- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Folyamatban, de vegül szakszervízbe (annak fényezőműhelyébe) kerül az autó, nem autokozmetikába. Biztos drágább lesz, de garantált a gyári állapot, ami egy relative új autónál szempont (nem baszakodnak vele eladásnál, hogy miért kisebb a rétegvastagság, hanem bekerül az elektronikus szerviztörténetbe, illetev lesz róla gyári bizonylat, hogy szakszerviz javította, és pontosan mit csináltak). Sajnos rosszabb a helyzet, mint amilyennek tűnt, minden szakember szerint azonnal kellett volna intézkedni, és nem szabadott volna várni vele másfél hónapot, főleg nyáron. Biztosítóval még majd futok egy kört, mert amúgy casco, meg minden van rajta.
p
-
parandroid
félisten
Keresni én si tudok, de ez azért bizalmi kerdés is, jól jön a személyes ajánlás, akárhol nem hagyom ott az autót.
Amúgy akkor már kéne csinálni mind a kettőben egy komplett bőrápolást is.
Én biztos nem állok neki, annak idején az astra csomagtartó ajtóját sikerült nagyon durván elszabni, azóta én hozzá nem nyúlok autó festett részeihez, csak betolom a mosóba pár havonta, meg néha kiporszívozom.
p
-
parandroid
félisten
válasz
barnam_ #8611 üzenetére
Én cseréltettem velük iphone kijelzőt, de az jópár éve volt, azt sem tudom, hogy ez msot ugyanaz a cég-e. Illetve legutóbb a zala plazaban is voltam valamit javíttatni (asszem az is kijelző volt).
Hogy helyszínen csinálják-e, az jó kérdés, nyilván mindkét esetben ot hagytam a készüléket, és 1-2 nap múlva mentem érte.
p
-
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #8553 üzenetére
Ja, ha micro towert találsz i5-tel, az se baj, de legalább gen8 kéne, hogy mókolás nélkül menjen rá a win11.
p
-
parandroid
félisten
Ne költs rá egy fillért se. Ha ingyen találsz valamit, max akkor fejleszd, de a ráfordított időt sem éri meg. 2-3. genes i3-i5 gépek vannak 20-30k között kompletten, egy megváltás lesz az után a gép után bármelyik. Core 2 Duo fölött nagyon eljárt az idő, egy böngésző kifejteti már szerencsétlent, a 8gb ram semmit nem fog rajta segíteni.
Tavaly 3, többé-kevésbé komplett C2D gépet vittem ki a hulladékudvarra, idén nyáron 2 i5-öt ajándékoztam el közeli ismerősöknek. Lásd pár hozzászólással feljebb (lejjebb). Ilyen gépek gyakorlatilag eladhatatlanok, annyi van belőlük a piacon, és olyan nyomott áron. És ezek még a maguk kategóriájában prémiumok voltak, ugyanez kommerszben, feleennyi rammal gyakorlatilag egy rekesz sör áráért megy, és böngészésre, home schoolingra még évekig kiváló.
p
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #8478 üzenetére
Na, mind a kettőnek lett új gazdája.
p
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #8477 üzenetére
-
parandroid
félisten
Van két lecserélt, öregecskedő, de még jól használható PC-m, ha valakinek pont ilyesmi kellene:
Dell Optiplex 7010 SFF, fekvő, i5 3470, 8GB, slim DVDRW
Illetve egy épített, nagyon dizájnos toronyházas i5 2320, 8GB, Gigabyte (?) H77 (?) lapos, DVDRW-s, 350W Chieftec táppal.
Mindkettő SSD/HDD nélkül, kitakarítva, rendberakva, múlt héten még használatban voltak. Képeket majd lövök azért.
30k körüli összegre gondoltam értük, vagy csere használható VGA-ra (low profile is jöhet), vagy valami nagyobbacska monitorra (minimum 24”, lehetőleg valami digitális bemenettel), esetleg nagyobbacska SSD-re (240-től felfelé). Értékegyeztetünk, nyilván, ha jó a cucc, és kell, kicsit rá is fizetek.
Helyileg Zalaszentgrót, de ~30 km-es körön belül rugalmas vagyok.
Az ajánlat a hó végéig él, utána nem leszek elérhető!
vallas: Na, ezt elcserélem az egyik gépre.
p
-
parandroid
félisten
Nem kell annyira sietni.
Szerintem most nyáron én is jártam arra, de nem is figyeltem, hogy van ott ilyen. Persze én újabban az útakadály-kategóriás autó vagyok a magyar utakon, megmételyezett a hanyatló nyugat, és hajlamos vagyok a megengedett legnagyobb sebességre belőtt tempomattal közlekedni. Hol vannak már azok a kis piros vannel száguldozós idők…
p
-
parandroid
félisten
válasz
macilaci78 #8244 üzenetére
Tóka Vendégház régebben jó hely volt, gyakran jártunk, de az utóbbi pár évben nem jártam arra. Rögtön a 76-os út mellett, ahogy beérsz a városba. Kívülről nem mutat sokat, de az udvara a tóval, meg a kiülős terasszal elég hangulatos. De ha már 76-os út, akkor Vadászcsárda, Zalacsány, a körforgalomban. A megye egyik legjobb helye (volt régebben, az utóbbi időben alig vagyok Mo-n, kicsit le vagyok maradva). Tényleg, Erdőgyöngye megvan még? Hehe, mennyit vittük a külföldieket oda: ‘Where’s the party tonight?’ ‘Erdőgyöngye Kisvendéglő.’ Errrr... what???!??!?’
Ja, ezek éttermek, nyilván.
p
-
parandroid
félisten
Mindenhol vissza kell venniük, ahol árulják. És ez minden elektronikai hulladékra igaz, tehát gépekre, berendezésekre is (alkatrészek, komplett gép, monitor, háztartási gépek). Persze elvileg megkérdezheti, hogy nála vetted-e, de úgy tudom, megtagadni nincs joga az átvételt. Nagy mennyiséget egyben bevinni ettől még persze lehet pofátlanság. Én vissza szoktam vinni az eggyel korábbi garnitúrát, amikor a következő tartalékot veszem. Nagyobb üzletekben (tesco, media markt) szokott lenni a bejárat környékén gyűjtő is az ilyesmiknek (tonerek, elemek, kiégett világítótestek).
p
-
parandroid
félisten
válasz
belaazallat #8144 üzenetére
Nem jók ezek sajnos semmire, nagy, sokat fogyaszt, nincs hova tenni, külön monitor kell hozzá, ráadásul amilyen honlapok vannak manapság, 2 böngészőtab megfekteti. Egyetlen előnye, hogy ingyen van. Irodai munkára tudnám egyedül elképzelni, meg esetleg valahova nagyigépnek, ahol még nincs. Akkor tényleg inkább egy laptop, akár döglött akksival, de lehetőleg már valami i-s procival.
Az utóbbi időben én a család összes gépét lecseréltem Dell Optiplex SFF-ekre, olyan 80-100 eur körül kezdődnek, a legdrágábbat asszem 170-ért vettem, de az egy 15x15 centis minigép I5-tel, SSD-vel, és 8GB RAM-mal. Azt is csak azért, mert a kisebbik lánynak kellett valami erősebb, stabilabb cucc nagy kijelzővel a wacom táblához.
p
-
parandroid
félisten
válasz
belaazallat #8141 üzenetére
Nekem van otthon 2 asztali álló házas C2D konfigom, elvileg mindkettő működik, csak HDD nincs bennük, de vagy 2 éve nem voltak bekapcsolva. Ha érte tudsz menni, ingyen viheted mind a kettőt. Csak a helyet foglalják, de eddig mindig sajnáltam működő gépet kivinni a hulladékudvarba.
p
-
parandroid
félisten
Annak idején haverokkal terveztük, hogy a kb 70 cm magas chieftec dragon toronyba beépítünk felülre egy terráriumot hörcsögöknek, és kivezetünk előre egy ledet, vagy ledsort, ami úgy világít, ahogy tekerik a kereket. Sajnos mindig csak terv maradt...
Pedig megvoltak a hörcsögök is.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Decathlonban láttam már, de esetleges. Ha tudod pontosan, mi kell, milyen méretben, akkor rendeld sportsdirectről, ha nem, akkor érdemes Grazba ugyanezen céghez kiugrani (ott van a legnagyobb, és legkulturáltabb áruházuk, amit eddig láttam), vagy Parndorfba az outletbe, ott egyebek mellett van salomon store is. Egyik sem a szomszédban van, de évente egyszer-kétszer szerintem érdemes csinálni egy beszerző kört, különösen akciós időszakokban.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Hocsika #7931 üzenetére
Szinte az összes nagyobb keszthelyi hotel a nemzet veje, és a nemzet gázszerelője érdekeltségeibe tartozik mostanra. Épp a Balaton/Hullám páros volt a két utolsó beszerzés. De övék a vitorláskikötő is, meg még egy csomó apróság. A Balaton környékén általában is magyon nyomulnak, de Keszthelyt különösen szeretik.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Ennél olcsóbb oltókészülékben én személy szerint nem bíznék meg... Céghez nagyker nettó áron vettünk ennyiért co2-s oltókat. Porral (habbal) eleve óvatosan, mert ha lakásban használnád, kisebb tűz esetén nagyobb kárt csinál az oltószer, mint a tűz. Amúgy felénk nagyobb áruházakban, háztartási boltokban is lehet venni, gyanítom, hogy Penny, Aldi, Lidl, de akár Tesco kínálatában is feltűnik időnként.
p
-
parandroid
félisten
válasz
epityesz #7602 üzenetére
Szedd szét a távirányítót, óvatosan kínáld meg wd40-nel a panelt, aztán alaposan töröld át. Tipikus távirányító-problémának tűnik, eloxidálódik-bekoszolódik az érintkezőréteg, aztán vagy nem működnek a gombok, vagy beragadnak. Megelőző jellegű tisztítás a legjobb nekik állítólag pár évente, bár ezt én is el szoktam felejteni.
p
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #7521 üzenetére
A külön hirdetésben is szereplő cuccokat sikerült eladni, maradtak a komplett gépek:
- C2D konfig (E8400, valami P35-ös Gigabyte alaplap, igény szerint 2, vagy 4 GB RAM, összerakva, normális táppal, ha kell, van hozzá HDD is otthon 250GB-os) - 25k HUF
- HP 6910p laptop - pontos specifikációkat nem tudom fejből, de C2D és 250GB HDD, valamint 2GB RAM - 25k HUF
- HP 2710p laptop/tablet kombó kifordítható kijelzővel (szintén C2D alapú gép, 2GB RAM-al, ha valakit érdekel, nézek pontos hardvert, hogy mi van benne) - 25k HUF
- Asus O!Play HDP-R1 Media Player - 7k HUFp
-
parandroid
félisten
Na, kezdd összeállni a kínálat, meg el is ment már egy csomó minden, a többi cuccért még lehet tolongani, hátha valakinek (vagy anyunak, apunak, tesónak, Józsi néninek Kiskunszentpocakoson) pont ilyesmire lenne szüksége. Be is áraztam őket szépen, hogy még könnyebb legyen dönteni.
- C2D konfig (E8400, valami P35-ös Gigabyte alaplap, igény szerint 2, vagy 4 GB RAM, összerakva, normális táppal, ha kell, van hozzá HDD is otthon 250GB-os)
- HP 6910p laptop - pontos specifikációkat nem tudom fejből, de C2D és 250GB HDD, valamint 2GB RAM - kemény 25k HUF
- HP 2710p laptop/tablet kombó kifordítható kijelzővel (szintén C2D alapú gép, 2GB RAM-al, ha valakit érdekel, nézek pontos hardvert, hogy mi van benne) - 25k HUF ellenében vihető ő isDell Venue 8 Pro 8" Windows tablet - Hirdetés
• Intel Atom Z3740D / 1.33 GHz ( 1.83 GHz ) / 2 MB Cache
• 2GB RAM
• 32 GB - eMMC SSD
• 20,3 cm (8,0 Zoll) IPS Display (1280 x 800)
• 5,0 MP Kamera, 1,2 MP Frontkamera, WLAN, BT 4.0 + EDR, microUSB
• 802.11n WiFi
• Windows 10- Microsoft Wedge bluetooth billentyűzet - 15k HUF
- Asus O!Play HDP-R1 Media Player - 9k HUF, de lehet még kicsit alkudni is talán
Minden cucc szép állapotban, mintha új lenne, nagy részének még a doboza is megvan, egyelőre ugyan külföldön tartózkodnak, de húsvétra hazajöhet velem bármelyik, akkor akár ki is próbálhatóak.
XBOX 360 játékok - részletesen a hirdetésben
Árak megegyezés szerint, nyitott vagyok egy intenzív alkufolyamatra is. Cserébe érdekelhet szép állapotú, kártyafüggetlen iPhone 4(S), vagy Lumia 600-as sorozattól fölfelé valami mobileszköz, természetesen értékegyeztetéssel.
p
-
parandroid
félisten
Előzetes igényfelmérés, hátha érdekel valakit a következők közül valami:
- AMD Radeon HD 7850 1GB VGA
- C2D konfig (E8400, asszem Gigabyte alaplap, igény szerint 2, vagy 4 GB RAM, összerakva, normális táppal, ha kell, van hozzá HDD is otthon 250-es, meg talán 1TB-os is)
- Samsung 223 BW monitor
- XBOX 360, 2 wireless kontrollerrel, Kinecttel (ez akár külön is eladó lehet), megegyezés szerint sok-sok lemezes játékkal, 250GB-os slim verzió, módosítatlan, karc-, és hibamentes, viszont 3 éves, tehát gari már sajna lejárt
- HP 6910p laptop - pontos specifikációkat nem tudom fejből, de C2D és 250GB HDD
- HP 2710p laptop/tablet kombó kifordítható kijelzővel (szintén C2D alapú gép, ha valakit érdekel, nézek pontos hardvert, hogy mi van benne)
- Dell Venue 8 Pro 8" Windows tablet (Atom 37xx proci, 2GB RAM, 32GB M2 SSD)
- Microsoft Wedge bluetooth billentyűzet
- Asus O!Play HDP-R1 Media PlayerMinden cucc szép állapotban, mintha új lenne, nagy részének még a doboza is megvan, egyelőre ugyan külföldön tartózkodnak, de húsvétra hazajöhet velem bármelyik, akkor akár ki is próbálhatóak.
Linkelni egyelőre lusta vagyok, nyugodtan guglizzatok a terméknevekre, ha kérdés van, akár itt, akár privátban elérhető vagyok.
Árak megegyezés szerint, nyitott vagyok egy intenzív alkufolyamatra is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
belaazallat #7266 üzenetére
Lenne egy kihasználatlan Nexus 7 2 (2013) 32GB WiFi only tabletem, ha valakit érdekel. Fullhádé, meg karcmentes, meg van hozzá BT-s billentyűzet, aminek egy sínje is van, amibe beleállítható. Gondolom külön bemutatni nem kell, bombázzatok ajánlatokkal lécci.
p
-
parandroid
félisten
Köszi, végre valami, egyszerűen hihetetlen, hogy semmi ilyesmi szervízt nem dob ki a google. Valami üzletnevet, vagy valamit, ami alapján neten megtalálom (sajnos a kazinczy tér gsm telefon szerviz kifejezések sem működnek), vagy legalább e-mailt tudok írni neki - külföldön vagyok, előre le szeretnék vele beszélni mindent, hogy csak be kelljen adni, és hamar hozhassam is a készüléket, amikor Mo-n vagyok.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Atlantis #7247 üzenetére
Az nemigen esik útba sajna, csak ezért meg nem kerülök arra. Zegen azért évente 2-3x még járok néha.
Az a baj, hogy itt a németeknél annyiért javítanák, amennyit az egész készülék nem ér, akkor már inkább veszek egy másikat, főleg, hogy csak egy feltöltős magyar t-s sim van benne, hogy Mo-n is elérhetőek legyünk, ha ott vagyunk.
p
-
parandroid
félisten
Mobiltelefon-szervízt tud valaki ajánlani Zalaegerszegen? Egy iPhone 3GS-nek kéne a home-gombját cserélni, előny, ha max egy-két óra alatt megvan (előzetes egyeztetés után természetesen), és max négyszámjegyű az összeg, abban a tartományban is az aljából. Ahogy nézem, Bp-iek hirdetnek többen is, 3k körül megy arrafelé a dolog alkatrésszel, de oda ezért nem mennék fel.
p
-
parandroid
félisten
Sikerült cserélnem, érdekel esetleg valakit egy ilyen gép?
- Gigabyte GA-P35-DS3 alaplap
- Core 2 Duo E8400 gyári hűtővel
- 2x2GB 800MHz RAM (azt hiszem Kingston, semmi extra)
- Asus EN9600GT 512MB
- Seagate 250GB SATA2 / 7200RPM / 8MB
- DVD-R/RW (asszem NEC)
- CoolerMaster Cavalier 3 ház
- Corsair CX430 tápGarancia talán még a tápra van, a többi komponensre szinte már biztosan nincs, bár a számlákat el szoktam tenni, azok tuti megvannak még valahol, de gondolom ez már lényegtelen.
Igény szerint háztól/táptól/optikától eltekintek, a többit szeretném nagyjából egyben eladni. Az sem gáz, ha nem sikerül, akkor megörökli valaki családon belül, bár túl nagy szükség nincs rá...
p
-
parandroid
félisten
válasz
belaazallat #6816 üzenetére
Akár jó is lett volna, de közben sikerült szereznem egy 7850-et.
p
-
parandroid
félisten
Nem cserél valaki mostanában VGA-t? Kéne nekem 30k körül valami ütős cucc (68xx, 78xx, vagy valami ezekkel egyivású NV), amivel megint kb 3-4 évig kihúzom, a 9600GT már sajnos nem elég.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Notebook2012 #6671 üzenetére
Épp nemrég volt erről szó.
p
-
parandroid
félisten
XBoxot kapnak a lányok karácsonyra, hadd örüljenek a Kinectnek, ahhoz kéne vennem egy kábelt, mert csak analóg kábel járt hozzá alapból. Az Asus médialejátszóhoz már van egy HDMI, de azt a lejátszóhoz kaptam, és oda kelleni fog továbbra is.
Közben nézegettem eBayen is, ott tényleg olyan 5-6 EURnál kezdődnek, valószínű onnét rendelek egyet, általában postaköltség sincs.
Az adatlapomon ott az új lakhely, ha nem is direkten.
p
-
parandroid
félisten
Ha már így szóba került: normál hosszú HDMI-t mi az az ár, amiért már érdemes megvenni? Gagyit nem akarok, de itt 10 EURnál kezdődnek, márkásak meg 20-ért vannak, amit azért sokallok. Nem rémlik, hogy otthon is ilyen mocskos drága lett volna... Egyáltalán mire kell, kell valamire ezeknél figyelni?
p
-
parandroid
félisten
válasz
MBazsee #6635 üzenetére
Nekem túl nagy cég/üzlet. Kicsit rideg, kicsit személytelen, kicsit rugalmatlan - mind árban, mind készletben. Céges vevőknek, egyszerű, mezei usereknek remek, épp az előbbiek miatt, nekem ezek miatt volt szimpatikusabb a Foramax - jobban követte a piaci trendeket, híreket, szűkebb kört tud jobban kiszolgálni, és mindig meglepve tapasztaltam, hogy ha valami különlegességet keresek, akkor nemcsak tudják, hogy miről beszélek, de van is nekik, vagy a nagykerüknek, és másnapra hoznak.
És akkor nagyon off, és nehogy valaki a Procomp ellen használja: ez olyami, mint amikor anno még a GF MX400-akból volt 64 és 128 bites verzió: az üzletek nagy része azt sem tudta, mi az a bit, mire való, és mit jelöl - a konkrét példa régebbi, akkoriban még Keszthelyre jártam vásárolni, de szélmalomharc volt nekik elmagyarázni, hogy miért nem jó nekem a kártya, ami raktáron van nekik,és miért akarok másikat, amikor szerintük ez is ugyanolyan. És ezt több üzletben is eljátszani eredménytelenül... Amikor megtaláltam a Foramaxot, ez a fajta energiarabló küzdelem szűnt meg, velük valahogy mindig jól meg tudtam értetni magam, sőt a számomra fontos dolgokat valahogy ők mindig előre kommunikálták.
p
-
parandroid
félisten
Érdekelne valakit egy Nokia E52? Minden tartozékkal, dobozzal, szép állapotban, T-Mobile függő. 2 éves, de karcmentes, remek akkuval.
Esetleg érdekelhet érte cserébe valami normális GPS-es PDA, lehetőleg autós kiegészítőkkel, esetleg valami olcsóbb, de nem nagyon gagyi tablet - természetesen a csere értékegyeztetéssel történne.
Van egyébként egy HP nc4200 laptopom is: 12", 1,73GHz Pentium M, 1GB RAM, 40GB HDD, BT, Wifi, kártyaolvasó, pöcökegér, akku kb 1 órás, nem mai darab, de ez is szép állapotban van, kopás egyedül az egérgomboknál van. Irányár 38k.
Ja, és még mindig megvannak az egyéb lomjaim is: [link].
p
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #6359 üzenetére
Ez még mindig aktuális, kivéve a monitorról szóló részt...
p
-
parandroid
félisten
Áraztam külön, hátha valakit érdekel valami:
alaplap Gigabyte GA-EP31-DS3L 7.500 Ft
alaplap ASUS P5B 7.500 Ft
processzor Intel C2D E6320 1866MHz 4MB L2 1066MHz FSB 12.500 Ft
processzor Intel C2D E2180 7.000 Ft
proceszor Intel Celeron D420 2.000 Ft
memória 4x1GB Kingmax 1066MHz 2.500 Ft / modul
videókártya Gigabyte 7600GS 256MB passzív 6.000 Ft
merevlemez Samsung 250GB SATA 8.000 Ft
tápegség Chieftec 360W 12cm Fan PFC 4.500 Ft
tápegység Delta DPS-300PB-2 2.500 FtHa valaki kirak magának ezekből egy komplett gépre valót, adok ingyen házat és optikai meghajtót, valamint beszélhetünk monitorról is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
epityesz #6323 üzenetére
Bocsi mindenki, de utánaszámolgattam az áraknak, és ha darabonként adom el, akkor hónapokig futkoshatok a párezer forintos alkatrészekkel a világ végére / postára, úgyhogy inkább egyben adnám el a gépeket:
1.
Gigabyte GA-EP31-DS3L
Intel C2D E6320 1866MHz 4MB L2 1066MHz FSB
2x1GB Kingmax 1066MHz
Sapphire HD4770 VGA
Samsung 250GB SATA HDD
Asus DVDRW
Codegen 6041L
Chieftec 360W 12cm Fan PFC táp
Genius bill.irányár: 55.000,-
2.
ASUS P5B
Intel E2180
2x1GB Kingmax 1066MHz
NV 7600GS
ATX ház
Delta DPS-300PB-2 táp
meghajtók és perifériák nélkül
(esetleg egy DVD-olvasót tudok adni hozzá grátisz, de hogy hogy működik, azt nem tudom, és egy 40GB-os WB merevlemezem is van, ha valaki mindenáron ragaszkodik hozzá, hogy oprendszerrel jöjjön a gép)irányár: 27.500,-
Megfelelő ajánlat esetén eladó lehet hozzájuk egy samsung 223BW 22" wide (1680x1050) monitor is, de ez csak a gépek vásárlóira vonatkozik, külön nem adom, amíg megvannak.
Re Vallas #6324:
No worry, ezek az utóbbi években hardvercserék után maradékokból összeállt gépek, az enyém egyelőre marad.
p
-
parandroid
félisten
HP6910p-t, vagy esetleg 6930p-t szeretnék, de ez a 2710-es tablet is tetszik. Nem cserélünk?
Szerk.:
Ja, van még egy gépem, ettől is megválnék, ez jóval gyengébb, jelenleg szerverként egy, de annak meg fölösleges ekkora:
ASUS P5B alaplap, Intel E2180, 2GB RAM, passzív 7600GS VGA, Delta 300W táp, meghajtókat nem adom, egér, bill. nincsenek hozzá.
Van egyébként a korábbi géphez igény szerint egy Samsung 23" wide monitor is, 1680x1050-es.
p
-
parandroid
félisten
Van egy asztali gépem, ami helyett laptopot szeretnék, így ez eladósorba kerül. Lehetőleg egyben adnám, de talán meggyőzhető vagyok, főleg, ha valaki több részegységet vinne egyszerre:
Gigabyte P31 lap,
Intel E6320 proci (4MB L2 cache, 1066 FSB),
2x1GB RAM (asszem 1066-os, de biztosan DDR2),
azt hiszem Sapphire 4770 VGA,
250GB HDD, DVD-író, noname ház, Genius billentyűzet, Chieftec 350W táp, egér nincs, Win7 64bit van rajtaHa valakit érdekelnek a részletek, ráeresztek egy Everestet, vagy szétszedem a pontots típusokért.
Árakat még nekem is ellenőriznem kell, mert jó rég nem nézegettem hardvereket, de nincsenek irreális elvárásaim, kb a Ph!-s aprós átlagár az irányadó alkatrészenként.
p
-
parandroid
félisten
Eladó:
Dell Optiplex GX620 SFF mikroPC
Pentium 4 630 3000 MHz processzor (800MHz FSB, 2MB L2, HT, 64bit, LGA775)
512 Mb DDR2 ram (2 ram slot)
40,0 Gb HDD
Dell multibay CDRW/DVD-ROM combo drive
Intel 945G Express chipset
Intel GMA 950 vga
Intel AC97 alaplapi hangvezérlő
Broadcom 5751 Gigabit hálózati vezérlő
Sata vezérlő
1 x soros (RS-232) port
1 x párhuzamos (LPT) port
7 x USB port
Külső 220W tápegységgel!
Méret: 89 x 252 x 263 mm30k
160-as HDD-vel 32k
Csendes, gyors, pici, kompakt, laptopra váltás miatt kihasználatlan.
Cserébe érdekelhet iPhone 2G/3G, vagy androidos mobil (Galaxy Mini, ACE, ZTE Blade, ilyesmik) értékegyeztetéssel.
A korábbi posztban szereplő HP nc6000 is megvan még!
p
-
parandroid
félisten
Eladnék egy HP nc6000 laptopot (14" 1024x768, 1,4 GHz Banias Pentium M, 1GB RAM, 30GB HDD, CD-ROM, WiFi, Bluetooth, szép állapot). Irányár 35k.
p
-
parandroid
félisten
Nincs valakinek egy normálisan kinéző (nem Codegen) ATX háza szemtelenül olcsón? Ha táp van benne, az sem baj, de nem is követelmény.
p
-
parandroid
félisten
válasz
szakalistvan #6058 üzenetére
Ez a puffancs bejövős, dobtam egy érdeklődős püt pár kérdéssel.
p
-
-
parandroid
félisten
válasz
szakalistvan #5994 üzenetére
A 40k, amit rászánsz, nekem jó lenne érte, de ezt így akkor már alku nélkül. Nem mai darab, az igaz, de ebben az árkategóriában best buy - olcsóbbat találhatsz, de ennyi idősen az teljesen kész lesz már. Esztétikailag teljesen rendben van, kb fél éve jött elő egy típushibája, hogy egy chip forrasztása elengedett az alaplapon, azt megcsináltattam szakemberrel, azóta ismét tökéletesen megy. Amiért lepasszolnám, az a mérete (nem mintha a 14" nagynak lenne mondható), hozzátennék még valamennyi pénzt, és vennék helyette egy ugyancsak HP, és ugyancsak business class szubnotit.
p
-
parandroid
félisten
válasz
szakalistvan #5989 üzenetére
HP nc6000 érdekelne? Karcmentes, szép állapot, akku jó (2 óra +), 1GB RAM, 40GB HDD, 1,4GHz Pentium M.
p
-
parandroid
félisten
Akkor árazzunk:
- Asus P5B lap tartozékokkal, dobozában (8.000 Ft)
- Celeron D420 proci gyári hűtővel (4.000 Ft)
- Gigabyte GeForce 7600GT VGA (GV-NX76T256D-RH) (5.000 Ft)Van még esetleg egy Intel E2180 proci szintén gyári hűtővel, az legyen 7.500 Ft.
Valami erősebb C2D 775ös proci (5x00, 6x00, 7x00, akár a régebbi 6000-es szériából is) érdekelhet cserébe értékegyeztetéssel.
p
-
parandroid
félisten
Van pár lecserélt alkatrészem, fogalmam sincs, hogy mi mennyit érhet, de ha valakit érdekel, utánanézek:
- Asus P5B lap tartozékokkal, dobozában
- Celeron D420 proci gyári hűtővel
- Gigabyte GeForce 7600GT VGA (GV-NX76T256D-RH )p
-
parandroid
félisten
válasz
belaazallat #5797 üzenetére
"peterkeT is megmondhatja, hogy vonzom a problémás dolgokat."
Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog...
Szerk.: Bélám, asszem megvan az új aláírásod...
p
-
parandroid
félisten
válasz
rétisün #5794 üzenetére
Válaszolok Bélánk helyett: 2 éve 64 bites oprendszert használok (nemrég áltottam Vistáról 7-re), soha semmi gondom nem volt vele. A 4 GB vs 2 GB pedig tényleg ég és föld, sokkal inkább észre lehet venni általános használat mellett, mint a procituningot. Játékok különösen meghálálják, sokkal kevesebb a swappelgetés, akadás.
p
-
parandroid
félisten
válasz
rétisün #5216 üzenetére
Csak lesz több VGA is. Biztos mindneki upgradel most, hogy ilyen olcsón remek VGA-kat lehet kapni.
Hangkártya még nem biztos, hogy kell, de van egy gépem, amin csúőnyán torzul a hang, de nem bírok rájönni, hogy mitől. Mindenféle újratelepítések már megvoltak, ha lesz időm, kiszedem az enyémből az SB-t, és megnézem azzal is. Ha úgy jó, akkor kell hangkártya.
p
-
parandroid
félisten
Érdekelne olcsó PCI-E VGA DVI és S-Video kimenetekkel. Garancia nem feltétel, de nem bánom ha van, passzív hűtés ugyancsak előny. DDR2 memóriás nem kell.
Kategória: 7300GT / 7600GS / 7600GT / X600 / X1300 / X1600Ugyancsak keresek olcsó hangkártyát, de ez még nem 100%.
p
-
parandroid
félisten
Szünetmentes tápja nincs valakinek? Egy egészen kicsi (akár 350VA) is elég lenne, csak egy atomos konfig kerülne rá kb 30W-os fogyasztással. Elegem van már a pillanatnyi áramszünetekből.
p
-
parandroid
félisten
válasz
belaazallat #5141 üzenetére
Az kevés sajnos.
4GB alá már nem adom, 4db 1GB-os modult meg nem szeretnék.
p
-
parandroid
félisten
2x2GB 800-as Kingmax RAM-pár érdekel valakit? Ár legyen 5.500,- / db.
Most próbáltam, 890-en még kényelmesen mentek, feljebb nem volt szívem menni velük, de egyébként is 800-on használom őket. A csere oka, hogy sikerült szereznem egy E8400-as procit, amit csak 1066-os RAM mellett lehet igazán kihajtani. Mondjuk a 445x9-es eredmény sem rossz alapból első próbálkozásnak, főleg 800-as RAM-okkal, de az 500x9 és az 533x9 jobban hangzana.
p
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!