-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
noolie #11510 üzenetére
Ezekkel a kritériumokkal, mint hogy smart, folyamatos kép, és ez az árkategória, főként 2 gyártó rúg labdába, az LG illetve a Samsung. Philipsnek illetve a Sony-nak drágábban vannak ilyen Tv-i.
Hát 3D-be kettő különböző, technológia harcol, LG esetében paszív/polarizált, Samsung esetében meg az aktív, én speciel polarizált párti vagyok, met olcsó, világosabb a kép, és nem vibrál.
40F6400-nek az LG alternatívája az LA620S vagy LA640S ami árba megeggyező lesz vele és, aminek ugyanolyan folyamatos lesz a képe, Amit ugye valószínű láthattál az F6500, annak az LG megfelelője a 42LA660S, vagy ha ezt az árat nézzük már akkor itt már jelen van a Panasonic 42ET60 illetve a Philips 42PFL6008, ami 2 tök jó Tv, viszont a smartba többet fognak tudni a koreaiak.
Szerintem próbáld ki a smart részét mindegyiknek, Samsungnak a tapipados távirányítójával, LG-nek meg a magic remotejával, én speciel sokkal gyorsabban tudok írni magiccel meg menübe kalandozni, ha meg mégis kicsit számít, a 3D akkor biztos összetudod hasonltani valamelyik boltba.
Ha hosszabtávra veszed, és kacsingatsz a magasabb ár felé, és fontos a smart, akkor ezket nézd meg a boltba és hasonlítsad össze őket mint smart mint képminőségbe, Samsung F6500, LG LA660S/690S, mindegyik már egy erős középkategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest