- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
sagesz93 #12163 üzenetére
Nagyon tud FTM vagy mit ír ki. De azt üzembiztosan.
trialboy:
Azt nem tudom, hogy akarod kimenteni. Ha a kártyán vannak akkor megmaradnak.Mit csinálj:
1. Innen szedd le a fastboot-ot, meg a 2.5.0.9es clockworköt (post alja).
2. Telefon kikapcs
3. Hangerő fel+bekapcs kb 10 másodpercig, ha jól csináltad megáll a zöld robotnál
4. Rádugod a gépre hagyod a win7nek hogy megkeresse a drivert.
5. futtatásnál indítasz egy cmd (parancssor)
6. az első pontban leszedett fastboot és recovery-t kibontod mondjuk a c:\fastboot könyvtárba
7. parancssorból belépsz ebbe a könyvtárba
8. kiadod a
fastboot-windows flash recovery recovery2509blabla.img
a clockwork recovery fájlneve kell a recovery2509blabla.img helyére
enter pár sec kiírja hogy okay
9. fastboot-windows reboot
enter - a telefon újraindul
10. kikapcsolod
11. hangerő le + bekapcs
Recoverybe kerülsz - kép fejjel lefelé - hangerő gombokkal lehet lépkedni a home az enter
12. belépsz a wipe menübe és wipe/factory reset -
kelzsoca
félisten
válasz
sagesz93 #11940 üzenetére
Illetve tudom még ajánlani a SlideIT Keyboard bill.t a marketen fent van, hozzá van Magyar bill. kiosztás is.
(#11946) 72mviktor
Valószínűleg hibaüzeneteket fog dobálni a rendszer miatta
Én ezt a programot ajánlom: com.speedsoftware.rootexplorer.v2.10.2.apk
Jobb mint amit használsz jelenleg, és biztosan megleled benne a keresett programokat.
-
Peat;)
veterán
válasz
sagesz93 #11625 üzenetére
2.2-vel kíváncsi lennék(asszem az van neked), hogy a dungeon hunter már jól megy-e vagy ott is döcögős. Vagy még jobb a hero of sparta mert már a kezdő képeknél is nagyon akad a gyári rommal. Persze nem életbevágó ezek tesztelése...csak ha teszik ez a diablo/mászka stílus.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
sagesz93 #11598 üzenetére
Tudod mi a bosszantó? Hogy ha töltésen van a telefon, akkor bármelyik alsó gombra bekapcsol, csak ha akksiról megy, akkor ragaszkodik a powerhez. Ezen a vonalon kéne elindulni annak, aki már jobban beleásott a lelkébe az androidnak.
Nem is értem hogy gondolták, annyira alap lenne és annyira mindennapos bosszantó dolog, csoda hogy nincs rá egy millió applikáció. Nem hiszem, hogy más telefonokon a power gomb nagy, könnyen kézreálló lenne ... vagy ez ZTE spec, hogy csak arra indul? -
-
sippet
senior tag
válasz
sagesz93 #11397 üzenetére
így van, a fényérzékelő szenzoros készülékeknél ez így működik: sötétben ad rá háttérvilágítást, világosban meg nem, mert minek. a cyanogenmod romokban (vajon lesz blade-re?) külön állítható a gombok fényereje is egyébként.
-
fonix232
aktív tag
-
kovi82
tag
válasz
sagesz93 #11315 üzenetére
Nem hinném hogy egy hivatalos T szervizben nagyobb szava lenne a ZTE nek.. mint a T-s központi szerviznek.. ők meg ha tudják se vállalják be, minek is ? hisz ez veszteség..ami a T-nek fáj a ZTE nek ilyenformán szerintem nincs köze az ügyhöz hisz az érkező szállítmányt átvette a T .
De mind1 a lényeg hogy a T szerviz , nem fogja azért kicserélni mert a ZTE azt mondja. Ez olyan mintha visszavinnéd a kereskedőhöz a kocsit mert benne volt a hírekben és elismerte a Toyota hogy hibás a széria, és most márpedig neked azonnal cseréljék be az ottani új Toyotára .. ez csak egy hülye példa de kb. ez van.
-
Tomcy7
tag
válasz
sagesz93 #11315 üzenetére
Nem másik szervizt hívtak hanem a szerviz hálózat vezetőjét és ő mondta és nekik asszerint kell eljárni nem a ZTE állítása szerint.
De a legjobb ha győrbe nem hozza senki mert nem fogják cserélni.
De mivel kollégák ezért nem feltételezem, hogy hazudnának nekem, de mondtam nekik, hogy én is ki fogom cseréltetni, mert több ram és jobb a kijelző. -
devast
addikt
válasz
sagesz93 #10828 üzenetére
Ja, android tudja. Más kérdés, hogy ki kell venned az akksit ha a blade-ben sim kártyát szeretnél cserélni
Más:
Voltam zalaegerszegen szervízben. Összegezve tudnak a hibáról, nincs hivatalos álláspont, hogy mivan, sokan viszik vissza a cuccot (jellemzően videófelvétel/nézés közben a kékülésre panaszkodnak). Nem tudják, hogy ez hiba-e (nyilván az) vagy gyárilag ilyen, és arról sem tudtak, hogy az új szállítmány már jó. Mivel nem volt az üzletben blade, ezért nem tudtuk összehasonlítani, felajánlotta, hogy elküldi szervízbe, ezt nem vállaltam be. Abban maradtunk, hogy januárban visszamegyek, ha jön új szállítmány (ami 99.9% hogy már jóféléből lesz) akkor újratárgyaljuk a dolgot.Szerk:
Meg tudja mondani valaki, hogy az 512-esnek a rom verziója milyen? Ha ugyanaz mint a réginek akkor valószínűleg nem szoftveres a hiba(vagy nem az androidban javítható).
settings -> aboout phone -> build number érdekel. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
sagesz93 #10692 üzenetére
Hát pedig már meg kellett volna kapnod nem?
Fontos infó a cseréseknek: Mivel sikerült közvetlenül a szervízessel beszélni, ezért megkérdeztem, hogy mi van ezzel az androidos rom cserékkel, mivel ugye nyílt forráskód és ha egyébként is függő marad a készülék, akkor mi van? - Röviden: Ha nem a gyári rom van rajta, akkor nem minősül garanciálisnak. Lehet,hogy lehet ezzel vitatkozni, de ez a hozzáállásuk, amit nekem nem tisztem vitatni.
-
MartOOn
addikt
válasz
sagesz93 #10439 üzenetére
azért azt ne felejtsük el hogy 256 megával IS bestbuy a teló! megint kezdünk átesni a paripa túloldalára!
persze persze 512-vel mégjobb lett volna... amoleddel meg méééég jobb! tényleg az 512-esekben nem amoled van? írjak itt hogy szebb a képe... gondolom nem a nagyobb memóriátol lett szebb a képe!!!
nézze már meg valaki legyen szíves!
lehet kifogytak a kínaiak a herélt magyarnak szánt blade-ből és átmatricázott SF-et kapunk mostanság!
-
balpeter04
tag
válasz
sagesz93 #10334 üzenetére
Attól függ, hogy milyen módon rendelted a telót: Domino vagy Előfizu. Ha előfizus nem hiszem, hogy más is átveheti mivel veled kötnek szerződést, aliasz alá kell írnod a szerződést és ha nem vagy ott az úgy elég nehéz.
Ha Dominosan rendelted, akkor feltétlenül mondd meg annak aki átveszi, hogy ellenőrizze a csomagot. Igenis legyen a futárnak 2-3 perce amíg az ember töltőre teszi a készüléket és ellenőrzi, hogy nem pixelhibás-e, stb. -
sto1911
veterán
válasz
sagesz93 #10060 üzenetére
Nem a statisztikat kifogasoltam, hanem a rinyalos topikra atnevezest...
(#10065) ben11: akkor szedd kulon a hszeket, es kuldd at egy moderatornak, hogy rakja kulon. Tudom, h sok a felesleges rinya meg hsz a topikban, de a tied sem lett volna letszukseglet, ahogy az arra reagalasok sem.
Delutan teszek en is egy probat, meglatom hogy allank a RAM-kerdeshez Debrecenben.
-
pitterr
tag
válasz
sagesz93 #9264 üzenetére
A webshopos szállítmányról sztem senki nem tud nyilatkozni, mert csütörtök este listázták ki rendelhetőnek a bladet, sürgős kiszállítással péntekre nem engedte a rendszer rendelni, tehát sztem bárki aki abból rendelt az leghamarabb holnap fogja megkapni. Akik meg a napokban vásároltak személyesen, azok ahogy olvastam nem tapasztaltak egyelőre hibás példányt, de nem tudom ott milyen készletekből adtak el nekik.
A visszavitelről, nekem volt, hogy webshopos teló másnap beszart, simán bevittem legközelebbi t-pontba 3 napon belül, ahol szó nélkül cserélték. És ahogy a webshopos szerződési feltételekben olvastam (ha emlékezetem nem csal), akkor a 8 napon belüli elállást már T-pontokban is érvényesíteni lehet. (itt szó szerint T-pontra emlékszem, mert sztem a partner T-k azok nem tartoznak ide).
-
|AP|
veterán
válasz
sagesz93 #2196 üzenetére
sagesz, philoxenia, djozsi!
Én nem vitázni akarok, tényleg!
Csupán a csalódottságomnak adtam hangot...
És valóban nincs ilyen telefonom, sőt még csak megnézni sem volt alkalmam, pedig több T-pontban is próbáltam... Tudom, meg kell nézni és akkor majd kiderül tetszik-e vagy nem és kész.
Csak szeretem objektíven látni a dolgokat. Nekem az nem elég, hogy itt páran azt mondják gyönyörű, nagyon szép, kifogástalan (főleg ha utána kiderül, hogy mégsem az).
Szeretnék látni egy összehasonlítást, ahol ott van egymás mellett az SF és a Blade, ahol látszik a különbség. Szeretnék látni egy mobilarénás tesztet ahol megpróbálnak pontot tenni ezekre a kérdéses dolgokra.Remélem lesz is, most már kivárom
-
|AP|
veterán
válasz
sagesz93 #2187 üzenetére
Tisztában vagyok, ezért vagyok csalódott
Ez lehetett volna a kivétel... így továbbra is ott van a pakliban, hogy jobban megéri kintről hozatni.
Többek között ezért lovagolok a témán, mert majdnem ugyanannyiból megvan, mint a Blade dominóban.
Egyébként még azt is benyeltem volna hogy TFT (most Arénám van és gyönyörű a TFT kijelzője), de ahogy a képeket látom egy kivételtől eltekintve nem üti meg az Arena szintjét sem... -
syl5
őstag
válasz
sagesz93 #1073 üzenetére
Persze, meg vagyok vele elégedve! Pulse után így is olyan, mint egy álom
Angry Birds úgy megy rajta, mint egy iPhone-on, és ugye mint tudjuk itt android-on szebb is!
Szép, vékony és masszív a készülék, és nagyon "hajaz" a desire, legend, nexus one hármasra, amik szerintem a legszebb készülékek....így ez is nagyon tetszik.
Pulse topicba írtam róla, nézd meg!
Kijelzőt meg végül is azért tényleg közelről kell nézni, de azért a hiba az hiba (és engem zavar a tudat, hogy ott van) és így nem fogom annyiba hagyni, max fél év múlva legariztatom.Pocok256
Persze hogy nem jobb a Pulse-nál!Csak azt akartam kifejezni, hogy vártam volna még 1-2 hónapot a cserével. Csak akkor meg nem ment volna el a Pulse 30-ért...
Az ajánlatod lehet megfontolom..
Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest