- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haniboy
tag
Sziasztok!
Ismerős keres 20k környékén gépet! Minden ajánlatot szívesen látok
Haniboy
-
Haniboy
tag
Sziasztok!
Eladósorba került a HDMI bemenet hiánya miatt a következő 5.1 házimozi szett: Thomson DPL580HT Kezel video jeleket is, van rajt stereo RCA, coaxial RCA, optikai bemenet, subwoofer kimenet, rádió.
Alapadatok: [link]
Megvan hozzá távirányító, AM és FM antenna, kábelek. Néhány kisebb karctól eltekintve egy hibája van: Az egyik negatív polaritású hangfal csatlakozó szorító elfáradt, helyette másikat lehet használni.
Kérésre mind a sérülésekről, mind a szettről küldök képeket!
Ár: 25.000 ft.
Szerk: érdeklődni nálam akár PM-ben is!
-
Haniboy
tag
Esetleg vkinek egy jól tuningolható Barton 2500? Abit lappal, 256 mega tuning rammal?
Annakidején ölni tudtak volna egy ilyenert
-
Haniboy
tag
válasz
parandroid #4615 üzenetére
Köszönöm, jó ismerős
-
Haniboy
tag
Sziasztok!
Van egy eladó configom, és talán vevőm is, kérlek segítsetek beárazni:
- Abit IS7-E alaplap (Intel 865PE chipset)
- 2400 Mhz Celeron (478-as foglalat), Glacialtech hűtő
- 2x512 MB DDR400 ram dual-ban
- Geforce 4 MX 440 64mb
- Maxtor 80GB HDD
- Optikai egység nélkül
- Átlagos alsókategóriás ház
- 1 éves, nagyjából 2 hetet futott 350W mercury tápEgyben vinnék, csak nem tudom mi a jelenlegi ára, és nem szeretném átverni a vevőt.
Köszönöm a segítséget!
-
Haniboy
tag
Keresek P3-P4 komplett gépeket monitor nélkül, optikai meghajtó nem szükséges, integrált VGA-s megoldás is érdekelhet!
-
Haniboy
tag
Okés, addig kipróbálom tesóm gépéből a tnt2-t, hátha az is tudja rendesen, és akkor a normális gépbe mehetne a gef2
-
Haniboy
tag
Eladósorba kerül egy Asus TUSL2-C alaplap (4x agp, 5 pci, 3 sdram slot, integrált hang), egy 1100 MHz tualatinos celeron (vagy P3), 256 MB memória (egyben), 32 MB nvidia TNT2 tvout-os, 30 GB maxtor wincsi, cd olvasó, 1,44 floppy meghajtó, fehér házban 300w codegen táppal, hálókártyával.
Minderre 1 hét garit természetesen vállalok!
-
Haniboy
tag
Megeshet hogy lecserélném 478-as 2ghz celeronomat, keresek 3ghz körüli 478-as P4-et, és persze erre is vevőt
-
Haniboy
tag
válasz
parandroid #3992 üzenetére
Sajnos nem az én gépem, és valamivel kevesebb lóvé lenne a megoldásra!Eddig egy matrox g400 tunik befutónak nehany uveg sörért
-
Haniboy
tag
Keresek párezerért VGA-t egy döglött FX5200 kicserélésére!
-
Haniboy
tag
válasz
parandroid #3614 üzenetére
Elvileg jo neki, megkeresem az usb kartyat, es szerzek valakit aki atvenne, es osszerakna, en holnap este elutazok! Holnap napközben vagy kora este belváros környékén megfelelne tali?
-
Haniboy
tag
válasz
parandroid #3614 üzenetére
Bátyám gépébe kellene, megkérdezem mit szól! USB kártya talán még van is vmelyik fiókomban
-
Haniboy
tag
Socket 478 alaplapot keresek lehetőleg intel chipsetest!
-
Haniboy
tag
Vallas: Megvan még a p3 alaplap? Lehet főnökömnek kellene...p3 lapot keres!
-
Haniboy
tag
Melót nem tud senki?
-
Haniboy
tag
Zalaegerszegen érettségizett hölgy munkát keres! Bármilyen ajánlat jöhet, aki tud bármit,kérem szóljon!
-
Haniboy
tag
Notebookoknál ha windowssal veszed,vagy adnak egy visszaallito cd-t (torol mindent minden particiorol,es a gyari mokat kapod winreinstallal egyutt), vagy ugyanebbol a celbol van egy külön particio ahonnan magát ujrateszi ha kéred...
Egyebkent a serialt nem talalod (matrica a notebook aljan),vagy csak irogatja hogy aktivaltasd (telefonhivas)? -
Haniboy
tag
Nekem jo, buszmeg mellett lakok berzsenyi uton,de en is el tudok menni barhova!Mondd neked mi lenne az idealis megoldas, elvileg holnap delelott enis szabad vagyok!
-
Haniboy
tag
Bad mentes? Kedden tali zegen vmikor napkozben?
-
Haniboy
tag
Vallas: Wincsi 4k külön?
-
Haniboy
tag
Érdekelne BAD mentes 5-40 GB wincsi! Az emlitett 8,4 ill 20 gigások el lettek már adva?
-
Haniboy
tag
Rétisün: van egy kis gond! Procomp zárva volt amikor mentem arra, és már nincs időm újra arra menni! Beadtam a Berzsenyi 26 aljában lévő bútorboltba, egy fehér zacsiszerüségben a nevet ráírva! 5ig nyitva vannak, remélem olvasod addig és el is tudsz ugrani érte!
-
Haniboy
tag
Okay, 2ig elvileg járok arra vmikor, beugrok vele!
-
Haniboy
tag
Rétisün névre?
-
Haniboy
tag
Egy probat meger!Szemelyes atadasra nem bizti hogy lesz időm, de valakinel otthagyom es elviheted tole! Berzsenyi u. 26...jarsz erre?
-
Haniboy
tag
Ingyen elvihető kategóriában van egy pci-osom
S3trio32 asszem! Ha kell...
-
Haniboy
tag
Olcsó PCIE videókártya: Sapphire Ati Radeon X300SE HyperMemory 128MB TV 2 év gar! 9 833 Ft 11 800 Ft újan! Pécsett van,de ha gondolod jovo 7en elhozom!
P2-P3 gép nincs vkinek eladósorban??? -
Haniboy
tag
Keresek P2-P3 gépet monitor nélkül!
-
Haniboy
tag
Érdekelne komplett gép, P2-P3 kategória, 20-30 között! Amd is megfelel hasonló árkategóriában (Pl Hunter-é). Ha monitor is van az se hátrány
Ajánlatok jöhetnek árral együtt!
-
Haniboy
tag
válasz
Speeedfire #1856 üzenetére
Gari van?
-
-
Haniboy
tag
Ok,figyelem majd a forumot!
-
Haniboy
tag
Ha neked nem sürgős a pénz,miattam ne csinálj gondot azért,hogy minél előbb megkapjam! Holnap este lehet nem leszek jó állapotban,fogorvoshoz készülök, nemkevés gonddal
Szerdára szerintem megoldható, hogy kimenjek, de ehhez még egyeztetnem kell valakivel,aki kivisz, hogy ráérjen!Beszélek vele,remélem még ma este elérem,hogy mondhassak valamit! -
Haniboy
tag
-
Haniboy
tag
Elküldtem mailt akkor amikor a postot, remélem megkaptad! Ha nem jelentkezel, akkor ezexerint nem,de akkor majd jövö 7en megoldjuk valahogy,a lényeg hogy kell!
Nem tudja valaki elmailozni Pikámer számát nekem,ha nem jelentkezik reggel?
[Szerkesztve] -
Haniboy
tag
válasz
pikámer #1790 üzenetére
Az jonak tünik ha fel tudok kelni. Akkor el tudod nekem hozni hazhoz, vagy valahol átadni a közelben? Berzsenyi u. tízemeleteseinek egyike...
Mailban elküldöm a számom, hogy el tudj érni ha el szeretnél!
Részletre gépet szerintem csak a nagy áruházláncoknál kapsz, viszont ott sok esélyed nincs értelmes gépet kifogni, de legalább elég jók a hitelkonstrukciók! -
Haniboy
tag
Hány körül jössz zegre bolházni holnap?
Kocsim sajna nincs, de multicégtől van ismerős,aki elhozná,csak nemtom mikor melózik,majd megkérdem!
[Szerkesztve] -
Haniboy
tag
Berzsenyi uton lakok, 2 percre a buszmegállótól. Hétfő lenne a jobb, holnap nem nagyon leszek itthon! Utbaesik neked?
-
Haniboy
tag
Csak megegy kerdes: A kivezetések megvannak hozzá? Lpt, soros, ha volt,akkor USB?
-
Haniboy
tag
Ok,igyis elhoznám 5be, de jo lenne hozza megiscsak az S3trio, ha neked nem kell másra, és a többi hibás wincsi grátiszként is, hátha még jó lesz valamire
Ez igy neked megfelel? Ha igen, mikor lenne jo neked tali? -
Haniboy
tag
Előző hozzászólásom TÁRGYTALAN, az üzlet újra aktív, mégiscsak kellhet...
További kérdéseim:
AT-s vagy ATX-es a cucc?
Milyen márkájú, és hány W-os a tápegység?
A ház takarólapjai megvannak e ott,ahol nincs benn egység?
Holnapi üzlet jó lehet! -
Haniboy
tag
Most hoztak hozzám 5 hasonló szintü gépet, mint a Tied, aszonták rakjak össze belőle valamit! Kérek még pár napot,addig ha bármire akad vevő,add el nyugodtan, ha nem jön össze a mutatvány, akkor érdekelne, de miattam ne tartsd!
-
Haniboy
tag
Pénteken kapok pénzt ha minden jol megy, és ha kapok,érdekelne, de a 8 nekem jobban tetszene
-
Haniboy
tag
Hétvégén kapok 8 rugót, ha annyiért buli neked, hétvégéig lerendezzük!
-
Haniboy
tag
Elviseli a 80-120 gigás wincsiket is? AT vagy ATX házban van? Mennyi pénzben a legalja?
Azért kérdeztem filmeket, mert pl tesómnak is ugyanilyen alaplapja volt, 733-as procival (igaz 128 rammal és TNT2-vel), és a filmek felejtősek voltak rajta... -
Haniboy
tag
Filmlejátszással hogy áll? XP megy rajta rendesen?
-
Haniboy
tag
Nem kifejezetten hardware, de számítógéphez kapcsolódik!
Van fölösbe egy videóm, aminak a nagyrésze halott, de egyetlen célra még tökéletes: olyan TV készülékekre tudod rákötni vele a számítógép videókártyáját, amelyikeken nincs semmilyen bemenet,csak az RF!Lényegében video-RF konverterként müködik, a tuner és az kazettarész nagyrészben halott!
1 hétig tartom max, utána kidobom, az ára legyen 1 üveg borsodi sör
Keresek továbbá megvételre passzív hütéssel rendelkező P1 gépet, minimum 16 mb rammal, vagy 486-ba való memóriát (nem a 9 bitest, hanem van vmi 32-36 bites, amit egyesével kellett pakolni),minimum 8 megát, akár több modulban is! -
Haniboy
tag
Okay, semmi gond
-
Haniboy
tag
Selejtezést tartok, folyamatosan kerülnek elő holmik, elsőként egy komplett config (elég feltünő volt )
Compaq gép komplett (Deskpro XE 466)
- Compaq alaplap, integrálva rajt cirrus logic videókártya (asszem 512Kbyte memóriával), hangkártya integrált, 2 soros, egy párhuzamos port, PS2 bill. és egér port
- 80 MHz 486 processzor passzív hűtéssel (Esetleg 66 Mhzes, nem emléxem pontosan, holnap bekapcsolom)
- 8 MB memória
- Floppy meghajtó (1.44MB)
- 200 MB wincsi (vagy 270 MB)
- Valamilyen ISA-s hálókártya, csak BNC csatival
- Fekvő gyári ház táppal
Bővítési lehetőségek:
- Wincsi 512 Mb-ig asszem
- Még van 2-3 szabad memóriaslot
- Összesen 3 ISA slot (amiből egy a hálókártya)
- A házon egy darab 5,25'' hely
Billentyűzet és egér NINCS meg hozzá!
Mindehhez adnék egy 14'' -os szines monitort, jó állapotban, de jópár éves.
Ideális: Kistesónak soksok játékra, türelmes internetezésre, kezdőknek a gép alapjainak tanulására.
Kipróbálható, és pár napig visszavásárolom (vagy cserélem ha tudom), ha valami nem müködne.
Zalaegerszegen kipróbálható, átvehető, megnézhető! Postázni értelemszerűen nem szeretném
Kinek mennyit ér?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest