- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
DragonR+ #3877 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, és Khaal üzletét sem szívesen rontom, de nem éri meg a csere. Teljesítményben kb egy szinten vannak (bár a Celeron még lehet hogy gyorsabb is), fogyasztásban pedig még rosszabb is a Villamette. Amiért előszeretettel használták, az az, hogy az ezt támogató alaplapok között sok támogatta még az SD RAM-ot, ami akkoriban komoly költségkímélő tényező volt. No meg hogy ez volt az első P4, és jó darabig csak ezt lehetett kapni, a Northwood magos változatok pedig méregdrágák voltak.
2-2,8 GHz közötti Northwood P4-et keress inkább, pillanatnyilag S478-ban ez a legracionálisabb választás, és relatíve már olcsó is.
p -
sonar
addikt
válasz
DragonR+ #3781 üzenetére
Még megfontolom bár nekem rossz is megfelelne, csak a CF kártya foglalat kell, mert egy olyan projecten dolgozok,hogy elméletileg CF kártyát egy kis elektronikával megspékelve lehet HDD-ként használni
No már most ez bizonyos helyeken / gépeknél nagyon is jól jönne. Főleg ipari környezetbe ahol fontos a méret, meg a szellőzés is kit érdekel... backupolni is könyebb... millen eccerüen lehetne mondjuk linuxos routert csinálni belőle, a fogyasztást is nagyon le lehetne csökkenteni...
-
parandroid
félisten
válasz
DragonR+ #3007 üzenetére
Ööö, még mindig nem tudok semmit mondani.
De ha ma nem, akkor holnap. Én mennék, de sajnos nem tőlem függ, és holnap olyan átjáróház lesz itt, hogy még szarabb lesz bemennem, de legkésőbb holnap mégis muszáj lesz. Ha ma bejutok, akkor legkorábban 5 körül. Ha megyek, hívlak.
p -
sonar
addikt
válasz
DragonR+ #3003 üzenetére
Igen ők voltak az elsők.
Sajnos web nem játszik mert most/ma kellene. De megoldódik a dolog máshogy.
Ezért én rászoktam a webshopos üzletekre, meg az emiles rendelésre.
Én is. Telefonálok egyett haveromnak aki bp-n tanul, hogy ezt meg ezt hozd és el van rendezve. Ott nem kérdezik meg, hogy miért akarok venni drágábbat
Észosztás meg megy dögivel, de nem baj.
Persze de ha én fizetek akkor ne ő okoskodjon -
sonar
addikt
válasz
DragonR+ #2998 üzenetére
Még nagyon nem próbáltam sehol, csak nézegettem a kirakatotkat.
Most per pill egy usb-soros átalakítóra lenne szükségem és 4 számthechboltból egyben sincs. Most nem is tudom, hogy sirjak, vagy röhögjek.
Itt tényleg ha az ember nem azt akar venni ami akcióba van akkor az már nincs.
Ha már igy belejöttem az offba akkor:
Kb 2 hónapja bemegyek egy számtechboltba és mondom egy konfigot szeretnék ilyen meg ilyen paraméterekkel kb. De a táp az lehetőség szerint Chiftec, (mert azt láttam az árlistában)+egy szünetmentes
Erre az eladó, hogy lehetek ilyen hülye egy ilyen 2,4Celeronba bőven jó a 300W-os codegen.
.... komolyan győzködött hogy a codegen jobb.
-Mondom neki. B@zdmeg ez irodai gép lesz tele fontos adatokkal. Egy régi gép már elszállt, táphiba miatt. Én nem vállalom a felelőséget akkor inkább megyek máshova vásárolni, de sz@rt nem veszek.
Erre kiböki, hogy chiftec tápjuk már régóta nincs mert nem viszik.
szóval no comment
De legalább ne győzködne a marhája.
Másik meg mikor megmertem kérdezni, hogy körkábel mennyibe kerül no ott megint volt észosztás.
Ha tehetem nem is megyek számtechbolta, inkább megrendelem, vagy vmi ismerőssel meghozatom azt amit akarok. -
parandroid
félisten
válasz
DragonR+ #2969 üzenetére
Semmi gond, legalább látjuk a folyamatot...
Tegnap és ma is voltam Zegen, nem tudom, hogy mikor megyek legközelebb, ez általában eléggé ad-hoc dolog nálam, no meg ahogy a munka is kiadja... Jövő hét közepén pl. valószínű megyek, vagy én, vagy valamelyik kollégám. Ha viszont sürgős a dolog, akkor holnap jönnek Zalaegerszegről barátaink hozzánk látogatóba, velük el tudom küldeni este felé, és akkor valahol átveszed.
p -
DragonR+
aktív tag
válasz
DragonR+ #2968 üzenetére
Hm....izé...write-only üzemmódban voltam.
Megtaláltam ''limlomos'' topikot.
Akkor vinném a 300-as tápot, s egy floppyt, h fogyjon a cókmók.
Asszem 2500 Ft a vége.
Hol, s mikor Zalaegerszegen?
A #2968-at lécci törölf ki, hülyén néz ki, hogy folyamatosan magamban beszélgetek.
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
válasz
DragonR+ #492 üzenetére
Nem jó amit linkeltél!
Ez az:Bővebben: link -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest