, hogy az F6320-at veszem.
-
tomama
aktív tag
válasz
nightshadow #11726 üzenetére
A 3D nem érdekel,esetleg valami más?
-
pzstm
titán
válasz
nightshadow #11714 üzenetére
no csak azért kérdem, mert 5% kedvezményem van, s ahogy osztok-szorzok 310 ezres újabb generáció is szóba jöhet
Még az aktív-passzív 3D-s dologról nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb
-
pzstm
titán
válasz
nightshadow #11709 üzenetére
Vicces, hogy az input lag Game Mode-ban magasabb, mint a 2013-as szériában (ott valami 15ms körüli érték rémlik), bár gondolom attól még szerintem ez is jó
Nem tudom, hogy 3D-ből a tavalyi modell passzívja jobb vagy a jelenlegi 2014-es aktív verziója.
Összességében elég jónak tűnik, majd el kell töprengnem, hogy vajon a felárat megéri-e/kell-e nekem az idei egyik felsőkategóriás modell....
-
pzstm
titán
válasz
nightshadow #11681 üzenetére
és W7-ből nincs elég nagy(de majd lesz akkor)
W805 és W807 között csak szín a különbség ahogy nézem, viszont egyérintéses távvezérlő és 4 db szemüveg csak ezüsthöz jár......feketéhez nem...
-
pzstm
titán
válasz
nightshadow #11679 üzenetére
Jah hogy a B jelzésűek már újabbak?
Ebből lehet egy W7-es is elég lenne ha lenne nagyobb....
Illetve utána kell olvasnom az aktív/passzív 3D dolognak
-
pzstm
titán
válasz
nightshadow #11677 üzenetére
azok meg gondolom 47"-ban nem fognak hasonló árban nyitni...
új sonykról jó lenne látni leírást meg akár várható árat is
-
pzstm
titán
válasz
nightshadow #11671 üzenetére
lehet hülye vagyok vagy öreg/maradi, de valahogy nem vennék Panasonic TV-t jelenleg nyugodt szívvel...
linket köszi, elolvasom a teszteket is
-
noolie
újonc
válasz
nightshadow #11511 üzenetére
De jó tényleg
a három tv közül valószínűleg akkor utóbbi, általad linkelt lesz a legjobb. Sonynál jobban tetszett...
-
zs2994
tag
válasz
nightshadow #11491 üzenetére
39e6 rendelve , köszönöm.
-
zs2994
tag
válasz
nightshadow #11480 üzenetére
Köszi , átolvasom . és LED max120ig mit ajánlasz ?
-
feco100
tag
válasz
nightshadow #11486 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Azt hiszem maradok a Sony-nál. -
feco100
tag
válasz
nightshadow #11482 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg a Sony-n kívül más ajánlott készülék ebben a kategóriában?
-
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #11464 üzenetére
hát azért mindegyikben van cinema mód vagy valami hasonló, ott már leet h eleve ás a helyzet, de pl keresd meg jánoss666-ot, és a kalibrálásod profin megcsinálva meglesz 250 helyett 50 dollárból
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #11445 üzenetére
Én is erre jutottam, ezért is érdekelne, hogy miben több a +50ezer Ft-on kívül.
A méretet igazából valami köztesre értettem, egyszerűen lahangoló, hogy a gyártók kihagyják a 32 és a 42 coll közötti szakadékot -
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #11442 üzenetére
Miben különbözik a 650-estől? Rénézésre nagyon olyan.
És kisebb méret nincs? -
törölt tag
válasz
nightshadow #11421 üzenetére
A 60LE650/652/752-nek játék módban 60ms körül, azt nem tudom a 39" miképp viszonyul hozzá.
Egyébként valaki használ napi szinten LC 60LE652-t vagy 752-t? Nem tudtam megnézni csak neonfényes körülmények között, az pedig tudjuk mennyire hiteles. Igazság szerint megvenném, túl nagy elvárásaim nincsenek, hosszútávon bekerülne vászon mögé, normál tévénézési szokásokhoz kellene. Ekkora méretben a Samsungok kiesnek, mert lehetetlen csík vagy foltmentes példányt kifogni. Az LG idén nem remekel, a felső kat kivételével még otthoni körülmények között sem jöttek be, Pana ET60 tetszik, sajnos csak max 55 colos, náluk pedig a felső kategória lett minősíthetetlen, legalábbis LCD fronton. Philips 6008 sem rossz, de ott is méretakadály van. Érdekes lehet még a Totyiba 58L7365, de ehhez a márkához nem jutok hozzá, élőben sem tudtam normál körülménye között megnézni. Úgyhogy
-
zolem
aktív tag
válasz
nightshadow #11421 üzenetére
Megértelek.
#dorika: esetedben max a 39'nek van hely de nézési táv mennyi. Nem mindegy hogy 1,5 vagy 2m -
zolem
aktív tag
válasz
nightshadow #11418 üzenetére
hát akinek ennyi
szarvan otthon az vegyen egy normális házimozi erősítőt -
Bitpalace
senior tag
válasz
nightshadow #11394 üzenetére
Én 94cm mértem ahova beférne a tv, de ilyen átmérő meg nem igen létezik tudomásom szerint.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
nightshadow #11385 üzenetére
Köszönöm!
És ez is valós 200hz-s?
üdv!
-
Kalos7
tag
válasz
nightshadow #11378 üzenetére
Azt tudom hogy 2 éves, de azt nem hogy milyen a használata...
-
klepto
addikt
válasz
nightshadow #11387 üzenetére
Ettől féltem
Akkor az alábbi 3 márka közül; LG, Philips, Orion, melyikkel érdemesebb hosszú távon tervezni:
Ha meghibásodási adat nincs, akkor a szervizháttér, alkatrész ellátottság, alkatrész árak, javíthatóság, és ügyfélszolgálat tekintetében. -
Bitpalace
senior tag
válasz
nightshadow #11380 üzenetére
Nekem nem gond a fehér szín, sőt még tetszene is, mert nem a megszokott fekete
Mivel picike a szobám és a falon lesz a tv, így csak 2-3m távolságból tudom nézni, és én a 32"-re gondoltam, hely lenne nagyobbra, csak nem tudom hogy jó ötlet e..üdv!
-
Bitpalace
senior tag
válasz
nightshadow #11378 üzenetére
De úgy kérdezem akkor, hogy ebben a kategóriában van esetleg valami más ami ajánlott? Mert tudom hogy a 6400-nek volt az egyik legjobb kijelzője. Miben tud zavarni a színe?
üdv!
-
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #11370 üzenetére
najo, de a 100hz lényege a mozgóképfelbontás növlése.
ha ez elérhetpő a szappanopera effekt nélkül az szerintem mindenképpen jobb módszer, akkoris ha leesik a fényerő. egyébként menniyről? 200 maxról leeseik 100-ra, 80cd meg a thx ajánlás sötétben való nézésre. szóval bőven elég.
-
blakey
titán
válasz
nightshadow #11370 üzenetére
Ha tehetitek akkor nézzétek meg a Toshiba AMR (Active Motion Rate) működését, a Standard értékkel 1080 sort ér el és nincs szappanopera hatás, a fényerő nem csökken, stb. egyszerűen élvezhető a műsor.
-
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #11367 üzenetére
Háttérvilágítás villogtatásával el lehet érni 1080 soros szappanopera nélküli mozgóképfelbontást, last sony impulse mód.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #11355 üzenetére
Már többször olvastam, hogy a méret a lényeg
Csakhogy - és ezt leginkább a gyártók felejtik el - ennek nem feltétlenül kéne növekedést jelenteni. Nekem egy 37-es méret lenne ideális, ahogy néztem ezek kikoptak már, marad tehát a 39-es. A 40-esek zöme Samsung, amit ebből láttam az nekem tökéletesen leírta az LCD-ről fellelhető negatív sztereotípiákat, úh másfelé keresgélnék.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #11351 üzenetére
Vajh miért? Azért mert nem szeretnék mozivásznat, jó minőséget szívesen vennék. Fizetnék is érte. Nem értem a gyártókat
-
Tomix24
addikt
válasz
nightshadow #11310 üzenetére
LG LA740 - 200Hz
LA620- tól felfelé mind valós 100Hz...
A többi pontos amit írtál.
+ Philips 7xxx - 200Hz már. Samu 7-8xx 200hz -
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11310 üzenetére
Köszi.
-
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11308 üzenetére
Akkor kamu van odaírva.
Mégis hogyan lehet eldönteni, hogy egy tv valóban az e? -
trollreign
tag
válasz
nightshadow #11273 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy kifejezetten sportra lesz a TV, itt ilyen maximum heti rendszerességgel történő sport nézésről van szó, elsődlegesen fullHD filmekre kell. Éppen ezért az LG felárát még kifizetném érte (beleértve a Smart funkciókat), de azért ennek a Samsungnak a felárát már nem fizetném ki a sport végett, 3D-re pedig nincs szükségem. Köszi a segítséget azért.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
nightshadow #11277 üzenetére
Sokáig néztem a két tvt egymás mellett, csak a színhűség meg a sötétbarna miért fekete samun döntött az lg mellett! Meg egy minőségellenőr véleménye a Magyarországra szánt samsung tvk-ről!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
nightshadow #11275 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz
nightshadow #11273 üzenetére
Pedig szerintem ez pont nem valós 100hz!
"200hz = 50 real frames + 50 interpolated frames + 100black frames inserted between each real/interpolated frame to reduce LCD burn in." -
ezanickem
tag
válasz
nightshadow #11251 üzenetére
Sajnos tudom, és majd megszakad a szívem hogy nem tudom megvenni
-
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11247 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom ezt a lehetőséget is.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
nightshadow #11243 üzenetére
Igen eredetileg nem volt bene, fél éve bukkantak fel az első satosok, ez igaz a 32"-re is, de amúgy random, hibe hóba akadnak sat nelkuliek is, késői gyártási dátummal is.
-
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11244 üzenetére
Az egy dolog, de a tv képességeit, megfelelő forrásból, csak így tudom megnézni. Ha a tv adás minősége alapján vennék LCD tv-t akkor nem vennék.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
nightshadow #11214 üzenetére
-
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11197 üzenetére
Elmentem megnézni a beszélt tévéket. A Samsung UE40F6500-at csak az "ósanban" tudtam megnézni. Tudom, hogy ez nem mérvadó, de pocsék volt. A Sony 42W650-t az ottani Sony szalonban. HD adás ment a tv-ken, pocsék volt. Megkértem az eladót, hogy keressen valami jobb forrást és hozott is egy gyári demót pendrivon. Hirtelen jónak tűnt. Volt egy fekete csávó feje a képen, elég részletgazdag volt, de amint megmozdult, mintha eltűntek vagy lemaradtak volna a textúrák a homlokáról. Amint megállt, rögtön megint jó lett.
Marhára nem győzött meg még a saját demójuk sem.
Hol lehetne megnézni egy Samsungot ilyesmi gyári demóval? -
Tomix24
addikt
válasz
nightshadow #11207 üzenetére
Csak így hozzá a témához hogy egy Sony-nál még mi jobb: + ON TV(only Samu), + 1500 alkalmazás a Samsung SMART-ban(Sony 10-50-70kb) .. BILL+Egér támogatás(Sony egér only). Media Player jobb file kompatibilitással. Samsung dts support.FullHD3d, nem felezett, vagy az mkv-nál negyedelt
felbontás akár..
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
nightshadow #11211 üzenetére
Van már benne egy jó ideje, látom nem mostanában láttad élőbe a Tv-t
ha kell küldök róla neked képet privátba.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
nightshadow #11207 üzenetére
Mindegyikbe van DVB-S tuner.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #11195 üzenetére
Miben tartod jobbnak a Samsungot? (leginkább a képminőségre koncentrálva, 3D-t elfelejtve).
A Sonykkal nincs tapasztalatom, sokan dícsérik őket, de hallottam már azt is, hogy a magasabb ár csak a négy betűnek szól. Tud valami többletet más gyártóhoz képest? Pl az említett W650 egy hasonló kategóriájú Samsunggal, LG-vel szemben?
-
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #11201 üzenetére
de a gyors akció film is 1/24 záridővel van fényképezve, merevítsd cska ki egy képkockát, tiszta elmosott lesz benne minden, tehát bőven elég a 100hz nélküli 300 soros mozgóképfelbontás.
egyébként én a sonyt venném, mert szappanopera nélkül tud jobb mozgóképfelbontást összehozni
-
MAX84
csendes tag
válasz
nightshadow #11186 üzenetére
Kicsit elvesztem itt a panelokban, feketékben, valós HZekben
Most ha a sony 150k az f6500 160k akkor filmnézéshez melyik a jobb vétel? (SMART funkció is fontos => böngészöben flesh videó nézes) -
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11195 üzenetére
Elég sok bolt kínálja 160-ért. Akkor lehet, hogy érdemes lenne inkább egy kicsit többet kiadni, ha ez jobb.
-
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11193 üzenetére
Csak mert azt is 160 pénzbe kerül. A Sony is annyi alapesetben. A kettő közül a Samu a jobb?
(bocs a sok hülye kérdésért) -
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11191 üzenetére
A Samu UE40F6500-at is ajánlották, az is kb. ennyibe kerül. Elég nehéz dönteni, mert nem lehet egymás mellett látni a két cuccost.
-
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11189 üzenetére
Azt néztem, hogy a Pana tesztben kiemelik, hogy ott azért nem top, a Sony meg kiemeli, hogy ott nagyon jó.
-
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11186 üzenetére
Ez képminőségre hol van az előbbi Panához képest? Azt a tesztben eléggé dicsérték.
(LCD TV ügyben nagyon le vagyok maradva) -
Picturemaker
őstag
válasz
nightshadow #11184 üzenetére
Köszi, el is olvastam a tesztet. 150e-ig mi számít mostanában még jó vételnek?
A 3D és az okos funkció nem érdekel.Köszi.
-
gyeniko
őstag
válasz
nightshadow #11173 üzenetére
Nem hasonlítottam, csak megerősítettem, hogy nem vagyok meglepve azon, ha valaki "mű" képet vél látni egy lcd TV-n.
-
kopee1980
tag
válasz
nightshadow #11119 üzenetére
Értem amit mondasz, csak azt nem értem, hogy miért dobott piacra a Samsung OLED tv-t, ha most maga elismeri, hogy nem gazdaságos a gyártása? Ja és persze hozzáteszi, hogy majd 3-4 év múlva.
Nekem ez azt mutatja, hogy a technológia már megvan (mivel már piacra is dobtak ilyen tv-t), csak még nem szedték ki a maximálisan elérhető profitot az LCD/LED TV-ből.
Majd ha az teljesen kifújt hirtelen gazdaságos lesz az OLED gyártása.
-
kopee1980
tag
válasz
nightshadow #11117 üzenetére
Nem csak a Samsung van a piacon. Mint ahogy a cikk elején is szerepel ott van pl. az LG is.
Gondolom, hogy a Samsung nem akar a fejlesztésbe pénzt invesztálni (jó a parasztnak az a szar is ami van) megvárja míg más kifejleszti.... -
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #11074 üzenetére
Nem csak ott hanem minden sony márkaboltban, centerben.
-
fatalka
csendes tag
válasz
nightshadow #11084 üzenetére
Mondjuk az a hamarosan inkább március eleje lenne
úgy már túl sok lenne nekem
-
fatalka
csendes tag
válasz
nightshadow #11081 üzenetére
A 3D nem lényeges, sosem voltam oda érte
Ha viszont nagyobbat mondjuk 42-est néznék, ott van olyan ami 140 körül van és jó is? -
fatalka
csendes tag
válasz
nightshadow #11079 üzenetére
2 méter körül lehet
-
Gergő170
aktív tag
válasz
nightshadow #11075 üzenetére
Értem nekünk is inkább álványon lesz mivel ahol fel lenne téve a falra nagyon hideg a fal és szerintem nem lenne hasznos neki.
-
Gergő170
aktív tag
válasz
nightshadow #11072 üzenetére
Nagyon köszi a gyors választ .Ezt érdemes a falra rögzíteni ?
-
Kantalusz
újonc
válasz
nightshadow #11068 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Kantalusz
újonc
válasz
nightshadow #11066 üzenetére
2,5 m
-
Sárpac
nagyúr
válasz
nightshadow #11062 üzenetére
Itt kicsit kavarodást érzek.. Monitor 120Hz-e nem ugyan az mint a tvk 100Hz 200Hz-e?
Szóval a trumotion az ami képkockákat generál e miatt lesz a szappanopera hatás folyamatosabb kép, de ha azt kikapcs akkor a 100Hz-es panel miért menne 50Hz-en nem értem?
-
Trak
addikt
válasz
nightshadow #11060 üzenetére
És mi van azokkal, amik elvileg valódi 200Hz-esek?
Az még jobb motion blur "ellen" ? -
LucasGrant
aktív tag
válasz
nightshadow #11058 üzenetére
Akkor szerinted miért folyamatos a kép egy LN570R-en, vagy egy LA620S-en (LN570R-től felfele kivéve LA6130) ha nem számol ki plusz képkockát ?
Vagy szerinted miért felel a TruMotion ?
Vagy nézd meg ezeket a videókat, egy F6200-on megy egy LG LN575S-en -
zolem
aktív tag
válasz
nightshadow #10970 üzenetére
igazad van...A keret megjelölésénél tol ig volt a cél,de inkább 150e.
Felvilágosítára vártam,kaptam. mindenkinek köszi,de még nem sikerült odáig sem eljutni hogy két három tv közül válasszak
Nem vagyok "vájtszemü" de nem akarok olyat venni amit megbánok. -
zolem
aktív tag
válasz
nightshadow #10967 üzenetére
nem rossz de 200 feletti megbízható boltból... én meg 150+ost "szeretnék"
(#10965) Gicz "ki venne..." nagyon sokan.. meg vékony legyen a káva meg a tv vastagság is, meg a++++ os legyen(ez nyirta ki a plazmát is meg a Plázák neonfényes áruldái
-
_q
addikt
válasz
nightshadow #10927 üzenetére
Igen az eladó mondta csak akkor meg már ott vagyok a 660S áránál, amikor is jobban megérte volna azt venni.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
nightshadow #10814 üzenetére
hmm...600hz nem rossz láttom már 100k-ba is lehet venni..
-
IreN!CuS
addikt
válasz
nightshadow #10795 üzenetére
Okés ,hogy a játékok alatt jó az alacsony input miatt , de mint írtam legfontosabb ,hogy a filmek és a sportműsorok (foci f1 nfl stb ) alatt legyen jó , kimagasló kategóriáján belül.
Ha ezek után is ajánlod akkor felvettem a listára
LucasGrant : Köszi az infót , véleményt átrágom magam rajta.
-
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #10744 üzenetére
félreértesz!
csak azt furcsállom, h bejön valaki, mondja hogy mónika showt szeretne nézni egész nap, és jönnek 3-an, hogy ne azt vedd mert az nem valós 100hz.
ha úgyvesszük egyik sem az, hiszen külső forásból egyik sem tud 100képkockát megjeleníteni.
mellesleg az la600 széria akár 400hz mci akár nem, nem valós 100hz, mert nem növekszik meg a mozgóképfelbontásod akkor sem, ha maxra teszed a trumotiont, tesztek bizonyítják, de akinek otthon van olyan, kipróbálhatja maga isszóval ha valaki filmezni akar pl, annak teljesen mind1 h van e "100hz" vagy nem, mert a filmekhez amúgysem kell, mert eleve 300 sor alatti a mozgóképfelbontásuk a hosszú záridők miatti motion blur okén.
-
_q
addikt
válasz
nightshadow #10716 üzenetére
Köszi.
Neked milyen TV-d van, ha szabad kérdeznem
Kíváncsiságból csak.
-
_q
addikt
válasz
nightshadow #10711 üzenetére
Amit linkeltél 39" Panasonic van olyan jó mint a Sony w650? Mert azét tényleg kb egy áron van és még is nagyobb. Tehát ennyit számítana a márka vagy a Sony azért még is jobb?
-
Rhino666
addikt
válasz
nightshadow #10708 üzenetére
Én meg úgy értettem, hogy 40-42" is kicsi, 46" alatt nem szabadna.
-
dorika87
őstag
válasz
Semmi gond, csak gondoltam leírom gyorsan, hogy létezik feketében is ha valakinek az a szín az ideális.
Más... én is gondolkodtam ebben a típusban: Panasonic TX-L39E6E illetve Samsung 39F5500 esetleg LG 39LN575S jöhet még szóba. (hozzám is max 37-39-es tv fér be, ezért esett ezekre a választás)
Vagy ha kicsiben gondolkodnék (bár nem szívesen, mert kb 1,5-2méterről nézném a tv-t) esetleg egy 32F6400-as jobb lenne szerintetek?
Ti melyiket ajánlanátok mindenféle szempontból?: teljesítmény, szép kép, smart (úgy tudom panának gyengébb a smartja, samsung és lg-ről nem tudok nyilatkozni)
-
_q
addikt
válasz
Fehérben lett volna fura számomra, de az ezüstös is szép azért, TV-k nagy része most ezt az ezüstös dizájnt követi. Képet láttam, hogy van fekete csak boltot nem találtam ahol úgy adnák.
(#10713) dorika87
Köszi a linket. -
Rhino666
addikt
válasz
nightshadow #10706 üzenetére
Oda inkább 46-47" kell tapasztalataim alapján.
-
_q
addikt
válasz
nightshadow #10703 üzenetére
Ezt a panasonicot feketébe nem lehet sehol kapni? Most ahogy kerestem csak fehérben találtam, pedig szerintem a fekete se lenne rossz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
nightshadow #10683 üzenetére
Köszi mindenkinek.
-
FilmMániás
csendes tag
válasz
nightshadow #10687 üzenetére
Nem feltétlenül akarom elkölteni az összes pénzt, mivel ezt már évek óta gyűjtöm, és nem mostanában lesz megint ennyi... Számít az olcsóság is... Amúgy ez a TV kb. 10 napja még 130k volt, nem semmi, hogy mennek le az árak...
-
FilmMániás
csendes tag
válasz
nightshadow #10679 üzenetére
Amekkorát csak akarok, nagy a szoba, és nagy a hely, úgy rendezem be, ahogy akarom...
A jelenlegi 82 centis TV-met másfél méterről nézem, azt hiszem ez kissé kevés, de tudom növelni több méterig is akár...
-
_q
addikt
válasz
nightshadow #10658 üzenetére
Köszi. Most már van választási lehetőség
-
_q
addikt
válasz
nightshadow #10655 üzenetére
-
Perzeusz
tag
válasz
nightshadow #10606 üzenetére
Köszi az infót! Már csak a páromnak kell elmagyaráznom, miért kell 200ezres tv a 170ezres helyett
-
Perzeusz
tag
válasz
nightshadow #10603 üzenetére
Panákat alapból nem néztem, mert - gondoltam - ők a plazma császárai. És mindenki csak egy szakterületen alkot ugyanolyan magas szinten.
De ezek szerint tévedtem. Mondjuk, egyszer olvastam, hogy már nem fejlesztik tovább a plazmatechnológiát.
Elolvastam a linkelt teszteket. Jókat írnak róla. Ráadásul 200k alatt van.
És szerinted (ha az aktív 3d-s samut és a drága sonyt kihagyom), akkor a maradék 3-ból melyik a jobb? Vagy ezen a szinten inkább csak a szimpátia dönt? -
SirAlo
aktív tag
válasz
nightshadow #10565 üzenetére
Az en TV-m amit felvesz latszanak a fajlok windowsbol, csak nem tudja lejatszani a VLC , vagyis csak dekodolni kellene, es az en formatumom .ifo ez a tv amugy http://www.emag.hu/horizon-led-televizio-61-cm-hd-24hl700/pd/D382JBBBM/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest