-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Flowtation #22593 üzenetére
Van egy 124 cm-es és most akciós. LG 49LB5500
zsiz Jó irányba nézelődsz, de még korai. -
lazioforever
tag
Sziasztok.
Nem tudok dönteni 3 v közül, kérlek adjatok valami tanácsot. Igazából 3 alap tv-ől van szó, de nem jutok dűlőre.
Sony KDL-32R410
Panasonic TX32A300
Toshiba 32W2432DGEzek lennének azok: [link]
Tudnátok valami támpontot adni, hogy melyiket válasszam? Vagy melyik éri meg legjobban az árát?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ma voltam a MM-ben és szét néztem a tévéket. Ami érdekelt a Sony 40w605 és 705 meg hasonló Samsungok. A sonyban(mindkettőnél) az tetszett, hogy a fehér sokkal szebb tökéletesebb volt mint akármelyik más márkánál, viszont a betekintési szöge elég karcsú, és bár szemből nézek tv-t de akkor is zavaró lenne ha éppen a konyhából nézném. A Samsungok ebben jobbak és őszintén nagyon hasonló a képük, a Sony fehér szín és a piros színeket szebben jelenítette meg, viszont a Samsung olyan jeleneteknél ahol a Sony kicsit kiégette (túlvilágította vagy ilyesmi)az emberi arcot, ott a Samsung nem,de ugye ez lehet beállítás különbség is. Hát nagyon nehezen fogok dönteni. Amúgy az LG tévéknek is nagyon szép képe van csak a gyenge fekete miatt nem merem választani.
[ Szerkesztve ]
-
madi870527
újonc
sziasztok gyors kérdésem lenne tv vásárlás elöt álok és segitséget szeretnék töletek ezek a 3 tv közűl menyik lenne érdemes málasztani köszönöm a segitséget erőre is
LG 42LB700V LG 42LB679V LG 42LB670V
-
Indeys
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Elérkezett az ideje annak,hogy TV-t vásároljak.
A lényeg,hogy FullHD legyen,persze usb,hdmi és a szokásos dolgok,illetve minimum 102cm-es képátlóval rendelkezzen. A 3D annyira nem fontos.
Igazából leginkább,számítógépről néznék filmeket,sorozatok, természetesen HD-ban,és néha játszanék is.
Erre a célra néztem ki pár TV-t:
-Az egyik az LG 42LB650V,erről megoszló véleményeket olvastam.
Magát a TV-t láttam élőben is és szép képet ad,illetve a 3D-je,ami passzív,az szép volt.
- A másik versenyző egy Samsung UE40H6200-A harmadik versenyzővel tegnap találkoztam és tegnap sokat olvastam róla a fórumon.
Ez a Technika 50-904BAW14.
Élőben néztem és megdöbbenve tapasztaltam,hogy nem is rossz!! Illetve ez 127 cm-es. Illetve még az ára is kedvezőbb az előző két versenyzőéhez képest.
A javaslataitokra lennék kíváncsi,illetve,ha van,akkor tapasztalatokra.
Még egy kérdés,milyen HDMI kábelt vegyek? Milyen paramétereknek kellene megfelelnie?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
A samsung fórumban nem kaptam választ, gondoltam próbálkozom itt.Tv vásárlás előtt állok (milyen meglepő )
Szeretném a véleményetek kikérni, hogy mi közül érdemes válogatni. Egy pár kikötésem van csak:
A nappaliban lesz természetesen, a szekrény-ülőg. távolság kb 3-3,5 m. Én 120 cm-es képátlójú tévét szeretnék, kb ez az ami bele is fér az összegbe. Smart funkciók nem igazán érdekelnek, a 3d-t meg nem tudom érdemes e erőltetni (méret, elterjedtség miatt). Azt sem tudom, hogy lcd és plazma tv-k szóba jöhetnek még vagy már a ledes a legjobb?Elsősorban lg és samsung márkákban gondolkodom, de természetesen más is szóba jöhet, mik a tapasztalatok?
Egy raspberry pi-vel használnám együtt.
Első körben ennyi kérdésem lenne, köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv!
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Lassan (jövőre) itt lesz az ideje egy új tv vásárlásának. Mit tudtok ajánlani? Egyelőre csak nézelődöm
- max. 90 cm széles (ekkora fér el a szekrényen)
- FullHD
- Passzív szemüveges 3D (jól tudom, hogy ez az ajánlottabb?)
- hang mindegy, úgysem a sajátja szólna
- legyen rajta 2-4 HDMI bemenet
- játékra (pc-ről és konzolról) és tv nézésre lenne használva leginkább. (néha 1-1 mozifilm)
- netezéshez, szimulátorozáshoz kb 1 méterről, filmeknél, tv-nél, konzolnál kicsit messzebbről, 1-2 méterről nézném.
- új készülék, nem használt.Mindennek bele kellene férnie max 150 000 Ft-ba, persze minél olcsóbban.. a 150 már nagyon a plafon, inkább 100 körül szánnék rá
arukereso.hu-n nézelődve, specifikációk alapján ez tökéletesen megfelelne az igényeimnek. vagy esetleg a 81 cm-es kistestvére.
Tudom kicsit korai nézelődni, hisz az árak és a kínálat is sokat fog még változni. De szeretnék valami irányt kapni, hogy mégis merre nézelődjek ilyen árkategóriában, érdemes-e egyáltalán, stb..
A fentebb említett készülékekkel esetleg van tapasztalat? Vagy valami más alternatíva?
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
ludla
őstag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt álok, ami fontos Full HD, Wifi, Némi okos funkció Youtube,USB-n játssza le a filmeket.
Idáig ezeket nézegettem, 101 - 107 cm, összeg: 100.000 - 110.000Ft,
[Termékek összehasonlítása - Sony Bravia KDL-40R450B + Sony Bravia KDL-40R455B + Toshiba 40L3433DG]https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Fleed
aktív tag
Helló! Melyik a jobb? LG 55lb730v, Samsung UE55h6200. Ha a diginél vagyok, akkor az hátrány, hogy a samsungban nincs dvb s? Köszi
-
Mappa
addikt
válasz ElRamos #22584 üzenetére
A MediaM-ban 1-2 hete volt 0%THM lehetőség. Jelenleg most nincs - tudtommal. Egyébként 10-15-20 havi lehetőségek vannak. Kollegám telefont vásárolt így. Elhozhatta nulla forintért, és a hölgy azt mondta neki elég ha januárban fizeti az első részletet.
nem kötelező megadni
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Mint sokan mások, karácsonyra szeretnék új TV-t vásárolni, sajnos csak hitelre. A TESCO-ban 20 havi kamatmentes részletre lehet megvenni az alábbi TV-ket (ezt a kettőt néztem ki):
LG 42LB650V és Samsung UE40H6200.
Az LG 149.990 Ft, a Samsung 129.990 Ft lenne. Mindkettő tetszik, kicsit a Samsung felé hajlok. Szerintetek? Vagy érdemesebb Expertben vagy MediaMarkt-ban venni? Az LG mindkét üzletben 150k, a Samsungot nem néztem. Azt nem tudjátok véletlenül, hogy MedaiMarkt-ban van kamatmentes vásárlási lehetőség, és ha van, hány hónapra?
Köszönöm a segítségeteket!
-
Pro Koryak
addikt
válasz Firehand #22579 üzenetére
valszeg semmi műszaki különbség, a w829 csak az euronics-ban ill. a sony hivatalos boltokban kapható elvileg.
a boltról meg passz.
blakey:
+1
kb 4-5 hete volt egy jó 20%-os akció szinte minden normálisabb boltban, azóta visszamentek az árak és most adnak pár ezer forintos kedvezményt. eddig szopacs a december ilyen szempontból...[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Már jeleztem 1,5 hónappal ezelőtt, hogy a novemberi árak a legalacsonyabbak, 1-2 hétig "visszateszik" magasabb áron, majd Karácsony előtt kisebb mértékben akciózzák, ami drágább, mint a novemberi leárazás során volt.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cidalain
veterán
válasz HagaNRG #22580 üzenetére
Ha magadnak vágysz rá, akkor jó lesz az karácsony után is
Én is tévét akarok venni, de úgy néz ki hogy ez csak januárban lesz, mert nem viszik le akcióba sehol sem az istennek sem. De már figyelem 1 hónapja, előbb utóbb kell hogy legyen jó áron, megbízható boltban... (mindig csak a 32-eseket, és a 40-42-eseket akciózzák ebben a kategóriában, hogy rohadnának meg, nekem meg a 39-es kéne...)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
HagaNRG
őstag
Láttok még esélyt arra, hogy karácsony előtt lesz valami akció?
Mert kb. a black friday óta-előtt hajtogatja mindenki, mindenhol, majd ezt vesz karácsony előtt, meg azt, aztán gyakorlatilag van még kb. 10 napunk addig, de az árak semmit sem mozdulnak.
Az H5000-es 50"-es Sam is eddig csak drágább volt mindenhol, mint amennyiért 3 hete vettem, de még az a multi is most tette be megint akciósnak a szórólapra, 10k-val drágábban, mint akkor.Személy szerint már csak egy olcsó, márkás 32"-es TV-re vágyom és egy Xbox One-ra, de egyre inkább azt érzem, hogy hiába...
-
Firehand
tag
válasz Pro Koryak #22556 üzenetére
Megtudja nekem valaki mondani, hogy mi a Különbség a két Sony között: Sony-k
Illetve látom, hogy nincs divx kezelés és felírat kezelés ezekben a tv-kben, legalábbis a leírás szerint. Ez mit jelent?
Erről a boltról valakinek van véleménye?
[ Szerkesztve ]
Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem egy tv-t aprón. Vadi új eredeti csomagolásban 2 év garival hirdeti az illető. Viszont nem tud semmilyen számlát blokkot adni. Azt magyarázta, hogy van több tv-je is amit a gyártó kisorsolt. Olyat is mondott, hogy a gyártóval kell találkoznom a vásárláskor, de futárral is kérhetem tv-t. A kérdésem az lenne, hogy mire kell figyelnem? A dobozt biztos kibontatom, nem akarok 10 kg téglát venni. Ha a dobozban benne van a tv és a garancia papír az elég? Vagy garancia papírt érvényesítenie kell valakinek(dátummal, pecséttel, stb.)? -
superg
senior tag
válasz Archttila #22570 üzenetére
Megerősitem hogy szabályosan jártál el.Tényleg lényegtelen hogy mikor viszi el a futár az már nekik kellene hogy sürgős legyen de a nagyobb boltok amúgy is ráérnek a futárok meg mostanában elég leterheltek.
2015 -ös tévékre meg várhatsz áprilisig minimum aztán meg arra hogy ezeknek lemenjen az áruk stb..
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Maganszemelykent. A joggal mar eltem, csak a futar nem ert ide Mar minden le lett beszelve, emailezve, telefonalva, csak a TV virit meg a szobaban.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Elore is sorry a pici offert de mar szetvet az ideg!
2 hete vasaroltam egy Samsung TV-t de egy hete ugy dontottem, hogy elallok a vasarlastol es megpotolok egy Sony-t! Ezt 5.-en jeleztem is a boltnak, (edigital) viszont sajnos meg odaig nem jutott el a dolog, hogy el is vigye a futar... Elvileg ma kellett volna jonnie, (Nyiregyhazarol inteztem kertek fenykepet a keszulekrol stb) de azt mondja a parom, hogy meg nem jottek erte.
Elvileg minden rendben van, az ugyintezo azt mondta eleg, hogy emailben jeleztem a dolgot innentol, hogy mikor viszik el mar lenyegtelen.Erositsetek mar meg, hogy szabalyosan jartam el, es nem verhetnek at
Naluk egyebkent nincs a kiszemelt Sony, de ez nem is erdekel lehet megvarom a 2015-s modelleket.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Mappa
addikt
válasz HagaNRG #22562 üzenetére
Köszi, meglesem azokat is. H5000-nek tetszik a kerete elég vékonyka. Sony-nál már nincsenek ilyen codec beli gondok... értem ez alatt, hogy külső meghajtóról gond nélkül visz minden "sláger" videó formátumot? Ez lemaradt az előző kérdésemből.
Tehát ami kellene:
- FullHD
- 32"
- Külső, USB videólejátszás.nem kötelező megadni
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a tévén hogyan lehet fájlokat megnyitni vagy nem is lehet?
-
törölt tag
válasz HagaNRG #22562 üzenetére
Szerintem maradhat, ha full HD-t szeretne venni, de pl. 85k egy Pana TX-32AS500E smart full HD tévé az MM-ben.
A Sharp és egyéb márkáknál, még érdemes azt is figyelembe venni, hogy mi lesz, ha esetleg elromlik, van-e az adott márkának országos szervizhálózata? Kiszállásos szerviz, vagy 1-2 stb. hétig küldözgetős, várakozós. -
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
Anyunak végülis 42LB671V lett, ami most jött meg.
A képernyő mellett a kereten a jobb ill. bal oldalon (felül) is van 2-2 pötty, ahol hiányzik a "bevonat". Ezek a fényérzékelők lehetnek ugye ? Gondoltam rákérdezek, nem találtam olyan felbontású képet, amin ez látszik.
Mivel nem az enyém lesz, ezért még jobban átvizsgáltam, pedig tudom, hogy nem hiba. Mindenesetre nem vagyok otthon az LCD-kben mert én plazmázok.CSAKAKISPEST!!!!
-
Mappa
addikt
Sziasztok!
80k bestbuy tv-t keresek 32"-ig. Samsung H5000 szériát néztem ki. Maradhat? vagy van ennél "jobb" ebben az árfekvésben?
nem kötelező megadni
-
senior tag
válasz HagaNRG #22558 üzenetére
Pont ezt néztem ki én is. Ettől olcsóbban, ilyen méretű, normális márkájú TV tényleg nincs. Orion meg Vivax meg Fudzsigama részemről kerülendő...
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
makhandi
csendes tag
Sziasztok!
Végül úgy néz ki sikerült eldöntenem, hogy milyen TV-t vegyek. A Samsung UE40H6200 és a Sony KDL32W705 között vaciláltam, Sony tetszett de a Samsungnak nagyobb a mérete. Ezért úgy döntöttem inkább hozzáteszek egy kis pénzt és megveszem a Sony KDL42W705-t.
A kérdésem az lenne, hogy van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Van olyan dolog amit azért érdemes tudni erről a készülékről? Amihez használnám az PS, hd film (laptopról vagy teló), youtube, meg hát leginkább focimeccsek.
Előre is köszi a véleményeket és válaszokat! -
senior tag
Üdv.
Max 55-60 ezerig melyik a legjobb ár/érték arányú TV? Nem kell semmi extra funkció bele, csak legyen minőségi és 32".
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Pro Koryak
addikt
válasz RedCat #22540 üzenetére
ezekre szerintem felesleges az uhd tv.
vegyél valami normális fullhd-t.
pl sony 50/55w8xx sorozata.
más:
pont most írják, hogy a philips pus8xxx már a 3.-kat cserélik hiba miatt, akkor tehát az összes philips tv szar.
ezt kérem vegyétek figyelembe vásárláskor...a sharp meg még mindig vállalható szerintem. meg kell nézni élőben v a 14 napos elállás alatt vissza lehet küldeni, ha mégsem, de nem hinném, h kiábrándító képe lenne.
a külseje is bizalomgerjesztőbb mint egy hasonló árú lg, samu, philips...[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
válasz polaroi8d #22549 üzenetére
"Sharp-ot én nem vennék, egyszer volt egy olyan TV-m elég érdekes dolgokat csinált a színekkel."
Hogy erről a hozzáállásról nem bírnak egyesek még mindig leszokni...
Szerinted ez mit bizonyít? ... Semmit, max. azt, hogy kifogtál egyet a százból, vagy ezerből.Ugyanezen ok miatt van nem egy ismerősöm, aki miután megvett egy húsz éves, 700 ezerről 120 ezer km-re visszahajtott szétfingott Passatot és megjárta vele, fennhangon hirdeti, hogy márpedig neki soha többé nem, hogy Passat, de még VW-t se a portára.
De okos, pénzes ismerős is belenyúlt már egy hibás Galaxy S4-be, aztán el is mondta, hogy neki Samsung TV emiatt akkor sem kéne, ha ingyen adnák.
Gyerekek, nem lehet így hozzáállni a mai világban semmihez. Mindenből ki lehet fogni rosszat, de azért a Sharp- főleg a régiek- az első számú LCD gyártú volt kb., ne terjesszünk már róla rosszat...
köszi!
-
Tegla80
addikt
válasz dodopek #22553 üzenetére
Ilyenek ezek a nok...
A penz meg pont eleg egy alap samu 40"h5000 re,ami ujabb,mint a kinezett philips,igy En ezt vennem,ha bokni kell ennyiert.
Az mas kerdes,h 110e tol lenne a smart 6xxx ami inkabb kene neked.Viszont az tobb ugye...
Vagy a meretbol engedsz ,igy 32" es smart vagy 40" es alap tv,de ennyibol mast.....
Ha nagyon kell a tv akkor vegyel,de ha elvagy meg 1-2 honapot a jelenlegivel es osszejon a 110+ ,akkor inkabb varj es a smart 6xxx et vedd.(kerdes,h lesz e persze meg....)Sony® & PlayStation®
-
dodopek
addikt
válasz Tegla80 #22552 üzenetére
A 6030at sajnos vitte az asszony a váláskor. Most egy Benq G2255 az egyetlen display...
0%-ra meg azért nem, mert a muszáj-lakáshitel mellé nem merek másik hitelt felvenni. Ezt eldöntöttem , amikor aláírtam a 6 éves Fundamenta rabságot. Most max 85-90e van, ebből kell valamit gazdálkodni.
Amit kigondoltam, az minimum 37", FHD, és "A" energiaosztály, és jó lenne DLNA, de arra sok esélyem nincs... Aztán ebből kell összehozni a legjobbat...[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Joe215 #22548 üzenetére
A TX-42AS650E is annyiba kerülne, de ha nem jó a méret miatt, akkor hasonló tudással bír az LG 39LB650V
négyesütő 42LB630V[ Szerkesztve ]
-
Joe215
aktív tag
Tudnátok a Panasonic TX-39AS650 helyet ajánlani másik tv-t ebben a méretben tudásban?
Megrendeltem, de nem lesz belőle semmi.
Néztem helyete ez a [Sharp] -ot.
Mi a véleményetek róla? -
jimmy74
őstag
sziasztok.
nekem 55" v. nagyobb 3d-s tv van kinézetben bár még nem tudni mi(most egy samu3d van de kicsi már )
ultrahd meg 4 k még nem érdekel viszont a többi igen pl 3D ,konzoljáték használata filmek.
Tipust tudtok ajánlani?ár hát azt még nem tudom?
illetve az ajánlott tipus összehasonliva milyen a többi konkurenciával?
thxWoT:jimmbo
-
négyesütő
újonc
Sziasztok!
Szakértelmetekre és tapasztalaitokra alapozva kérném segítségeteket.
Az ősöket szeretném meglepni karácsonykor egy TV-vel, melyekhez sajna vajmi keveset értek. Tudnátok nekem javasolni 40' - 42' közötti full hd LED TV-t, ami USB-n keresztül elboldogul a filmekkel? Kb. 100-120k-t tudnék rászánni.
Köszi előre is!
a te hangod mélyebb
-
Picturemaker
őstag
válasz superg #22536 üzenetére
Köszönöm.
Akkor úgy látszik ez megint csak parasztvakítás. Egyiknél "gyorsítja" a mozgást, én pedig a Sony szalonban néztem meg egy 50"-os 828-at (eladó készséges volt) kikapcsolta a Motionflow-t, kb. semmi nem változott (HD adás, síugrás).A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
truebaba8
tag
Hello,
itt is megkerdeznem
jelenleg melyik gyártó cseréli ki szó nélkül a tévét, ha pixel hibás?Samsung, LG, Philips, esetleg Sharp erdekelne,
kb 2 eve vettem egy valami 32 colos samsung 5000-eset, ott volt egy főpixel, és a pesti (nagyon kedves cég) azonnal kicseréltette, még a futárt oda vissza is ingyen hozatta
most mindenkeppen az edigital-tol kell vennem
köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
válasz RedCat #22540 üzenetére
Ahogy nézem a Philips ára 400k körül van, ennyiért UHD TV-t csak a Sony KD49X8505B TV-t tudod megvenni mert ezen a héten a Sony Centerben akciós 350k-ért. Én ezt vettem mert a következő normálisabb UHD TV a Samsung UE48HU7500 lenne 370k-ért de MM és Extreme Digitálnál 400k. Most láthatóan megmozdították az UHD TV-ék árát ez jó.
Ha Full HD kell és számít a képminőség akkor Sony W828/829.ui.: az UHD TV-hez még annyit hogy léteznek olcsóbb de minden tekintetben gyengébb készülékek, nagyjából ez a két típus ajánlható. Ennél komolyabb modellekért már nagyon ki kell nyitni a brifkót szvsz annyit már nem érnek.
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Vettem a MM-ban egy Philips 48PFS8109-et. 2x cserélték (volna) már ki pixelhiba miatt. Most várom a 3. készüléket, vagy vásárolhatok valami mást.
Sajnos nem vagyok képben a tévék terén, esetleg tudtok helyette mást javasolni? Ha olcsóbb, akkor a felesleget visszafizetik.
Érdemes UHD-ban gondolkozni? A philips áráért lehet UHD samut kapni...
Főbb szempontok:
1. a tévé az tévé, azaz tévé adást (sd, hd) fogok rajta nézni + médialejátszóval filmeket (sd, hd), aza képminőség
2. képminőség
3. képminőség
4. 46-48-55 col körüli méret lenne az ideális
5. smart, 3d annyira nem igaz, bár a philips android rendszere nem lenne rossz.Köszi a segítséget
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Erről a tv-ről van valakinek tapasztalata?
Sencor SLE3212M4
[link]És úgy általánosságban a Sencor márkáról mik a vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
superg
senior tag
válasz Picturemaker #22533 üzenetére
Ige ugyanaz mint a Sony féle Motionflow
-
embe
nagyúr
Még egy jelölt, ami lemaradt. Az előző LG "no 3D" változata: LG 42LB630V
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Két tv-t néztem ki. A lényeg, hogy költségmentes hitelre szeretném megvenni. Az így ( sajnos ) behatárolt darabok közül két tv-t néztem ki. Csak azért írom ezt le, hogy emiatt orientálódok a két típus felé.
tehát a jelölte:
- LG 42LB630V
- SHARP LC-42LE756EN
Olvasgattam a fórumot, és láttam hogy kapott a SHARP hideget meleget. Tudom vannak ettől jobbak, drágábbak....stb.
De valami elrettentő van ami miatt passzolnom kellene ezeket a típusokat?Köszi a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
amadeus11
senior tag
válasz 25morisson #22529 üzenetére
Elég gáz , hogy alapbeállításon ilyen agresszívre van állítva ez a funkció . Valószínűleg azért , hogy a boltban az óriáskerekes demó szupersimán fusson . Próbáld meg kikapcsolva használni . Ha nem érzed , hogy nagyon darabos lenne a kép , vagy elmosódott , akkor ne kapcsold be , vagy alacsony fokozaton használd . Én sem szeretem ezt a funkciót , nagyon művivé válik a mozgásmegjelenítés , mintha animációs filmet néznél .
There is a star
-
Gicz
addikt
válasz 25morisson #22529 üzenetére
A képbeállítások között van trumotion, azt tedd offra.
-
25morisson
újonc
foglamam sincs hogy hol kell ki kapcsolni az ifct ..nagyon uj meg a tv rá kell jönnöm mindere .. de nagyon zavaró h gyors a kép..:S a de a hang meg jóó
-
dave0825
őstag
válasz 25morisson #22525 üzenetére
Ja, én azt hittem, hogy nem tv-ben nézel adást, hanem valami videót, akkor ne is figyelj arra, amit írtam.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Osynho
addikt
Ifc-t kapcsold ki.
-
Bubunya
csendes tag
Ha megvetted a sok herzet élvezd is
-
25morisson
újonc
nem tudom .. de nem minden adásnál ..csak pl rtl klub tv2 viast ..cool tv..amugy a tv amit vettem ]lg43la740s
-
dave0825
őstag
válasz 25morisson #22523 üzenetére
Nem lehet, hogy 60fps-es a videó? Legalábbis ha jó a hang, akkor az nem gyorsítás lesz szerintem. Csak tipp, nem vagyok szakértő.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
25morisson
újonc
Miért gyors a kép az LCD tv-n, hogy lehet beállítani?
Új LG Smart TV-m van, és a kép olyan mintha fel lenne gyorsítva, nagyon picit, de én észreveszem és zavar. a hang az jó.
-
Athoszka
tag
Ma sikerült venni egy 42LB671V-t tv-t. Eddig tapasztalat, hogy nagyon világos képnél látszik a sarkosodás. Nagyon kis mértékben. Igaz még nem próbálgattam semmilyen beállításokat.
-
Batib
őstag
-
Zé777
tag
Köszi!
Elmegyek megnézem a Media Markt-ban a H6500-at, mert képen az valamiért nem annyira tetszik. (Hogy miért azt nem tudom, de az F6500 az szebb a szememnek, még ha látszólag nincs is sok különbség.)A bolt az nem valószínű, hogy ez lesz, azt csak úgy linkeltem... ezt dobta a google.
-
dave0825
őstag
válasz ujlakany1993 #22512 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Annyira nem vagyok nagy
kockajátékos, a gép se nagy szám, kb. minimumon megy a játék úgy 25-30 fps-sel, úgyhogy néha-néha szoktam csak 1-2 órát lövöldözni haverommal koleszban, szóval nem számít ilyen inputlag (az egyébként ha úgy vesszük, akkor a ping-re tesz rá 30ms-ot?).
Amúgy most megnéztem képernyő másolással, így nem csinálta a képeltűnést, ugyanúgy ment mint laptopról. Érdekes. Köszi a linket is. Már megérte kiírnom, ha nem is kaptam választ a miértre, megoldás legalább született.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
moczo
csendes tag
Ki néztem 2 tv-t szerintetek melyik lenne jobb választás?
3,5-4m.-röl néznénk 3-4.-en.
Digitális adás,usb-ről hd, és 3d filmek.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
OK. Tavaly kicsit magasabbak voltak az árak. Az 55H6500
Ha már ez a bolt tetszett meg. Az igényesebb anyaghasználat szól még a 6500-as modellek mellett.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Zé777
tag
-
Batib
őstag
Az F6500 tavalyi modell. Csak két magos processzor. Jobb design (szerintem), fém előkeret.
Pusztán jelzem, hogy a H6410 az fehér színű. Van idei H6500 is és ez alatt egy kicsivel a H6400.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz dave0825 #22511 üzenetére
Helló. Előre leszegezem, hogy nem vagyok szakértő.
30-as inputlaggal rendelkezik ez a tv. Én nem ajánlanám neked multiplayer játékokhoz(feltételezem BF3 multizol). Itt egy link a TV tech adatairól, ha tudsz angolul hasznos. Erről a gépleállós cuccról valami szakértőt kérdezz meg. Biztosan kapsz hamarosan választ itt a topicban. -
dave0825
őstag
Heló mindenkinek!
Vettem egy Samsung UE32H5000 FullHD-s LED TV-t, hdmi-vel kötöttem össze laptoppal, és arról használom. Azonban ha játszani akarok (konkrétan Battlefield 3-mal), és mondjuk megölnek, akkor mintha újracsatlakoztatná a tv-t a géphez, kikapcsol a kép, majd visszajön, és olyankor a hang is eltűnik...Ez elég zavaró játék közben. Mitől lehet szerintetek? Próbáltam másik gépről, ugyanúgy laptop, azon nem csinálja.
Egyébkén Lenovo G580GH laptopról van szó.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Régen jártam itt. A múltkor dűlőre jutottam hogy veszek egy lg lb650v-t amit akciósan megrendeltem 1 hete és most tájékoztatott a kedves áruház hogy majd csak 17-e után tudják leszállítani. Persze azóta is kapható náluk csak már drágábban úgyhogy nem tudom mi lenne ha újból megrendelném.
A lényeg hogy valószínűleg elállok a vásárlástól viszont akkor már megkérdezném hogy az lb650v helyett milyen alternatíva jöhét még szóba ami ilyen felszereltségű és árban is hasonló? (egyébként 32"-os lett volna mert ez fér el)
Persze megrendelhetem máshonnan is de akkor már futok mégegy kört a topikban.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Sanyi.mTs
addikt
vettünk egy panasonic tx-50as520e-t.
kicsit fátyolosnak érezem a képét, mit kellene állítanom a menüben? -
cuko
aktív tag
@Pumma; @viharkabat: Köszi a segítséget!
Mindenképpen bemegyek akkor a MM-ba személyesen lecsekkolni őket, most már azt is tudva, mire figyeljek jobban. (Közben meggyőztem magam arról is, hogy inkább okos-3d-t veszek, mint egy mérettel nagyobb "butát".)Egyébként az atomtv-nél érdeklődtem telefonon ugyanezekkel a kérdésekkel az eladónál, hogy ő melyiket ajánlaná - az LG 42LB650V-t vagy a Samsung UE40H6400-et. Erre jött a válasz, hogy egyiket sem, hanem a 671-es LG kell nekem, merthogy abban IPS panel van és jobb a képe a másik kettőnél.
Ezután így látatlanban hittem neki, hogy jó lehet az IPS, ezért is kérdeztem már a Samu 6400 vs LG 671-esre konkrétan tőletek, hogy szerintetek is az-e a jobb, vagy hogy más okokból lehet, hogy inkább a Samsungot kell válasszam.(Amúgy eddig inkább az LG felé hajlottam, de most már a ti tanácsaitok hatására visszabillent kb egálra a kettő (talán inkább a Samu irányába), szóval szerintem azt fogom választani, amelyiknek szebb lesz a képe alapból és jobban meggyőz személyesen.)
[ Szerkesztve ]
-
bigga
aktív tag
Üdv mindenkinek!
40-42"-os led tv-t szeretnék vásárolni, tudtok ajánlani valamilyet baráti áron?.. Olyan 100-110k körül érdekelne, lehetőleg Full HD legyen, nem fontos a Smart és a 3d funkció se (van egy, két olcsóbb ami ennyiért már támogatja, ha jól tudom), és hogy honnan érdemes rendelni netről... Tv-t még nem rendeltem
LG 42LN5400 milyen amúgy?..
Köszi a válaszokat előre is." You know what capitalism is? Getting f*cked! "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók