- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
ichi22
csendes tag
válasz
agressor12 #4218 üzenetére
Hello!
Az én jószágom meghalt úgy egy fél óra használat után. Azaz az "activity launcher is not responding". Tehát nem tudok semmit elindítani és a beállításokhoz sem férek hozzá.
A telefon halott. Ráakadtam egy külföldi oldalon is erre a visszaállítási módra és a clockworkmod-ot sikerült is felraknom. Az itt (és ott) található rom azonban nem megy fel vele. A telepítes mindig elszáll egy hibával (egyszer az mtd nem támogatása volt a hibaüzenet, egyszer pedig valamelyik wifi util linkelése).
A legtöbb, amit elértem, hogy a fastboot-al felraktam a boot.img, flash.img-t (a recovery-t egyenlőre még nem, mert nem adtam fel a clockworkmod-ot).
Egyszer kipróbáltam felrakni a dump-ból a system.img-t is, mert hát abban van a nem működő launcher2.apk, de az helyhiányra hivatkozva nem ment fel.
Mit tudok még csinálni? A jószág ugyan még csak a harmadik napját tölti nálam, de szerettem volna még a hétvégén kipróbálni.Kösz előre is a segítséget!
Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Óvodások homokozója
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged