- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
parandroid #8624 üzenetére
Megoldódott végül a dolog?
-
sonar
addikt
válasz
parandroid #8621 üzenetére
Autóápolás topicban nem kérdezted?
Hátha mondanak használható praktikákat. -
sonar
addikt
válasz
parandroid #8583 üzenetére
Igen, úgymond buta, de túláramra tönkremehet.
Főleg ha a hűtés alul van méretezve. -
sonar
addikt
válasz
parandroid #8581 üzenetére
Ezt sajnos rosszul tudod. Meg tudod hibásodni a LED is.
Van itthon jó pár selejtes lámpa amiben 1 LED-et kéne csak kicserélni és menne. -
sonar
addikt
válasz
belaazallat #8539 üzenetére
Hmm így már elgondolkodtató.
Szekrényeik széthullottak kb 5-6 év után. -
sonar
addikt
válasz
belaazallat #8537 üzenetére
Jysk-et hanyagolnám, az ott vásárolt cuccok sosem bizonyultak elég tartósnak.
Ehhez hasonlónk van: [link] -
sonar
addikt
Sziasztok,
Már több boltnál is érdeklődtem, de eddig nem találtam olyat ahol forgalmaznának hajlított ágyrácsot.
Ahol 10 éve vettük (Zrínyi út) ott sem tartanak már.
Valakinek tudja, hogy hol forgalmaznak még ilyet? -
sonar
addikt
off: nincs vkinek emagos kuponja amit nem használna el?
-
sonar
addikt
válasz
parandroid #8477 üzenetére
Hazajöttetek nyaralni?
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Nincs valakinek a fiók alján Nokia 210/315 aminek jó a kijelzője?
-
sonar
addikt
válasz
parandroid #8401 üzenetére
Én sem vagyok száguldozó típus, sőt ahogy te is én is akadály vagyok a legtöbb autós szemében. De ez egy extra stressz nekem. Meg előfordult már, hogy szólt az asszony, hogy nagyon gyorsan haza kéne érni mert baj van.
Távoli tervben benne van, hogy a következő dashcam-nek lesz GPS-e és akkor nem lesz aggódás. Lekopogom eddig még egyszer sem kaptam gyorshajtásos bírságot (mást sem) Pedig pár száz ezer km-t levezettem.
Múlt hétről, hogy én mennyire nem sietek ellenben másokkal: [link] (megérte záróvonalon és kanyarodó sávban előzni, hogy a körforgalomba előttem menjen be)
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy ez merre van? zalaegerszegi fix traffipax
InterSpar? -
sonar
addikt
Sziasztok,
Vkinek a fiókjában nincsen elfekvőben vmi FCLGA1366 socketbe való abszolút minimál fogyasztású intel proci?
-
sonar
addikt
Várjatok, nem klasszik fényképeket akar előhívatni a kolléga?
-
sonar
addikt
Azért meg kéne nézni azt az ajánlatot jobban.
Pro érv a gyári szervizek mellett, hogy gyári alkatrészekkel dolgoznak. Mondhat bárki bármit, hogy unix és társai... de az ott forgalmazott alkatrészek elmaradnak a gyáritól minden tekintetben. Persze van aki ezzel tud élni.
Legjobb példa, hogy tavaly kétszer kellett jobb oldali lámpa búrát cserélnem. (egyszer kitolatták, egyszer meg egy bambi ugrott neki, pont annyira, hogy a fülek letörtek)
A gyári valeo volt, mindkétszer valeo-t vettem (először unix, utána bárdi), de a minőség nagyon elmaradt a gyáritól.
Kezdjük ott, hogy sorjás volt a műanyag, és alaposan megnézve tényleg nem az igazi. De a funkcióját ellátja.
A gyári ára 120k, ezzel szemben az utángyártottak meg 30-40k. De esetemben 15 éves autóról beszélünk. -
sonar
addikt
Tudja esetleg valaki, hogy melyik cég bukott meg? Milliárdos csalássorozat: győri és zalai bűnszervezeteket számolt fel a NAV
-
sonar
addikt
@vallas, @reti
Köszönöm a felajánlásokat, egyelőre még csak tervezgetem a beavatkozást.Viszont ha már vannak itt bringások bátorkodnék még egyet kérdezni.
Nézegettem az agydinamókat, nekem nagyon szimpatikusak. De nem igazán értem, hogy utólag hogyan lehetne azt a beszerelni. Tudja vki? -
sonar
addikt
Tegnap végre megcsináltam a képeket. Ebből honnan tudom eldönteni, hogy valóban négyszöges a hajtás?
Bringa, hajtás_1, hajtás_2Illetve a lehuzó elég (a csavart dugós kulccsal le tudom szedni elvileg.)? A hajtás_2 képen van a hajtókarház végén egy fém elem bevágásokkal.
Azt hogy kell levenni? Menetes? Ütöm és megindul a menet? -
sonar
addikt
válasz
belaazallat #8256 üzenetére
A tisztításra én féktisztító + rongyot szoktam használni. Más eszközöknél már bevált. Inkább a kenés a kérdéses számomra. Fújtam én már rá mindent ami otthon volt. (WD40, lánc spray, szilikon olaj) Kárt nem tettem vele, csak nem biztos, hogy ideális. Ezért is kérdeztem, hogy kinek mi a tapasztalata.
@vallas - este ha időben hazaérek csinálok képet.
-
sonar
addikt
válasz
belaazallat #8253 üzenetére
Egyéb szerszámokkal el vagyok látva
csak ehhez a spéci munkához való nincs. Illetve ha kell akkor beruházok rá.
Olajzás: MTB a bringa meg gyerekekkel terepen/földes úton is tekerünk. Múltkor ránéztem és
szóval le kellene takarítanom a láncokat az összes bringán.
-
sonar
addikt
Kösz a válaszokat és a felajánlásokat. Lehet, hogy igényt tartanék majd a lehúzatóra vagy egy kis segítségre.
Két bringáról lenne szó, mindkettő 20+ éves.
Az egyiken lötyög a hajtókar (ez nem az enyém) illetve az enyémet (MTB Schwinn Csepel) szeretném szétszedni fullra mert a rozsda erősen kikezdte az alján és szeretném lekezelni vmivel, illetve ráférne az egészre egy nagy generál a szezon végeztével. Mert az elmúlt 10 évben csak porosodott és tavasszal vettem elő hosszú állás után, de a nyár folyamán sok mindenre nem volt időm csak a fékeket igazítottam meg illetve a gumikat cseréltem le.A neten már nézegettem, hogy milyen cuccok kellenek hozzá, de így látatlanba kicsit elbizonytalanodtam.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy lehúzatón kívül még milyen cucc kell hozzá?
Illetve lánc olajzáshoz mit ajánlatok? -
sonar
addikt
Sziasztok,
Egy bringás kérdésem lenne. Szerelt már vki hajtókart és van-e hozzá szerszámja?
üdv: s
-
sonar
addikt
válasz
macilaci78 #8244 üzenetére
Az én javaslatom:
Cukrászda: Frei kávézó (ha nem hétköznapi sütit keresel), Gerő cukrászda, Betti cukrászda kb ebben a sorrendben
Enni sok helyen lehet. Én az O'connorst szeretem a stake miatt. Tavaly ettem ott utoljára és nagyon meg voltam vele elégedve. Aztán még ami szóba jöhet és Terra Inconginta (érdekes a hely, a kaja is jó), Pedró (mexikói kaják miatt szeretem). Menü jellegű kaját meg rengeteg helyen tudsz enni, ezeket nem is sorolnám
Hambizni: strikeüdv: s
-
sonar
addikt
Helló,
A csácsi részen lévő Toyota kereskedéssel/szervizzel van valakinek tapasztalata? (leginkább a szerviz része érdekelne)
üdv: s -
sonar
addikt
Helló,
Van esetleg vkinek eladó 4G képes routere?
-
sonar
addikt
válasz
parandroid #8199 üzenetére
Fénycsöveset láttam már, de hogy abba toner-t is bele lehet-e rakni.
Valamelyik nap elidőzök ott pár percet és elolvasom. -
sonar
addikt
Helló,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kiürült tonerekkel mit lehet kezdeni?
-
sonar
addikt
-
sonar
addikt
válasz
parandroid #8126 üzenetére
Vicces
Régen nekem is voltak ilyesmi terveim, de jó ideje letettem róluk. -
sonar
addikt
Helló,
Maradt pár flash IC-m ha esetleg érdekel vkit: [link]
-
sonar
addikt
válasz
szakalistvan #8113 üzenetére
Kösz a tippet. Neten kevesebb, mint 400 Huf darabja.
-
sonar
addikt
Helló,
Zegen, konyhabútorhoz gázrugót merre lehet venni?
-
sonar
addikt
Más: a Bella helyén lévő reform éttermet nem ajánlom senkinek. Max ha fogyni akartok.
-
sonar
addikt
Helló,
Nem tudjátok, hogy az OConnors ban lehet SZÉP kártyával fizetni?
Illetve van vmi bicajos bolt ami hétköznap este 6 kor még nyitva van? -
sonar
addikt
Őket tudom ajánlani: [http://www.butorock.hu/]
Nálunk a gardrób szerkrényt csinálták. Massziv darabot kértünk, olyan is lett.
5 órát beszéltünk meg, 16:59-kor megjöttek, pikk pakk összedobták amit kellett.
De arra készülj, hogy várólistájuk van. -
sonar
addikt
Helló,
Vki esetleg mobilon PUBG lite-ot nem játszik? -
sonar
addikt
Aki még nem látta azoknak: [link]
-
sonar
addikt
Hi,
Vkinek nem kell irható Bluray lemez? Van pár darabom és rohadtul csak a helyet foglalják.
Érdeklődni priviben. -
sonar
addikt
válasz
parandroid #8017 üzenetére
-
sonar
addikt
válasz
rétisün #8015 üzenetére
Akkor kell egy csap meg egy flexibilis cső. Főcsapot el kell zárni (vagy ha lehet akkor azt a szakaszt), és meg kell nézni, hogy mi is van. Ha a cső meg a menet jó akkor kell venni egy golyós csapot v szelepet (így hívják a sokat tekerhető csapot) arra rá egy flexibilis csövet azt a tartályra és...
ami nehéz az egészben, hogy típusokat méreteket összeszedje az ember. -
sonar
addikt
Nos akit esetleg érdekel.
Sportsdirectnél a szállitás Magyarországra jelenleg 5k. -
sonar
addikt
Cool!
Kösz az infókat! Akkor asszem teszek velük egy próbát én is. -
sonar
addikt
Hi,
Sportsdirect-ről rendelt már vki?
-
sonar
addikt
Ha Graz akkor Seiersberg-be is érdemes benézni. Sportsdirect van ott is. Mondjuk a kínálat nem győzött meg. (viszont az ottani étteremben piszok jó hambikat csinálnak)
-
sonar
addikt
Hi,
Szolgáltatós csere lett, csak olyan a helyzet, hogy egy plusz autózós kör volt.
Vágást már csináltam egyszer, de többet biztosan nem... -
sonar
addikt
válasz
MBazsee #7963 üzenetére
Igen lécci. Ha van, rám csörögnél?
@Rádió-1: tegnap este kézzel beállítottam a 95.1-et és szólt, igaz RDS infók nem jöttek.
Ma reggel nyomkodom végig a szokásos kombókat. FM4-rel kezdek, Petőfi, Helikon, Radio1-et hagytam a végére és bejött, RDS infó, minden kuytafüle. Elállitottam, újra ráeresztettem a keresést és megtalálta. Viszont a Radio101 meg eltűnt a kínálatból. Gyanús nekem, hogy a Radio101 zavarta össze a rádiót -
sonar
addikt
Hol tudnék zegen [ilyet] venni amire 1/2 collos slagot tudok ráhúzni?
Praktikerben csak 3/4-es van. -
sonar
addikt
Hi,
Pár napja nincs Rádió 1. Esetleg tudja vki, hogy mi történt?
-
sonar
addikt
Hi,
Nem tudtok vkit aki lemezfelnit homokfújna majd le is festenè? -
sonar
addikt
A lényeg, hogy olyat vegyél amihez majd lesz alkatrész is később.
A nagybuszmeg mögött van a sthill meg a husquarna ott néznék szét elsőkörben, hogy milyen a felhozatal.
Lets do it-et kerülném, kinálat van, de amennyire én tudom mindig változik. Tehát lehet, hogy 4-5 év múlva ha kell vmi az adott márka már nem lesz kinálatukban. Kimondottan kereskedő cég és változnak a márkák.
Zrínyi úton Agrokapocs - ez még jó lehet, árban is. -
sonar
addikt
Sziasztok,
Vkinek nem kell egy Samsung EVO Plus 64G-s microSDXC UHS-I?
Amelyik fényképezőbe szerettem volna az nem boldogul el vele. Telefonban, action cam-ben szépen muzsikál.
Csak kipróbálva volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU