- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
-
Khaal
őstag
Van megint pár új cucc: [link]
SE C902 mobiltelefon, kártyafüggetlen, 2 hó garanciával.
Samsung SGH-D900i fekete, t-mobile függő, garancia lejárt
Sony Ericsson k610im fekete, w660i szoftverrel, kártyafüggetlen, garancia lejártNemsokára lesznek új képek is, kipakoltam a retro dobozokat is, van s3trio, sb16, mpeg dekóder, koaxos hálókártya, isa-s trident vga meg hasonló finomságok.
Úgy néz ki eladó lesz egy extra pici via-s masina is, meg egy s370 alaplap ugyancsak via procival.
-
Khaal
őstag
-
sonar
addikt
Ha nem sajnálod és egy két sörben meg tudunk egyezni akkor vinném vmikor
Egy kis DIY projecten dolgozom és ahhoz kellene a winyó.vallas: lefogatókkal mi a szitu
Még egy közérdekű infó: Ha minden igaz flexes kollégák nagyszabású lanparty-t fognak tartani a közeljövőben. Akit érdekel az majd néha kukkantson be a lanpartys topikunkba.
peterkeT: spr-nek nem kell a monitorjának a talpa?
-
parandroid
félisten
Most már a matáv is kínál normélis áron vezetékes telefon nélküli csomagokat. Én most a 8 megabites adsl-ért fizetek nekik telefonvonal néllkül (de ip-telefon lehetőséggel) nyolcezerpárszáz forintot. Előtte 9k volt a net, és 3,3k a telefon, de simán tudtam váltani. Ráadásul még olyan modemet is adtak, ami egyben LAN + wireless router is.
p
-
parandroid
félisten
Asszem 5000 Ft reális ár érte. Lejjebb nem megyek, tekintetbe véve azt, hogy ha egyszer mégis szükségem lesz egy normális kisebb tápra, akkor ennyiért én sem kapok normálisat. No meg hogy utoljára valami 400W-os Superflowereket vettem családnak 6500-ért, annyira ez is van jó, mint azok.
p
-
parandroid
félisten
-
l@czko
aktív tag
Én is a pénz miatt váltottam.
Nekem 8 megás előfizum volt és igazából olyan 5 körül tudott.Ez még a távközléses vonalon.
Aztán átraktak Dataneték yoneked-be.
.Kötözgetnek is valahol, mert jár némi üzemszünettel is a dolog.
De azóta sajnos az 5 mega nem megy már.3.8 mega körül tud.Szó, ami szó, jobb volt a távközléses vonal - sebesség szempontjából.Nekem.
Aztán írtam, hogy szakadozok 8 megás beállításokkal.Ígérték, hogy megnézik.Pár napig még kínlódtam, aztán meguntam és kértem, hogy vizsgálják felül a sebességet is.
Meg is tették és visszaminősítettek yoneked Friss-be.
Azóta stabil a vonal, tudja a max sebességet és a yoduma telefonos megoldást használjuk.Nincs rá panaszom.
Kicsit bosszant az a sávszél, amit elveszítettem, de ez van, ha valaki nem bír nyugodni.
De mondjuk az a nem mindegy, hogy 5 megáért 11200 -at perkálok, vagy stabil 4 megáért 7800-at.
Telefon és telefonszám marad.Account a nethez marad.Semmit nem veszel észre az egészből, ha minden oké.Egyszer csak nem jön telekom-os számla.Hanem Datanet-es jön.
Elég egy netes megrendelőt kitölteni és elfaxolni, vagy beszkennelve elküldeni mélben és a többit már intézik.
Én meg vagyok elégedve a yoneked-el. -
sonar
addikt
-
Khaal
őstag
Ha esetleg kellene valakinek:
Eladó számítógépasztal:
kihúzható billentyűzettartóval 53x33cm
asztallap mérete: 50x86cm
magasság: 70 cm + görgők
Ha jól tudom ezt hívják cseresznye színűnek, de lehet tévedek, szóval nem túl világos, de nem is olyan túl sötét színe van (ezt most jól körülírtam), akit érdekel jelezze, aztán csinálok képeket.
Irányár nincs, aki valami értelmeset ajánl és érte jön, azonnal viheti.
Méret miatt szállítani nem tudom, de egy kombi csomagtartójában pl elfér. 75x90x50cm
Nem tudom írtam-e már:
P4 1.6ghz, 512 sdram, int vga-hang-lan, geforce2, 30gb hdd, dvd-író, 15'' TFT, bill-egér, konfig eladó
A számítógépasztalon kényelmesen elhelyezhető
[Szerkesztve] -
l@czko
aktív tag
Az nagyon jó dolog, mert szegény adók nem tudják a hangerőt szabályozni, mert műszakilag lehetetlen - szerintük.Persze, ez nagy marhaság, de bepróbálkoznak a nép etetésével.
Amúgy meg teccik, mert menten felébredek, ha megérkezett a reklám és irány a hűtő!
Ha ennyien nem nézünk tévét, meglehetősen szük körünkben, akkor vajon ki a fene nézi?
Van párhuzamos port PCI kártyám is olcsón! -
Khaal
őstag
Új cucc:
T-Online ADSL ''Szereld magad'' csomag.
Huawei dsl-modem, dsl splitter (szűrő), kábelek, cd. Irányár legyen 5k, persze alkudni ebből is lehet.
Plusz eladó még két darab splitter 500.-/darab.
Logitech Mouseman optikai vezetéknélküli egér, kisebb kopásokkal 5k (Tuti cucc nem vánszorog el, szinte minden felületen működik, 4 gombos, ergonómikus, gumis betétekkel) -
-
parandroid
félisten
Az optikai meghajtónak normál IDE kábelezése van, vagy notebook meghajtót eszik csak meg? Mármint tudom, hogy nem fér be, de kinyitva rá lehet kötni normál optikai meghajtót is? USB-s külső optikai meghajtóról bootol? RAM-ból egy modul van benne és van még egy üres foglalat? Ha jól látom, hang, háló, VGA integrált, és van négy USB port is, utóbbiak 1.1-esek.
Írtam privit egy feltételes ajánlattal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest