- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ingyen elvihető egy 55 centis Samsung tv. jó pár éve csak fogja a port (szó szerint, egy kis pucolás référne
) de ettől még működik. ha nem akarsz puccos lapos tv-t odavinni, hegyre, telekre, akárhová még jó lehet.
szintén ingyen tudok hozzá adni egy Telekomos parabolaantennát is, elvileg a megfelelő tv-kkel a kódolatlan adásokat lehet vele nézni. mondjuk ez a Samsung tuti nem olyan
. -
rétisün
veterán
eladó alkatrészek: Intel proci+hűtő, DDR4 memória
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
eladó fél konfig (félkonfig?) , stalker2-vel is boldogul(t) egy geforce 1660 ti társaságában.
-
rétisün
veterán
két kérdés, hátha még jár valaki errefelé.....
az létezik, hogy egy led egyszer csak nem világít? gondolom igen, az se tart örökké. konkrétan a számítógép bekapcsolt állapotát jelezte eddig. gondolom 5 voltos, mivel PC-ben volt
a másik, hol lehet most Egerszegen kapni ledet? a Csipkeház alatt az elektronikai bolt már vagy ezer éve elköltözött (bezárt?)
ja, még egy: hogy tudom megnézni valami amatőr módszerrel, jó-e a szóban forgó led?
-
rétisün
veterán
régebben az én LG telefonomon a jack aljzatot (vagy a ki-bekapcsolót? nem emlékszem
) a Bíró Márton utcai szervíz/boltban javították. nem tudom, mennyire számít sufninak.....
-
rétisün
veterán
üdv, urak,
ismer valaki olyan szakit, aki ágak aprításával, darálásával fogllkozik?
-
rétisün
veterán
így a képek alapján (szerintem) ez négyszögtengelyes hajtókar.
a csapágyakat kivenni ilyesmi körmöskulcs kell(ene) azt is tudok adni, de persze az ütésre meginduk, kihajtom módszer is jó lehet, főleg ha nem azt akarod visszatenni.
arra fugyelj, hogy a leggyakrabban (mert van többféle szabvány) mindkét oldalon hajtásirányba (amerre a pedált tekered) kell kihajtani a csapágycsészéket.
-
rétisün
veterán
válasz
parandroid #8245 üzenetére
Erdőgyöngye köszöni szépen, még megvan, többször volt már ott évvégi céges buli, legutóbb pl. tavaly. pár évig nem ment, aztán azt hiszem tulajváltás volt, kicsit átalakították, de most megint működik, egész jókat ettünk-ittunk......
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #8141 üzenetére
akksi nélküli laptop nem jó? így kb asztali gépként használható
-
rétisün
veterán
eladó Xiaomi Redmi 6, kártyafüggetlen, 5.45"
-
rétisün
veterán
valakinek egy fenyő?
na jó, nem így egyben, már darabolva van. úgy tűnik, aki ígérte, hogy elhordja (legalább a nagy részét) nem igazán gondolta komolyan, így aztán jelképes összegért (tálca jobbfajta sör) elvihető. darabolásban, szálításban nem tudok segíteni, ha érdekel(ne) valakit, teszek fel képet, hogy néz ki most, mekkora darabokról van szó.
-
rétisün
veterán
rendelt már valaki konténert Zeg-en? kitől érdemes? VGV, vagy valami másik cég is van esetleg?
-
rétisün
veterán
válasz
parandroid #8098 üzenetére
köszi!
-
rétisün
veterán
válasz
parandroid #8096 üzenetére
amíg a tesóm a katasztrófavédelemnél dolgozott, ő is mondta, hogy megcsinájlák, az is egy opció volt, meg persze azzal is tisztban vagyok, hogy nem ingyen. így legalább kaptam egy megerősítést, hogy ha más nem lesz, a 'szervre' mindig lehet számítani. amúgy ezt hogy lehet 'kérni'? felhívom a 007-et, és megmondom hogy nem tűz van, hanem fakivágást kérek?
(#8095) vlaci79: köszi, azt hiszem, azt én is láttam, persze akkor hirtelen eszembe se volt, hogy leírjam a számot.
amúgy az ilyen ingyenes, bedobált újságokba is szokott lenni egy szám, csak gondoltam hátha valakinek van saját tapaszatlata megbízható, jó szakihoz.
-
rétisün
veterán
üdv,
tud/ismer valaki olyan szakit, aki képes egy böhöm nagy fenyőfát úgy kivágni, hogy az ne dőljön rá a házra? bent van az udvaron, körbe ház, garázs, szomszéd, hely nem nagyon van, ráadásul a ház felé dől (vagy csak alapból ferdén nőtt, fene tudja)
-
rétisün
veterán
bocs, csak bemásoltam a hardverapróról, az ár meg lemaradt, szóval az irányár (beárazós topik alapján) 40.000ft
-
rétisün
veterán
beteszem ide is, hátha: eladó egy LGA 1155 félkonfig:
Asrock Z68 Pro3 Gen3 alaplap, Intel Core 2500K@3,3 GHz proci, 8 GB ram. 2x2 GB Corsair CMZ4GX3M2A1600C9, 1x4GB Kingston HyperX KHX1600C10D3/8G.
Nem sokat tuningoltam, 4 GHZ-re húzva videókonvertálás, játék alatt stabilan ment, följebb nem próbáltam. Akár külön VGA nélkü, így is alkalmas 'hétköznapi' használatra - internet, zene, film, irodai munka. A gyári processzorhűtőt adom hozzá!Lehetőleg egyben eladó, postázom is, ha fizeted. Ha érdekel. inkább privit írj, a telefont nem mindig tudom felvenn, de ha küldesz sms-t, visszahívlak.
-
rétisün
veterán
na, amit tudtam megcsináltam, erre 2-kor jön a szaki, hogy hozta a tartályt, meg befejezné amit kell
szerencsére nem fizetett a tartályért, így nekem se kellett, lecsavarozta a budit (wc csésze cserével indult az egész) meg rákötötte normálisan a fali kivezetésre, szóval egy nem várt fordulattal végül is rendeződött az egész móka.
ettől függetlenü köszi a tippeket, tanácsokat
-
rétisün
veterán
válasz
purpledonkey #8014 üzenetére
az a gond, hogy nem szimplán cserélni kell a tartályt, mert a csatlakozásnál is volt némi gebasz. volt beépítve egy 'csapszerűség' (biztos van rá normális megnevezés, csak most nem jut eszembe) amivel le lehetett volna zárni a tartálya befolyó vizet. na ez se zárt el, ezért a szaki ezt is levette, és itt ledugózta a csövet. így áll most a dolog.
-
rétisün
veterán
egy részével alighanem boldogulnék, viszont a wc tartály cseréje így, hogy a szaki félbehagyta, mindenképpen valami hozzáértő(bbe)t igényelne sajnos. mivel már 3x is vártam rá hiába, lassan nekem lesz kínos, hogy rátelefonálok, inkább keresnék mást, bár tudom, hogy a félbahagyott munka befejezésének se örülnek. igaz legaláb lehet szidni a korábbi szakit, milyen munkát végzett
-
rétisün
veterán
keresek megbízható (!) vízvezetékszerelőt Zeg-en. olyan kéne, aki el is jön, ha meg van beszélve.....
-
rétisün
veterán
egerszegen van cég, maszek, vállalkozó, akárki, aki kerítést csinál? ki lesz vágva a sövény, és a telek két oldalára kellene kerítés. semmi extra, csak hogy ne bámujanak be a népek (nem mintha kender ültetvény lenne, de azért mégis), meg azért mégse legyen nyitott a terület......
keresgélek a neten is, de hátha van valakinek személyes (lehetőleg jó) tapasztalata ilyesmiben.
-
rétisün
veterán
ha már laptop, egy 17"-es Asus (ASUS X71SL-7S211X) nálam is van elfekvőben, igaz akksi nincs benne, meg a hang recseg, sajnos nem szoftveres hiba
Processzor: Intel Pentium T4200 2.00GHz
Memória mérete: 3GB
Memória típusa: DDR2
Képernyő átló: 17.1"
Felbontás: 1440 x 900
Integrált VGA: NVIDIA GeForce 9300
Merevlemez: 320 GB
Optikai meghajtó: DVD-RW
Operációs rendszer: win7, lemezzel
Vezetékes hálózat: Gigabit
Kamera: Igen
USB 2.0: 4 db
Kártyaolvasó: Igen
HDMI: Igen
Billentyűzet: magyar
Súly: 3.7 kg -
rétisün
veterán
ja, irányárat elfelejtettem 15000 ft.
-
rétisün
veterán
Eladó egy Samsung Galaxy S3 (GT-19300) eddig T-s előfizetéssel volt használva, de az is lehet, hogy független, de azt csak egy másik (mikro)sim-kártyával tudnám kideríteni, olyanom meg nincs. két ünnep között kapott új akksit, sajna a számlája nem lett megőrízve
nem tudom, pontosan mennyi idős, kissé ütött-kopott, töltőn kívül semmije sincs, bár ismerve a gyári fejhallgatókat, annak a hiánya szerintem nem nagy kár.....
megnézhető, kipróbálható Zeg-en (esetleg 20-30 km-re el tudom vinni)
érdeklődni privátban, csere nem érdekel......
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
nem igazán számítógép, de mindenképpen hardver
zeg.-en vagy környéken keresek tetőfedőt. ha esetleg dolgozott is nálad, és a munkája alapján megbízható, jó szakinak tartod, az még job lenne.... -
rétisün
veterán
kicsit (nagyon?) off, de azért: keszthelyen van még ilyenkor nyitva valami a mólónál, vagy már teljesen vége a szezonnak?
mármint nem ilyenkor este 9-kor, hanem napközben
-
rétisün
veterán
ne itt porosodjanak, hátha kell valakinek ilyen:
Samsung 300 sataII-es és Hitachi 500 GB-os sataIII-as vinyók vihetők 3 db jobbfajta sörért, igény esetén csinálok képeket az állapotukról HDSentinellel. külső vinyóként, 'vészmentés're még bőven jók, de a szűkös tárhely miatt nagyobbra lettek cserélve.
-
rétisün
veterán
eladó GTX 760 2GB
-
rétisün
veterán
jártam a május 1 ligetnél, bezárt, csak egy alig olvasható üzenet van kint, hogy garanciás javítás ügyében milyen számon lehet hívni.
közben meg is oldódott, én voltam a balf***z, belekeveredtem a gombokba
de azért köszi a tippeket, előfordulhat még, hogy szükségem lesz rá....
-
rétisün
veterán
a május 1 ligetnél, a mátyás király-tomori pál sarkán volt egy kis elektronikai szerviz, használt cuccok is voltak. nem tudja valaki, az a bolt megvan még? vagy másik szerviz is jó lenne, hi-fi erősítőt kéne megnézni.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
megkérdezem, hátha még megvan....
-
rétisün
veterán
nos, még ~4 hónap gari van rá a foramaxban, állapot:
most külső meghajtóként van csak rádugva a gépre, azért a hibaüzent, de hadd ne szedjem szét emiatt a gépet....
10k-t szeretne kapni érte, nem tudom ez mennyire reális.
van még két sata II-es vinyó is, samsung 300 GB:
meg egy 500-as hitachi:
ezekre nem tudok árat mondani, de nem lesz egy nagy kiadás a leendő tulajnak
-
rétisün
veterán
megpróbálom elérni holnap reggelig, aztán megírom.
"tényleg csak egy nagyon alap win7nek kell elférnie rajta, semmi extra programok"
elég hamar kinőtte a haver win7-e, azért lett cserélve, mondjuk nem tudom, voltak-e programok is telepítve a C:-re, vagy csak a win. és azt hiszem, hiába is kérdezem, úgyse tudja megmondani.
igaz, ha ennyire ért csak hozzá, akkor valószínűleg úgyis minden a C:-re települt.formaxos vásárlás volt, talán még gari is van rá, ha megvan a papírja.
-
rétisün
veterán
egy 60-as OCZ agility-t talán tudok, 99%-os....pont a héten cseréltem ismerős gépében nagyobbra.
-
-
rétisün
veterán
eléggé off, de azért: Zeg-en hol lehet led diódát kapni? a csipkeház alatt az az elektronikai (maszek) kisbolt megszűnt (vagy csak elköltözött?), más hirtelen nem jut eszembe
-
rétisün
veterán
eladó gigabyte HD 6870 OC vga, 2015.06.04-ig garanciás a foramaxban, 20k.
-
rétisün
veterán
válasz
Earl_Muttley #7084 üzenetére
jelen. miről lenne szó?
-
rétisün
veterán
válasz
szakalistvan #7051 üzenetére
privi ment
-
rétisün
veterán
eladó egy vadonatúj, t-mobilos samsung galaxy pocket neo telefon.
-
rétisün
veterán
válasz
MBazsee #7004 üzenetére
lap+proci (abit ip35 pro, core2duo 8400) még mindig eladó, van hozzá egy 2 gigás memória, bár állítólag hibás
nálam sose volt vele gond, egyszer eladtam a párjával, onnan kaptam vissza, hogy a vevő szerint hibás. én azóta nem teszteltem, mert emiatt nem rakom össze megint a régi cuccokat
-
rétisün
veterán
üdv,
nem megy valaki a napokban zegről kanizsára? jobb híján rábíznék egy alaplapot, hogy elvigye epityesznek....
-
rétisün
veterán
van egy HD 3450-em elfekvőben, amolyan 'vésztartalék' vga volt, de nem tudom win7 driver van-e hozzá....
mod: elvileg van
-
rétisün
veterán
pontosabban én most a 2 giga ramra gondoltam, mert azt is visszahozta valaki, hogy az a modul (szerinte) hibás. én nem teszteltem azóta se. nem is fogom emiatt összerakni azt a lapot még egyszer, annyira nem érdekel. az biztos, hogy annak idején nálam annak a modulnak semmi baja nem volt. hibás cuccot nem is kínálnék eladásra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!