- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
flanki
aktív tag
válasz
SunMount3r #60247 üzenetére
Gondoltam nem akarsz erre még ennyi pénzt se költeni, de hát nekem aztán mindegy!
-
flanki
aktív tag
válasz
SunMount3r #60245 üzenetére
Telefon töltő nem játszik?
-
flanki
aktív tag
válasz
SunMount3r #59844 üzenetére
A méretéből, RMS teljesítményéből kiindulva én biztos feljebb nézelődnék egy kategóriával ha a cél az hogy a belépő kategóriás 1250b-nél egy fokkal feljebb lépjen az ember.
De persze élőben kéne hallani a két hangfalpárt egymás mellett. -
flanki
aktív tag
válasz
SunMount3r #59840 üzenetére
Nem hallottam, de a spec alapján miért lenne jobb? Esetleg másképp szólhat, az anyaghasználat, kiképzés, hangszórók végett. De fizikailag kb. egyformák.
-
flanki
aktív tag
válasz
SunMount3r #59838 üzenetére
Ha nem szeretnél Genius SP-HF 1250b-t, akkor egy alternatívának jó, hangosabban nem szól az biztos.
-
flanki
aktív tag
válasz
tibbike01 #59809 üzenetére
A méretéből adódóan én is kétlem a "normális" mély hangokat, gyakorlatilag a Genius 1250b-hez hasonló méretű kis hangfal ez is, a hangszórók se nagyobbak csak ezen nem hátul van a reflex nyílás hanem elől. Biztos szebben szól mint az ótvar kis Genius, ezt nem vitatom de nem hiszem hogy akkora különbségek lennének!
-
flanki
aktív tag
Ez valós lehet?
[link]
szerk.: Közben el is fogyott. -
flanki
aktív tag
válasz
malagutif122 #58645 üzenetére
Ha mindenképp 2.1-et szeretnél akkor én a helyedben ennyiért ebben gondolkodnék: Genius SW-HF2.1 1700
Persze egy 2.0-vál picit többért bőven jobban járnál, de ha szereted a mély búgását akkor inkább ez mint a Logitech szerintem. -
flanki
aktív tag
Költői kérdés: Genius SP-HF 1250B-hez a világon sem találok service manualt.
Talán a GENIUS SP-HF1255A felépítése hasonlít legjobban (ehhez érdekes módon van szervízkönyv), valaki esetleg nézte már meg belülről az említett hangfalt, hangfalakat? -
flanki
aktív tag
KURZWEIL KS-40A-ról esetleg van valakinek tapasztalata?
-
flanki
aktív tag
-
flanki
aktív tag
válasz
Bjørgersson #56549 üzenetére
Nem véletlen írtam a múltkor közeltéri monitort, mint opciót.
Sejtettem hogy egy kicsit magasabb az elvárásod.
Sajnos ebben az árkategóriában nem fogsz jobb szettet kapni.
Edifierek voltak régebben picit drágábban, itt-ott.
De azoknak is felment már sajnos az áruk. -
flanki
aktív tag
válasz
Bjørgersson #56394 üzenetére
Szétszeded és lecpl-ezteted egy bútorgyárban...
Persze csak vicceltem. -
flanki
aktív tag
válasz
Bjørgersson #56392 üzenetére
-
flanki
aktív tag
válasz
Bjørgersson #56382 üzenetére
Üdv! Nekem van egy szettem! Méretben kb. akkora mint a 1250B, teljesítményben kb a fele. Ettől független azért használható, nekem tévé mellé van kötve.
Sajnos bizonyos közép frekiket annyira nem tolerál, hajlamos úgymond "berezonálni". (nagyobb hangerőn)
De amit egy ilyen pici hangfal 3" hangszóróval nyújthat, azt nyújtja is.
(Közép hangerőn szépen szól, filmekhez, játékokhoz elég egy 25-30 m2- es szobába, sztereó térben sztem még talán jobb is mint a Genius...)
Vszeg már nem lehet kapni. -
-
flanki
aktív tag
válasz
Lizard0828 #54186 üzenetére
Üdv! Ha kicsit jobb minőségre is van keret Edifier 2.0 R1100-BK választanám a helyedben!
-
flanki
aktív tag
Belebotlottam egy cikkbe, hátha valakit érdekel!?
Itt hagyom a linket!
[link] -
flanki
aktív tag
Viszont a SP-HF1250B-n hátul van a tápegység kapcsolója és vonal bemenete van elöl.
Kiralybali:
Ami szerintem még szóba jöhet bár nem hiszem hogy jobb mint a Maestro SPKA1A,
az a Logitech Z150 2.0, esetleg egy picit minőségibben szólhat mint a régi, de a támasztott kritériumoknak megfelelhet...Vagy az Edifier R19U 2.0...
-
-
flanki
aktív tag
válasz
tibbike01 #51371 üzenetére
Lehet nem csak fejhallgatóban kellett volna hallgatnod?
Ne egy videó alapján vitatkozzunk már egy adott hangfal hangján szerintem.
Az R2000DB biztos nagyon jó, de hátsó reflex csöves, eddig azt gondoltam szempont hogy első reflexes legyen.
Maradnék az R1600-nál.
De kinek mi ugyebár?! -
flanki
aktív tag
válasz
tibbike01 #51360 üzenetére
Már tök mind1 mert mindegyik drágább mint akkor volt (egyébként asszem a T-volt az is újracsomagolva, de erre nem mernék megesküdni), pedig most "akciós"!
Mellesleg nekem a videó alapján pont a T hangja tetszik jobban.
De ugye ezt élőben kéne hallani nem így.Amúgy meg szerintem is inkább az Edifier 2.0 R1600TIII
-
-
flanki
aktív tag
Van újabb is? Ezt nem tudtam...
-
flanki
aktív tag
Edifier R1280T-ben van ráció?
Egy Genius SP-HF1250B-nél szebben szólhat?
Megéri lecserélni vagy akkor inkább már nagyobbat? -
flanki
aktív tag
Üdv!
Ilyen szett esetleg van valakinek?
Kíváncsi lennék egy tulajdonos véleményére. -
flanki
aktív tag
válasz
lezso6 #42091 üzenetére
Nem tudom mennyi időt tesztelik ha visszaküldöm! Van hogy 30 percig semmi, aztán elkezdi csinálni.
De az is lehet hogy holnap reggel már megint nem világít, igazából majd egy napig süket volt mire be sikerült izzítani.Egyébként tetszene a szett mert igaz nincs akkora mély rajta mint a Geniuson, ezen csak 3" a "mély" viszont nagyobb a sztereó tér, illetve a hangváltó is 1 fokkal jobb lehet benne, nagyobb hangerőn (nem maxon) se kásásodik úgy be a hangzás, sokkal kisebb a torzítás mint a Geniusnak volt.
-
flanki
aktív tag
Kisebb mint a Genius.
Szerintem az anyaghasználattal nincs baj. Egész igényes kis szettnek tűnik leszámítva ugye azt hogy itt nem cserélhetőek a kábelek.
A potik is rendben vannak, ugye mivel nem működik a cucc sércegésről, vagy alapzajról nem tudok beszámolni.
Igazából úgy összességében tetszne ha működne! -
flanki
aktív tag
Megérkezett egy Modecom MC-HF30 2.0, kibontás után összekötés.
Sajnos hiába örültem, gyári hibás lehet mert az állapotjelző LED-je sem világít. (Persze összeköttöttem mindent ahogy kell.)
Jól kezdődött az ismerkedésünk...
Szerintem itt véget is ért a karriere nálam! -
flanki
aktív tag
válasz
SunMount3r #41993 üzenetére
Bocs azt gondoltam a számítógép össze van kötve a tévéddel és azon filmezel.
Nálam nem rezonál sem a Genius sem a Microlab 2.1-em alaplapi hangkártya MPC-HCt, és AC3 Filtert használok. (Az is lehet a DAC-al lesz a gond, úgy értem hogy komolyabb hangfalszett kéne hozzá...)
Azért ne várj túl sokat a Genius-tól főleg filmeknél. -
flanki
aktív tag
válasz
SunMount3r #41988 üzenetére
Ami az asztalon van az alá miért ne tehetnél?
De én ezt megoldottam házilag, szivacsból. (Nem vettem...)
Ami a tévére van kötve meg miért van a földön?
Fejmagasságban kéne annak is lennie...
A búgást meg próbáld meg az AC3 Filter konfigurálásával kiszűrni. -
flanki
aktív tag
válasz
Véreshurka #41865 üzenetére
Egyébként 100 alatt már vehetsz kisebb házimozit, Soundbar 2.1-et. Használtan vagy akár újban is.
Akkor nem kell a D/A konverter, a digitális jelátvitelt êlvezheted.
Persze más kérdés hogy 100K-ért 2.0-ból elég jót kaphatsz, mîg házimoziból az még a belépő szint (se...). -
flanki
aktív tag
válasz
Véreshurka #41862 üzenetére
Amit ìrtam 2.0 hangrendszerre vonatkozik, aminek 3.5" jack csatlakozója van.
Filmekhez mindenképp ajánlott (kell!) egy D/A konverter, hacsak nem egy PC-vel van összekötve a tévé. -
flanki
aktív tag
válasz
Véreshurka #41858 üzenetére
Optikaiba kötöd egy adapterrel, nem lesz hangja.
Illetve nem is tudod majd távirányîtani, csak ha van a szettnek külön távirányítója.
Jack csatlakozóba tudod dugni (ha van a tévén fejhallgató kimenet).
Optikai kimenetbe D/A konverterre lesz szügséged, egy mezei 2.0-hoz, amivel lényegesen szebben is fog szólni a 2.0 mint mondjuk ha egy fejhallható kimenetbe kötnéd. -
flanki
aktív tag
válasz
Ciccuka #39070 üzenetére
Igazából süket vagyok, a hangfalakat is csak dísznek vettem!
Én kérek bocsánatot!A viccet félretéve ahogy fentebb írták a 1250B egy analóg potis hangerôveszabályzóval szerelt egyszerû hangkeltô.
Ha a teljesen átlagos sistergésen (ami minimálisan hallható) kívül màs alapzajt is tapasztalsz ahogy csavarod fel a hangerôt akkor ott valami elektronikai eszköz, földhurok bezavar. -
flanki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #38436 üzenetére
Ne haragudj de a magasak a HF-1250B-nél még közép állásra tekerve is számomra túlságosan "csilingelnek" (vagy az én fülemmel van a baj).
Úgyhogy furcsálom hogy számodra kevés a magas, illetve több a közép (szerinted) ha magasat állítasz.
Volt olyan HF-1250B-m (mert volt már legalább 3) ami időközönként betompult (főleg magasakból veszített) és egyszerűen nem úgy szólt bizonyos hangerőn mint kéne, sajnos ezekből a szettekből nagy a szórás. Elképzelhető hogy nálad is valami ilyesmi lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest