- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Köszi srácok, napközben elintéztem, egy nagyopn korrekt pc boltot (startup pc) sikerült felhívni, ahol tudtak adni alig hsznált ps/2-es, és egy zsírúj usb-s billt is, cakk pakk 3200ft-ot fizettem.
Ellenben nem ez volt a gond, egy asus h81m lapról an szó, és pár indítás után be ragad a post képernyőnél a bios, nem lehet tovább lépni gombnyomásra sem, elem+ jumper 10-15 perc alatt már megint működőképes állapotba hozza. Néhány indítás erejéig.
-
Nkboy
senior tag
-
rétisün
veterán
jártam a május 1 ligetnél, bezárt, csak egy alig olvasható üzenet van kint, hogy garanciás javítás ügyében milyen számon lehet hívni.
közben meg is oldódott, én voltam a balf***z, belekeveredtem a gombokba
de azért köszi a tippeket, előfordulhat még, hogy szükségem lesz rá....
-
róland
veterán
Egy MCX-koax adapterre. Múltkor hiába voltam Kanizsán, nem volt a boltban.
-
rétisün
veterán
megkérdezem, hátha még megvan....
-
rétisün
veterán
megpróbálom elérni holnap reggelig, aztán megírom.
"tényleg csak egy nagyon alap win7nek kell elférnie rajta, semmi extra programok"
elég hamar kinőtte a haver win7-e, azért lett cserélve, mondjuk nem tudom, voltak-e programok is telepítve a C:-re, vagy csak a win. és azt hiszem, hiába is kérdezem, úgyse tudja megmondani.
igaz, ha ennyire ért csak hozzá, akkor valószínűleg úgyis minden a C:-re települt.formaxos vásárlás volt, talán még gari is van rá, ha megvan a papírja.
-
rétisün
veterán
egy 60-as OCZ agility-t talán tudok, 99%-os....pont a héten cseréltem ismerős gépében nagyobbra.
-
-
Khaal
őstag
A hétvégén megint Zegen leszek, laptopba való ram továbbra is érdekel: DDR2 akár 533mhz-es is, de 667 vagy 800-as is jó. Több darabot is vennék 1GB-s 2000.- ft / db áron, és 2GB-s 4500.- ft / db áron.
Hétfő reggelig kertvárosban személyes átvétellel eladó 2db HP 6910p laptop, egy Dell D430 laptop, Logitech K120 billentyűzet, Nec chipes 2 portos pci-express usb3.0 bővítőkártya, koloniál stílusú dohányzóasztal, 55cm-es Grundig CRT TV, Yamada DVD lejátszó, Aiwa mikrohifi, house-trance-techno vinyl lemezek és cd-k, sci-fi könyvek.
Telefonszámom az adatlapomon, de szombat estig tudok privire is válaszolni.
-
Mania
senior tag
Esetleg egy ilyen ha nem találnál olcsóbbat?
3500Huf, csak hogy lehessen kicsit alkudni
-
szakalistvan
senior tag
Az sem lenne rossz,belinkelnéd h pontosan melyik típus? Garancia?
Ha ez a vakerán felmegy 5ezerig akkor talán még meg is venném.
-
parandroid
félisten
HP6910p-t, vagy esetleg 6930p-t szeretnék, de ez a 2710-es tablet is tetszik. Nem cserélünk?
Szerk.:
Ja, van még egy gépem, ettől is megválnék, ez jóval gyengébb, jelenleg szerverként egy, de annak meg fölösleges ekkora:
ASUS P5B alaplap, Intel E2180, 2GB RAM, passzív 7600GS VGA, Delta 300W táp, meghajtókat nem adom, egér, bill. nincsenek hozzá.
Van egyébként a korábbi géphez igény szerint egy Samsung 23" wide monitor is, 1680x1050-es.
p
-
szakalistvan
senior tag
Vettem egyet vaterán procival mert baromi sürgős volt.De lehet hogy kell mert van itt 3 alaplaphibás komplett gép is.De előbb nem mint jövő hét mert bontom szét a lakást.
De ha már itt vagyok : Eladó cuccaim
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest