- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
samat78 #5033 üzenetére
Lenovo A820 - Mobilaréna teszthez tartozó topik (csak ha az is valóban esélyes).
-
samat78
csendes tag
válasz
samat78 #5032 üzenetére
Mivel most új telefonra van szükségem, ebben is tanácsotokat kérném. Először azt gondoltam, majd veszek egy ugyanilyet használtan, de meglepve tapasztaltam, hogy az 1-2 éves használt telefonok ára megegyezik az újonnan rendelhető telefonok árával. Akkor inkább rendelek újat...
A dilemma viszont ezek után az, hogy rendeljek-e újra ZTE V970-et [1], vagy válasszak mást. Találtam két másik telefont is, a ZTE V967S-t [2] és a Lenovo A820-at [3], de nem tudom, hogy ezekhez szintén található-e "főzött" ROM Google-áruházzal és -alkalmazásokkal. Melyiknek milyen előnye-hátránya van, melyiket vennétek? Esetleg van-e olyan, amit ebben a kategóriában még inkább ajánlanátok? Tényleg csak tribandes a Lenovo, ahogy az adatlapon található (a Lenovo weboldalán egyáltalán nem találtam meg ezt a telefont)?
[1]: http://www.gsmarena.com/zte_grand_x_v970-4597.php
[2]: http://www.chinasmartphonereview.com/zte-v967s/
[3]: http://www.gsmarena.com/lenovo_a820-5462.phpKöszönöm!
-
válasz
samat78 #1520 üzenetére
Én mindenképp szurkolok
Mivel 3.0 BM rom van a telefonodon, eleve van CWM-med. Ha friss a rendszered és nem tettél még fel semmi sajátot, akkor nem kell az átparticionálás előtt mentés.
Addig is:
CWM recovery - ClockWorkMod visszaállító "program", ami sokrétű.
Belépni CWM-be be lehet lépni az alábbi módon. Telefon kikapcs. Ha tényleg kikapcsolt, utána a hangerő fel + bekapcs gomb folyamatos nyomva tartása melett meg kell várni míg megjeleni a CWM menü.
Egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy egy teljes rendszermentést lehet vele készíteni, minden saját adatoddal. Ezzel ellentétben a gyári (szokás "stock"-nak is nevezni) recovery-vel legtöbb esetben csak a user data-t - magyarul felhasználói adatokat - lehet menteni. CWM segítségével lehet .zip kiterjesztésű fájlokat telepíteni, ami lehet akár a google programok gyűjteménye (googleapps-ként is ismert), vagy új ROM (pl. BM romok), vagy ha nem root a telefon, akkor root.zip telepítése után már root.
root- rendszergazdai jogok megszerzése a telefonon.sp flashtool - egy olyan pc-s program, amivel közvetlenül a telefon belső rom-ját lehet írni (pörkölni, flash-elni. Van belőle magasabb verziószámú is.
Viber-t még nem használtam.
Skype-ot a 3.1-en még szintén nem. -
DTomee
csendes tag
válasz
samat78 #1518 üzenetére
Letöltöttem a BM v3.1-et.
Felraktam a zip-filet az sd kártya gyökér-könyvtárába.Utána ezen az oldalon található leírást követtem:
http://logout.hu/cikk/zte_v970_rom_telepites_particionalas/atparticionalas.html
itt megtalálod a szükséges fileok linkjét is.Fontos, hogy a flashtool-ban vedd ki a pipát a Preloader és DSP_BL elől.
Mehet a download.
Fontos hogy a download gomb megnyomása után dugd csak be a telót! (Van visszaszámolás ezért ne késlekedj.)Majd fejezd be a partícionálást a leírtak szerint.
Lapozz a következő oldalra.
Itt is kövesd a leírtakat, kivéve a "V970_disable_internal_sdcard.zip" -részt.
Ennyi.
-
samat78
csendes tag
A helyzetjelentés kedvéért, hogy ne csak a kérdések és a rossz hírek jelenjenek meg: megérkezett a csomagom. A rányomott bélyegzők alapján 7-én engedte át a vámhivatal (abgabenfrei), 8-án kivitte a postás és 9-én vettem át (tegnap nem voltam otthon, így ma reggel mentem el érte). Én ugyan Ausztriába rendeltem, de a magyar csomagok sem lehetnek akkor már messze. A csomagban minden benne volt, plusz kaptam egy hátlapot védő tokot, amit nem rendeltem, és szerintem a rendelt csomagban sem volt benne elvileg. Mindenesetre kedves tőlük. A csomagban ezen kívül volt a telefon, egy akksi (1600 mAh), egy töltő, EU-s átalakító, USB-kábel, head set, egy csomag képernyővédő fólia, leírás, valamint a hozzá rendelt micro-SD kártya + SD-adapter. A telefon tökéletesen működik, V3.0MOD by BM-el érkezett. Szívesen megadom a rendelési adatokat a táblázathoz annak, akinek van írási jogosultsága hozzá.
-
b0bcat
addikt
Én nemrégiben vásároltam az íbéjen különféle termékeket. Centre annyi levonás történt az egyenlegemből, amennyit fizettem. Akkor vajon ki fizette az utalás díját, ha nem én? Az ugye nyilvánvaló (és érthető is), hogy a PP jutalékért dolgozik.
Anno, amikor egy cégnél árultunk termékeket online, és nekünk fizettek, keményen levonta a PP a százalékot (már nem emlékszem, mennyit) azért, hogy fogadtuk a pénzt.
Ez mondjuk évekkel ezelőtt volt, de nem hiszem, hogy alapjaiban átírták volna a rendszert.
-
tomy_cz
senior tag
-
tlac
nagyúr
nem, v970-es név alatt forgalmazott dual simes telefonok eddig mind 1 gigásak voltak tudtommal, most jelent meg egy v970m fél gigával Indonéziában
saját példa tmallboxtól:
Total products (tax incl.): $183.00
Total shipping (tax incl.): $3.00
paypal: $193.44a kínaiak általában 20 dollár körüli értéket írnak és valami kamu szöveget, hogy mi van benne
-
tlac
nagyúr
üdv a fórumon
1. valóban kicsit kezd káosz lenni a sok típus miatt, de az etotalk, tmallbox 1 gigásat szállít
2. a kínaiak sd-kártya nélkül árulják, egy virtuális 2 gigás kártya foglalja a helyet a belső tárhelyen, így fél giga van a programok telepítésére, ha raksz bele rendes kártyát, akkor a 2 giga felszabadítható (viszonylag egyszerűen) és lesz 2,5 gigád
3.1. maximum néha nem lesz elérhető (de nekem eddig folyamatos letöltés mellett is kicsörgött a telefon, valakinek meg csak néha csörgött ki, ez a rejtély még nincs megoldva)
3.2. szerintem igen, általában átirányítást szoktak bekapcsolni az emberek
4. igen elvileg mindenhova
etotalknál sem kell regelni, ahhoz hogy megnézd a szállítási költséget, viszont itt sokkal többe kerül
viszont vigyázz, mert ezek még áthárítják a paypal költségét5. beleírtam, hogy európaival kérem, így küldték, de valószínűleg szó nélkül így is lett volna
6. nem tudom, hogy az úgy miért lenne jobb neked Ausztriába rendelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest