- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz
Hardver Arc #16299 üzenetére
Az F5000 tavalyi, az EH5000 tavalyelőtti modell.
-
nightshadow
veterán
válasz
Hardver Arc #16295 üzenetére
107k-ért van a 42F5000[link], ennek 30ms alatt van ai input lagje, tehát jó játékra.
-
nismoka
addikt
válasz
Hardver Arc #11166 üzenetére
Sony W650
-
Gicz
addikt
válasz
Hardver Arc #10864 üzenetére
szipmpla tv az 720x576 felbontású, ahhoz még sok is az 1024x768
-
Gicz
addikt
válasz
Hardver Arc #10860 üzenetére
najó de akkor ez nem a pc hibája hanem a tied
szebb gépház? nekem a pc meg a monitor két külön szobában van, h még hangja sem legyen, nemhogy szebb gépházat vegyek
-
Gicz
addikt
válasz
Hardver Arc #10858 üzenetére
ha főleg sötétben filmezel, akkor mindeképp az x60 plazma lenne az ideális. jó mozgóképfelbontás szappanopera effekt nélkül és alacsony input lag. játékokhoz mind2 jól jön!
én nemtudom te mikkel játszol, h havi 20-30-at költesz pc-re, mert én a pc-re 4 éve nem költöttem egy vasat sem, és 1920x1200-ban High beállításokon megy a battlefield 4 is.
-
Gicz
addikt
válasz
Hardver Arc #10856 üzenetére
a ps3 miatt max bluray filmhez kell fullhd, mert a játékok nagy része még 720p-ben is éppenhogy megy rajta. én már tuti ne vennék 8 éves hardvert.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
Hardver Arc #10850 üzenetére
Én szeretem a plazmát, de az X60-at nem mondanám egy SD adás győztesnek, annak még nagyon szürke panelja van. Ha plazmába gondolkozol, azok drágábbak lesznek, véleményem szerint amik jobb Tv adás képet nyújtanak, egy belépő kategóriába amit én szeretek Tv adás képileg az LG 42LA6130-as.
Mondjuk hiperbe ezeket mindig megtudod nézni együtt is, és összehasonlítani melyik tetszik neked a jobban. -
LucasGrant
aktív tag
válasz
Hardver Arc #10813 üzenetére
Mekkora méretben gondolkoztál amúgy, vagy milyen távolságról nézned, mekkora fér be ?
-
nightshadow
veterán
válasz
Hardver Arc #10813 üzenetére
Ha a képminőséget nézzük, akkor Panasonic 42X60-as plazma[link], de oda kell figyelni a statikus tartalmakra, pl. csatorna logók. Túl világos szobába se ajánlott.
-
nightshadow
veterán
válasz
Hardver Arc #9454 üzenetére
Az eladó nem fogja tudni, mert nem gyári adat (hacsak nem olvas teszteket a neten). A válaszidő - utoljára, mikor néztem pár éve - akkor 8ms körül volt, így nem tudom, hogy mi az a 30ms, amit kiírva láttál, de az válaszidőnek nagyon sok, nem hiszem, hogy az volt kiírva.
-
nightshadow
veterán
válasz
Hardver Arc #9451 üzenetére
A márkához sincs köze, modell függő. Idén a Sony W650 és W805 modell sikerült a legjobban, ha az input laget nézzük. A válaszidő más, mint az input lag. Az input lag legyen 30ms alatt.
-
nightshadow
veterán
válasz
Hardver Arc #9449 üzenetére
-
nightshadow
veterán
válasz
Hardver Arc #9445 üzenetére
42F5300 [link]
-
Gicz
addikt
válasz
Hardver Arc #9401 üzenetére
inkább edigital. pedig pontos típust lenne jó tudni
-
Gicz
addikt
válasz
Hardver Arc #9398 üzenetére
milyen tv az? egyébként a media marktot felejtsd el, sokkal olcsobban megkapod máshol
-
Gicz
addikt
válasz
Hardver Arc #9394 üzenetére
mert a kimeneti jel tud olyan lenni, ami pl bluray film lejátszásnál igaz is.
de a játékokat nem akkora felbontásban rendereli, mivel 7-8 (nemtudom pontosan) éves a hardver, és mai szemmel mai játékokat nézve harmatgyenge. ha 1080-ban rajzolná ki a GTA t-ö akkor kb 15m lenne a látótávolságod (mert hamar elfogy az a 256 vagy 512MB RAM, és diavetítést kapnál 4-5 fps-el.
pon úgy ahogy 720*576-os dvd-t is le tudsz rajta játszani, úgy hogy a klimeneti jel 1080i50. felkonvertál. de nem lesz jobb minőségű mint a forrás.
-
nightshadow
veterán
válasz
Hardver Arc #9388 üzenetére
Kerettől függően 42W650 vagy 42W805.
-
Gicz
addikt
válasz
Hardver Arc #9388 üzenetére
ps 3 az 720p- garfikát ad. jobb esetben. GTA5-ben kisebbet.
LED és LCD ugyan az, csak a háttérvilágítás más. LED világítás energiatakarékosabb és hosszabb életű, de ez tök mind1 úgysem 15 évre vesz az ember tv-t.
sony-k jók a játékokhoz, mert alacsony az input lagjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest