- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vlaci79
senior tag
válasz
rétisün #8097 üzenetére
Sorry, nem mindig járok azon az úton.
Fák kivágása. -
emre
veterán
válasz
rétisün #8023 üzenetére
Elméletileg. Gyakorlatilag hogy mi van a polcon már más kérdés.
Ha alsó rögzítésű akkor a helyén is könnyen szerelhető, de ha felső akkor kicsit macerás. Ilyenkor a szelep cseréhez lehet célszerűbb levenni, és egyben vissza akasztani a rögzítő fülekre. Viszont ezt van amikor kihagyják, és két elbaszott csavarfejre van felakasztva. Arra már nem emlékszek hogy bélaállatnál mi nem volt a Praktikerben ami miatt végül is kpl. tartályt kellett vennie. -
emre
veterán
válasz
rétisün #8020 üzenetére
De ha szétkapod lehet elég kitakarítani, azért biztos ami tuti kellene hozzá új tömítés.
Amit én néznék tartalékba:
Leeresztő szelep tömítés
Öblítőcső alsó, és/vagy öblítőcső felsőTöltő vagy az ürítő szelep szivárog? Ha a töltőszelep azt lehet érdemes egyben cserélni, mert kissé macerásabb a tisztítása.
Nem tudom nálad milyen van, természetesen az adott típushoz kell alkatrészt keresni. Állat módon semmit sem kell meghúzni, mert a gumi könnyen tömít, viszont a műanyag hollandi is könnyen elreped. Ha a cső tömítésekkel bizonytalan vagy lehet használni gumiám-ot. -
sonar
addikt
válasz
rétisün #8015 üzenetére
Akkor kell egy csap meg egy flexibilis cső. Főcsapot el kell zárni (vagy ha lehet akkor azt a szakaszt), és meg kell nézni, hogy mi is van. Ha a cső meg a menet jó akkor kell venni egy golyós csapot v szelepet (így hívják a sokat tekerhető csapot) arra rá egy flexibilis csövet azt a tartályra és...
ami nehéz az egészben, hogy típusokat méreteket összeszedje az ember. -
purpledonkey
tag
válasz
rétisün #8011 üzenetére
Helló!
Nemrég volt a lakásomban csőtörés, a wc utáni összeeresztő szakaszt cserélte vizes "szakember", és közben sikerült a másvilágra küldenie a tartályt is. Utána inkább magam cseréltem a tartályt és wc kagylót is szereléssel együtt, pedig nem vagyok szakember. Hol akadtál el?
-
Khaal
őstag
válasz
rétisün #7440 üzenetére
Én most az önkiszolgáló étteremmel szemben lévő elektroboltba adtam be az enyéimet. Volt egy Marantz tornyom arra azt mondták, hogy drága lenne az alkatrész, de a bevizsgálásért nem kértek pénzt (de nem is volt gyors, több hétig ott volt). Most egy receiverem van náluk, de még semmi hír róla, jövő hétre ígérték, majd meglátjuk. Régebben a Lőrinc barát utcába vittem a cuccaimat, valamilyen Attila, elsősprban TV szervíz,de foglalkozik minden mással is. Nagyon korrekt áron dolgozott, de ő aztán hatványozottan be volt táblázva mindig, volt olyan cuccom aminek hónapokban mérhető volt az átfutási ideje.
A május 1 ligetest nem ismertem, azt hittem az csak autohifis, legközelebb arra járok megnézem.
-
Imy
veterán
válasz
rétisün #7437 üzenetére
Ne akarjál böngészőt nyitni, és bármi mást csinálni, mert megfagy. Illetve állandóan belassul... Én egy modolt ROM-ot tettem fel, hiba megszűnt, de barátnőm maradt a gyárinál. Napi 2-3 restart meg volt neki utána is...
SAMSUNG: kiadja a készüléket, és utána pár frissítést, és utána semmi. Hiába csúcskészüléket veszel meg. A mostani telefonomra hetente jön ki frissítés, vagyis a márka minden telefonjára.
-
vallas
őstag
-
sonar
addikt
válasz
rétisün #7409 üzenetére
Igen, csak ugye azokat utána nem véletlenül fenték meg bőrön (az volt a polirozás)
Néztem állványos köszörűt az is 10-20k lenne csak akkor kéne venni megfelelő korongokat.
Az ipari direkt kés élező stuffok amiket a hentesek is használnak 100kMás:
Idén belevágtam a chilli termesztésbe. És maradt jó pár félig és majdnem beérett paprikám (vegyesen Carolina reaper, Moruga, Naga Jolika...) Nagyon durva a cucc igy is!!! Eddig sok ember kóstolta aki szereti az erőset, de ez mindenkit térdre kérnyeszítettHa vkit érdekel privizzen
-
vlaci79
senior tag
válasz
rétisün #7375 üzenetére
nem hiszem el elírtam 2008...
Nem látom értelmét a váltásnak.
X5650 lga1366 3,8-4GHz-n aida cpu queen eredménye 60e pont felett van. 23-25e HUF
X5570 lga1366 3,2 GHz-n 2 db szintén 60e felett van. 16e HUF a 2db!
i5-4430 3,2GHz-n 29e körül van. 38e körül kapni
Nesze nekünk csodás fejlődés..
Fogyasztás csökkenésen kívül sok értelme nincs váltani. -
-
Garf.
tag
válasz
rétisün #6898 üzenetére
Szia!
Én voltam, aki visszavittem és közben rájöttem a hibára, miért dob kékhalált XP- telepítéskor.
A telepítőbe rossz illetve nem hozzá való a driver és ezért lesz kékhalál, ha floppy-ról beadod a gyártói oldalról (vagy a CD-ről floppyra rakható driver) letöltöttet akkor már nem lesz kékhalál, egy ugyan ilyen lapnál, amit vettem ugyan az volt csak akkor megkerestem a hibát.
A Win7 meg simán felment. Úgy hogy a te lapod se hibás
Üdv. Garf. -
Kuruc2
senior tag
válasz
rétisün #6678 üzenetére
Akartam egy világítós jobb (ár)kategóriás klaviatúrát, és akkor nem találtam a revoltec xl3-ról rosszat, elmentem venni. A boltba nagyon ajánlották hogy ez egy nagyon jó billentyűzet, nagyon meg leszek elégedve, az eladó még azt is mondta hogy NEKI IS ILYEN VAN OTTHON, olyan jó, nagyon jó. Kb 7 rongy volt, és mivel tényleg korrekt üzletnek tűnt, gondoltam biztos nem árulnak gagyit, főleg ennyiért, meg értenek is hozzá, hisz EZ VAN OTTHON is neki. Aztán a klavi egy kalap x.r volt, ragadós használhatatlan gombok, ghost effekt, stb. Rákerestem konkrétan fórumokban ezekre a bajokra, és kiderült hogy nem hibás terméket kaptam, hanem ez a klavi tényleg ilyen x.r eleve. Megértem túladni rajta.
Na akkor csalódtam egyet. Persze attól még lehet jól felkészült bolt, jó termékekkel IS, vidékhez képest aránylag átlagos/jó árakkal, de ez a sztori kétségbe vonta előttem a teljes körű szakmaiságot, profizmust.
Ha én vinnék egy boltot, nem lenne képem ilyen terméket eladni, meg egyáltalán megrendelni. Vagy legalább mondta volna azt, hogy nem tudja milyen a klavi, de ne azt hogy húdejó. -
Gucunja
aktív tag
-
belaazallat
addikt
válasz
rétisün #5794 üzenetére
Hali!
Megerősíteném peterkeT állítását. Én játékok alatt tapasztaltam jelentős javulást, párom minden másban(photoshop, net, irodai cuccok).
32 bites programok futtathatóak 64 biten. De a legtöbb proginak van már 64 bites verziója.
peterkeT is megmondhatja, hogy vonzom a problémás dolgokat. Ennek ellenére a win 7 64 bittel könnyebb az életem, mint XP-vel.
Per pill most 8GB ram van a gépben. De ez már nem hoz akkora gyorsulást. -
parandroid
félisten
válasz
rétisün #5794 üzenetére
Válaszolok Bélánk helyett: 2 éve 64 bites oprendszert használok (nemrég áltottam Vistáról 7-re), soha semmi gondom nem volt vele. A 4 GB vs 2 GB pedig tényleg ég és föld, sokkal inkább észre lehet venni általános használat mellett, mint a procituningot. Játékok különösen meghálálják, sokkal kevesebb a swappelgetés, akadás.
p
-
belaazallat
addikt
válasz
rétisün #5782 üzenetére
Van most két fajta.
Valamelyik eladó lesz a 2 közül.
Tesztelem, melyikkel megy jobban a gépen, a "rosszabbik" eladó lesz.2x2 GB Geil value CL5 800MHz (Vlaci tól vettem, asszem 4 év gar van még rá Zegre.)
2x2GB Kingmax 1066MHz (2009.01.26. 3év gar. Szegedre, KLEE88F-B8KU6)
ár megegyezés kérdése.
Esetleg Crossfire-es S775-ös alaplapra ráfizetek.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
rétisün #5650 üzenetére
23k-t adnék érte max(mert a busz egy kicsit drága),ennyit tudnék többet nem,mert az én O.C 4830-at sem tartják jó vételnek még 14k-ért se,pedig 780/2300Mhz-es órajelek mellett éppen csak lemarad a 4870-től (20-25%-al) és emellett nem is fogyaszt annyit,és nem gyilkolja a tápot.
-
-
parandroid
félisten
válasz
rétisün #5216 üzenetére
Csak lesz több VGA is. Biztos mindneki upgradel most, hogy ilyen olcsón remek VGA-kat lehet kapni.
Hangkártya még nem biztos, hogy kell, de van egy gépem, amin csúőnyán torzul a hang, de nem bírok rájönni, hogy mitől. Mindenféle újratelepítések már megvoltak, ha lesz időm, kiszedem az enyémből az SB-t, és megnézem azzal is. Ha úgy jó, akkor kell hangkártya.
p
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11