- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Köszi a bőséges választ, engem végleg meggyőztél, bár már alapból is hajlottam a cserére. A 4megást néztem ki, ami t-onlinenál 7990.- yonekeddel meg 7490.-, plusz megspóroljuk a t-comos telefon előfizut (most ez minimál csomaggal is 1790.- ft), azt hiszem így egyértelmű melyik az olcsóbb megoldás
.
Aki Zalaegerszegen domino csomagos mobilt, vagy vezetékes telefonkészüléket (vagy más t-pontban kapható cuccot) tervez vásárolni keressen meg priviben ha spórolni akar.
-
Khaal
őstag
Azt írják ha nem működik a magasabb sávszél akkor ingyenesen átraknak kisebb csomagba. Nekem eddig sávszélemelés után elvileg 8mbites adsl-em volt, de 3.6mbit ment csak, az is szakadozott, töbszöri hibabejelentés után ezt is visszavették az eredeti 2mbitre (szakadott így is 3-4 naponta kb.).
Meguntam a hercehurcát, most átmenetleg hűségidő néküli 1megás csomagra váltottam, de a yoneked így telefonnal együtt olcsóbban jönne ki.
Van valami fizikai változás is, vagy szolgáltatóváltásnál simán csak átnyomnak valamit a központban, nekem semmi dolgom, csak átírni a bejelentkezési nevem/jelszavam?
Telefon is marad a régi telszámmal?
Bátyámnál T-Home net+telefon csomag van, de ott egy routeren keresztül megy a telefon is (gondolom valami voip rendszerben), olyat nem szeretnék.
Mekkora sávszélű csomagban vagy? Jön a max sebeségen?
Ahogy néztem van olyan, hogy az ajánlónak levonnak egy havi díjat ha új embert szervez be, ha gondolod ezt is megjátszhatjuk. -
parandroid
félisten
Állítólag azzal szórakoznak, hogy van egy megengedett legnagyobb hangerő, amit nem léphetnek túl. Na most ugye a filmekben hol elhalkul a beszéd, hol felerősödik, ugyanez igaz a zenére és az effektekre is. Reklámokban azonban mindig a max megengedett hangerőn szól minden, ezért találod folyamatosan hangosnak.
Ügyes trükk, ugye? Nem lépi túl a megengedett hangerőt, csak éppen folyamatosan maximumon sugároz, ami jóval több, mint amihez hozzászoktál.
Egyébként amióta a szinkroniparunk is zuhanórepülésben van, csak angolul szedem le netről is a sorozatokat, amikre kíváncsi vagyok, és DVD-ket is csak akkor veszem meg, ha van rajta eredeti hang. Az utolsó szinkron ami jól sikerült, az talán a Jóbarátok volt. Megkockáztatom, hogy üti az eredti hangot, de ez egészen ritka kivétel.
p -
Khaal
őstag
Mintha nemrég olvastam volna valahol, hogy némely országokban a nézők tiltakozásának hatására törvényben tiltják a reklámblokkok eltúlzott hangerejű leadását.
Van eladó fantasztikus 50W teljesítményű (PMPO) stereo multimedia pc speakerem is, legyen mondjuk 1500 forint az irányára hogy kiélhessétek alkudozási ingereiteket.
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
Jelentem, én a kereskedelmi televíziók galádsága miatt szántam rá magam egy tv-tuner vásárlására. Elindítom a felvételt, teszek-veszek serénykedek és amikor meghallom felbőgni az első reklámblokkot, akkor ugrok a film elejére.
Ha elérek a reklámig, akkor léptetek egy nagyot a reklámblokk végére.
És egy reklámot se néztem meg.
Ha a híradó beágyazása pofátlanság, akkor mi vol tavaly vagy talán már tavalyelőtt az Utolsó akcióhősnél?
A filmcafatok közé beágyaztak egy rövid híradót és több blokknyi büntit különböző címeken.
Tehát a film eleje és a vége között több mint három óra telt el.
Üdv: DragonR+
Ha azt hallom kereskedelmi televíziózás, én azt mondom timeshift.
Egy burkolt UP a totyiknak.
[Szerkesztve] -
Khaal
őstag
A részletek:
Intel Celeron, 1700 MHz (17 x 100) (Willamette-128)
Shuttle MV42(N) (2 PCI,AGP,1 CNR,2 SD,2 DDR,int. S3prosavage,hang,lan)
128 PC133 SDRAM
GeForce2 MX/MX 400 64MB
Codegen ház 300w táp
Ez így egyben 16 ezer
Ha kell, választható hozzá 30 vagy 160 gigás maxtor, samsung combodrive vagy LG cd író, bill-egér, 15'' belinea TFT vagy 17'' samsung CRT, és egy számítógépasztal. -
Tethys
csendes tag
Rendben, az időpont is jó, de csak délután- kora este.
Gyere ebbe a topicba, ha van még kérdés:Bővebben: link -
Tethys
csendes tag
Nem indiszkrét kérdés. Azért válok meg tőle, mert felesleges lett szegényem. laptopra váltottam és ahhoz inkább egy jobb fülest keresek, ez nem illik hozzá. Jó állapotban van, vagy konkrétan mi érdekel? Kis leporolás nem árt majd neki, de ezt leszámítva semmi baja. Széthajtva sem volt, nem szeretek hangosan hallgatni se zenét, se filmet, semmit.
-
_Hunter_
őstag
Akkor enged meg hogy segítsek neked.
Ő biztosan megveszi. Én már üzleteltem vele, ugyhogy szerintem már holnap viszi vagy még ma este.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest