- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Te a véleményedet írtad és a rosszallásaidat, én meg a tapasztalataimat. Látom téged csak a vita éltet, de inkább fordulj az LG-hez információkért, vagy olvass utána az LG topicban is a publikált hozzáállásnak. Csak pár hónapja kommunikálja ezt az ügyfeleknek az LG. Azt meg nem hinném, hogy téged bármelyik bolt is beavatna az üzleti dolgaiba, mit honnan vesz, kinek ad el, hogyan adózik, stb. Tehát csak rosszindulatú feltételezéseid maradtak. Engem nem kell hogy győzködj. Úgy látom saját magadat jellemezted. Részemről a téma lezárva. Ennyi volt.
-
Dealer95
őstag
-
törölt tag
Mindkettő direkt ledes, a Local Dimming a jobb fekete megjelenítésre van, de sokan elvannak nélküle. Különbség még a jobb hangzásban van, és jár hozzá a normál mellé a Magic Remote távirányító. A magasabb számozás egyébként mindenben jobb egy kicsivel. Itt egy összehasonltás: [link]
-
törölt tag
Az valami félreértés lehet, mert megtörtént esetek vannak, ahol az LG gyári szerviz, az itthoni számlával rendelkező ügyfeleknél elvégzi a javítást, még a jótállási jegy sem feltétel. Erre konkrét példák vannak az LG topicban, és azt is megtalálod, hogy ezt email-ben is leírták.
Most én újból rákérdeztem, és megerősítettek az előzőekről. E-digital pedig hivatalos forgalmazó. Ha onnan vennéd, akkor az LG 42LB630V-t is választhatod, ugyanazt tudja mint a 650V, csak a 3D nincs benne, de az ára ott kedvezőbb.
sooma Philips-ekről a topicjában is tájékozódhatsz. [link] -
-
törölt tag
Nem keresnék másfélét, az LB 650V-t vinném.
odiepapa2 Az 5 év garancia és a jobb mozgásmegjelenítése miatt is: PANASONIC TX-48AS640E
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest