- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Lánc tisztítás többféle képen történhet:
Szerzel egy lánc bontót, meg egy olyan patentszemet, ami jó a láncodhoz(ahány sebességes) Láncot levesezd, be egy palackba, benzin/petroleum/gázolaj,/spéci tisztító folyadék adig áztatod/rázod, míg tiszta nem lesz.
Vagy veszel egy lánc mosót, rá kell tenni a láncra és feltöltöd a korábban említett tisztító szerrel, kefék segítségével megtakarítja a láncot. Én is ilyet használok. [link]de van itt a ph-n kerékpáros topic, az összefoglalóban minden benne van
-
belaazallat
addikt
Lidl/aldi szokott lenni kerékpáros szerszám készlet, abba szerintem minden van. Bár lehet inkább újabb kerékpárokhoz, az a 20+ éves bringa az még érdekes lehet.
Többféle szerszám kellhet, attól függ milyen alkatrészek vannak rajta, agyhoz lehet hogy villás kulcs, vagy spéci, ezt így látatlanba nehéz megmondani. Rétisün kolléga megnézi és megmondja neked mihez mi kell.
Olajozás megint egy érdekes dolog, mindenki másra esküszik, lehet szó műszer olajról, de az gyűjti a port, speciális lánc spay, vagy wax.
-
belaazallat
addikt
válasz
parandroid #8143 üzenetére
Szia! Köszönöm a felajánlást, úgy néz ki helyben találtam megfelelőt. Bár erősen gondolkodóba estem, hogy nagylánynak egy mesenézős gép...
Asszony kinyír!
-
belaazallat
addikt
Üdv! Van valakinek eladó előző generációs konfigja, fél konfiga(alaplap, proci, memória) Netezésre? Köszi!
-
belaazallat
addikt
válasz
parandroid #8062 üzenetére
Velem Budapesten játszották el egy NF3-as lappal, hogy nem volt meg a garijegy, nem akarták gariztatni. Számla alapján állítottak ki új garijegyet, és úgy lehetett gariztatni. De itt csak a szervizes rossz indulatán múlt.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Telenor függő Galaxy ACE 4 üvegfoliázva 17e Ft tartozékokkal. Érdekel valakit? Kérésre fotót tudok küldeni. Jelenleg még használatban. [moderálva]
Pénteken 23-án átutazóban leszek Zegen, illetve 27-e környékén jövök visszafelé.
Üdv!
belaazallat
[ Módosította: essexboy ]
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #7266 üzenetére
Vasárnap Nagykanizsa, Lenti, Zalaegerszeg környékén 11000Ft-ért elvihető a HD5770 +az E8200.
-
belaazallat
addikt
válasz
parandroid #6819 üzenetére
Mázlista!
Leteszteljem Neked?
-
belaazallat
addikt
válasz
parandroid #6812 üzenetére
Hali!
5850 már nem kell ugye?
-
belaazallat
addikt
válasz
parandroid #5798 üzenetére
Akkor le is nyúlom!
-
belaazallat
addikt
válasz
rétisün #5794 üzenetére
Hali!
Megerősíteném peterkeT állítását. Én játékok alatt tapasztaltam jelentős javulást, párom minden másban(photoshop, net, irodai cuccok).
32 bites programok futtathatóak 64 biten. De a legtöbb proginak van már 64 bites verziója.
peterkeT is megmondhatja, hogy vonzom a problémás dolgokat. Ennek ellenére a win 7 64 bittel könnyebb az életem, mint XP-vel.
Per pill most 8GB ram van a gépben. De ez már nem hoz akkora gyorsulást. -
belaazallat
addikt
válasz
rétisün #5782 üzenetére
Van most két fajta.
Valamelyik eladó lesz a 2 közül.
Tesztelem, melyikkel megy jobban a gépen, a "rosszabbik" eladó lesz.2x2 GB Geil value CL5 800MHz (Vlaci tól vettem, asszem 4 év gar van még rá Zegre.)
2x2GB Kingmax 1066MHz (2009.01.26. 3év gar. Szegedre, KLEE88F-B8KU6)
ár megegyezés kérdése.
Esetleg Crossfire-es S775-ös alaplapra ráfizetek.
-
belaazallat
addikt
Hali!
"Geil Value 2*2GB DDR2 800 3év feletti gari" Mennyit kérsz értük? Ezek is olyanok, mint amik nálam vannak?
-
belaazallat
addikt
Üdv!
2x1GB ram eladó.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #5146 üzenetére
Egyelőre szüneteltetem a keresést. KÖszi!
-
belaazallat
addikt
Üdv!
IDE-s vinyója van vkinek? 40-80GB köröli.
Köszi!
Üdv!
-
belaazallat
addikt
válasz
parandroid #5142 üzenetére
oké, én se akarok cserélni csak kérdeztem. Emrét kérdezd meg hátha megveszi!
-
belaazallat
addikt
válasz
parandroid #5140 üzenetére
CSere 2*1GB CSXO CEC 1066-os modulra? Az egyik user-nél uez a tipus 1200MHZ-n is ment 2,0V-on.
Szerk: pontosítottam
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #5001 üzenetére
nem aktuális
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Van vkinek ddr ramja eladó? 2*512 érdekelne. Köszi!
Üdv!
-
belaazallat
addikt
Eladó vízhűtéshez passzív hőleadó.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Eladó egy Logitech G5 elsőszériás egér. Csak 1 gomb van a hüvelyk ujjnál. Ez az eladás oka. 4órát használt. Minden tartozékkal. Közvetítő vagyok, de az egér nálam van. Kikiáltási ár: 9000Ft
-
belaazallat
addikt
Hali!
Lenne egy eladó Inno 6600GT PCI-E kártyám. 7000FT
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Keresek Samsung SP1604N tipusú vinyóhoz elektronikát! Köszi!
Üdv!
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #3819 üzenetére
Hali!
van vkinek egy pci-e -s vidkaria netezésre? minél olcsóbb, annál jobb! Köszi! -
belaazallat
addikt
Hali!
van vkinek egy pci-e -s vidkaria netezésre? minél olcsóbb, annál jobb! Köszi! -
belaazallat
addikt
Üdv! Nincs vkinek eladó ''rútere'' ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!