- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dody07
tag
válasz
Keeperv85 #4206 üzenetére
Kivettem a sim kártyát beleraktam egy régi telefonomba és németül akar velem kommunikálni.
Nagyon relytelmes ez az egész.
Az asszony simét belerakva elindult de rögtön szólt, hogy töltsem fel az aksit.
Kikapcsolás közben meg végig villódzott -mint amikor a villany kezd kiégni- a kijelző.
Valami nem kerek. -
dody07
tag
válasz
Keeperv85 #4108 üzenetére
Az a bajom, hogy azt a mentést akkor csináltam szerintem amikor "halott" volt a telefon.
Nem tudom követted-e az elejétől az eseményeket? Az a mentés szerintem -biztosan nem jól írom-
boot lop volt, az én olvasatomban: a kígyó beleharap a farkába
Na most akkor ez a mentés jó mentés? -
ExtazZzi
tag
válasz
Keeperv85 #4091 üzenetére
Antutu ezt az infókat dobta ki a mobilról:
CPU hardware : whistler
CPU model: Dual-Core ARMv7 Processor
CPU frequency 216.0-1200.0 Mhz
Screen resolution:540x960
Screen density: 240dpi
GPU vendor: NVIDIA Corporation
GPU renderer: NVIDIA AP
GPU version (Open GL): OpenGL ES 2.0
Ram size:1245.1/339MB
Camera:5Mpx
Android version:4.0.3
Build number:TEL_SRB_GRANDXV1.0.0B08
Kernel: Linux version 2.6.39.4 (root@SCL_XA242_128)Remélem elég részletesen leírtam róla az infót hogy tudjatok segíteni
Üdv! -
tlac
nagyúr
válasz
Keeperv85 #3994 üzenetére
csináltam részletesebbet
a teljeset nem tudtam feltölteni, de szerintem úgy is az max. az elején van vmi -
asturel
őstag
válasz
Keeperv85 #3965 üzenetére
En is azt neztem, hogy eleg sok a tegra defconfig, raadasul mtk-nel nincs a config beleforgatva a kernelbe es /proc/config.gz support sincs, mellesleg az eddig altalam latott mtk kernelek tok maskepp neztek ki (osszes mtk driver kulonszeparalva az egesztol mediatek mappaba), itt meg semmilyen mt driverre utalo fajl nincs.
-
asturel
őstag
válasz
Keeperv85 #3963 üzenetére
Ez meg tegra-shoz valo, legalabbis nalam a mach-tegra arch eleg arulkodo. https://github.com/damag3/zte-grand-x/tree/master/arch/arm/mach-tegra
'Én azért nem csinálom meg, mert nincs hozzá eszközöm. Ez téged nem érint... '
Enyem sajnos mtk, nem tegra, de szerintem siman osszedobnak egy telefonra valot ha fejlesztesz ra
-
asturel
őstag
válasz
Keeperv85 #3960 üzenetére
'Mellesleg ha ennyire vágod a témát, sőt még telód is van, velem ellentétben, téged mi tart vissza?!'
Talan mert belinkeltel egy tok mas eszkozhoz valo kernel forrast? Amugy en sose mondtam, hogy konnyu vagy meg akarom csinalni, nem ertem, hogy magyaraztad ezt beSteve mar reg otthagyta a samsungot
, htc-tol kapott development telefont utoljara.
Armv6 meg nem tamogatott mar, szoval jo hogy kell patchelni.
Csak azert batorkodtam megszolalni, mert kicsit zavart ez a mentalitas, hogy beirod, hogy milyen egyszeru, persze Te nem csinalod meg, csinalja meg mas!
-
asturel
őstag
válasz
Keeperv85 #3958 üzenetére
X86-on korg-rol toltod le a kernelt altalaban, nem kulonfele gyartoktol akik szethackeltek a sourcet. ION mar ics ota van (3.x-ben jott be), pmem regota deprecated (pont, hogy az ion valtotta! az ashmem-el egyetemben), net-d nelkul? WTF!
Nezd meg szepen codeaurora-n legalabb, hany hany patch-et mergeltek 3.0 -> 3.4 kozott. Masik kerdesem, hogy az mtk modositasokat amiket 3.0 -> 3.4 eszkozoltek honnan szerzed be?Mert oke, hogy valami common arm changeket te szepen cherry pick-elsz
Vagy esetleg a qualcomm patcheket mergelned ?
Mert maximum ugy szerzed be, hogy egy masik eszkoz kernelet diffeled, ahol van 3.0 meg 3.4 is. Meg mindig olyan konnyu ?
Ne mondd mar, hogy nincs ra igeny, eleg megnezned egy ZTE Blade-t, ha nem lenne igeny ra miert portolna KonstaT cm10.1-et is? Biztos olyan egyszeru felpatchelni, hogy inkabb a jelenlegibe backportolgatja a dolgokat
De mutathatsz nehany peldat, ahol felpatcheltek. Ennyi erovel V970-re se lesz igeny
Ha hiszed amugy, ha nem, az osszes cyanogenmod fejleszto ingyen dolgozikvagy ha te fizettel barmelyik rom-ert is, csunyan atvertek.
-
asturel
őstag
válasz
Keeperv85 #3945 üzenetére
Nem tudom hany 'android' kernelt patcheltel fel, de itt nem ugy mukodik mint desktop x86-on, hogy patch -px.. es egyetlen conflict se lesz
, bar ha jol lattam mediatek igyekezett elszeparalni a sajat modositasait. Mellesleg ics kernel altalaban gond nelkul fut jb alatt
Amugy ha olyan keves munkaval jar, miert nem Te csinalod meg?
Mellesleg sehol nem irtam, hogy veszelyes muvelet, kernellel nem nagyon tudod brickelni az eszkozt, meg ha a recoveryt is elrontanad, download modban meg mindig ujra tudod flashelni az egyik mukodot.Ha olyan konnyu felpatchelni a kernelt, szerinted miert fut meg annyi eszkoz 2.6.x -szel? Amiket 3.x-bol visszaportoltam, hogy kompatibilis legyen jb-vel, csak 1-1 dolog akkora patch, hogy github be se tolti. (ez pl csak a data usage-hez kellett
), de varom jelentkezesed ha nemi munkaval fel tudod patchelni 3.8-ig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Béta iOS-t használók topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest