- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Haniboy #4717 üzenetére
Nem éppen Barton, Athlon XP a legendás sorozatból, ez is tudja a 11,5*220-at megfelelő ramokkal, hűtéssel. Abit NF7 lappal , NB-n Zalman borda, meg a procira is van zalman Cu7000-es hűtő! Annak idején ez volt a csúcs
Jobb fajta videókártyával COD2 és DOOM3 vigan elmegy rajta. -
parandroid
félisten
válasz
Haniboy #3989 üzenetére
Ez >>>LINK<<< nem jó?
Ha az eddigi FX5200-d 64 bites volt, akkor még gyorsabb is lesz. Ráadásul passzív hűtésű. És olcsó.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Haniboy #3609 üzenetére
Van egy Chaintech S865PE alaplapom, elvileg cserélném egy HDD-re ráfizuval, de a kolléga nem veszi fel a telefont, privátra meg nem válaszol.
Apró hibás, az alaplapi 2 USB slot nem működik, az előző tulaj egy PCI-os USB-s kártyával használta, amit viszont mint utóbb kiderült, meg szeretne tartani. Van rajta integrált hang és LAN vezérlő, 2 SATA, 2 IDE és egy floppy port, illetve két darab DDR memóriafoglalat. Irányár: 6k, Zegen átvehető, kipróba garit adok hozzá.
p -
-
rétisün
veterán
válasz
Haniboy #2502 üzenetére
kösz, de nekem jó lenne valami használt is, csak addig kéne amig megjön a 7600gt-m. másrészt holnap meglesz az alaplap, a hétvégén össze tudnám (tudtam volna) rakni...csak kicsit későn kezdtem videokártyát keresni hozzá
(legfeljebb megprobálok a boltban kölcsönkunyerálni egyet hétvégére)
-
pikámer
tag
válasz
Haniboy #1783 üzenetére
S3 trio megmarad mert néha szoktam biost cserélgetni agp-s vga-kon és ilyenkor jo ha van egy,a vincsi-k mehetnek.
ha igy megfelel akkor o.k én Zegtöl kb 25 km-re lakom de itt melozom Zegen,ha jò idö van akkor holnap bolházok reggel és behozhatom ha nem akkor hétfön 14-re jövök melozni és azelött is jò nekem.
te hol laksz? -
pikámer
tag
válasz
Haniboy #1778 üzenetére
s3 trio van benne
,azt akkor kiveszem..
már emlitettem de azért még1szer szolok,hogy az alaplap nem ismer fel semmilyen fdd-t(én már mindent probáltam de meg se mukkanik a floppy,az alaplapi kontroller-e saccoltam),remélem ezt nem hagytad figyelmen kivül miközben biznicceltél.
tehát ha kell akkor holnap átadom 5k-ért,ez az utolsò ára. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest