Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
ichi22
csendes tag
válasz
agressor12 #4218 üzenetére
Hello!
Az én jószágom meghalt úgy egy fél óra használat után. Azaz az "activity launcher is not responding". Tehát nem tudok semmit elindítani és a beállításokhoz sem férek hozzá.
A telefon halott. Ráakadtam egy külföldi oldalon is erre a visszaállítási módra és a clockworkmod-ot sikerült is felraknom. Az itt (és ott) található rom azonban nem megy fel vele. A telepítes mindig elszáll egy hibával (egyszer az mtd nem támogatása volt a hibaüzenet, egyszer pedig valamelyik wifi util linkelése).
A legtöbb, amit elértem, hogy a fastboot-al felraktam a boot.img, flash.img-t (a recovery-t egyenlőre még nem, mert nem adtam fel a clockworkmod-ot).
Egyszer kipróbáltam felrakni a dump-ból a system.img-t is, mert hát abban van a nem működő launcher2.apk, de az helyhiányra hivatkozva nem ment fel.
Mit tudok még csinálni? A jószág ugyan még csak a harmadik napját tölti nálam, de szerettem volna még a hétvégén kipróbálni.Kösz előre is a segítséget!
Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest