- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
válasz
MBazsee #8439 üzenetére
Igen, még aktuális, de csak hétfőn tudok valami konkrétet mondani, annyi rémlik, hogy 19v/90 watt rémlik, de ha kisebb az sem baj, mert az akksi szerintem úgy is halott, csak hozzám vágtak egy rég talán dual core acer laptopot, asus töltővel...
így nehéz vele csinálni bármit...
-
sonar
addikt
válasz
MBazsee #7963 üzenetére
Igen lécci. Ha van, rám csörögnél?
@Rádió-1: tegnap este kézzel beállítottam a 95.1-et és szólt, igaz RDS infók nem jöttek.
Ma reggel nyomkodom végig a szokásos kombókat. FM4-rel kezdek, Petőfi, Helikon, Radio1-et hagytam a végére és bejött, RDS infó, minden kuytafüle. Elállitottam, újra ráeresztettem a keresést és megtalálta. Viszont a Radio101 meg eltűnt a kínálatból. Gyanús nekem, hogy a Radio101 zavarta össze a rádiót -
rétisün
veterán
válasz
MBazsee #7004 üzenetére
lap+proci (abit ip35 pro, core2duo 8400) még mindig eladó, van hozzá egy 2 gigás memória, bár állítólag hibás
nálam sose volt vele gond, egyszer eladtam a párjával, onnan kaptam vissza, hogy a vevő szerint hibás. én azóta nem teszteltem, mert emiatt nem rakom össze megint a régi cuccokat
-
rétisün
veterán
válasz
MBazsee #6635 üzenetére
a procomp költözött a bíró márton utcából a megnemmondom milyen utcába, de elég eldugott helyen van, nekik volt régen bozsokon a raktáruk/szervizük?
mod: iskola utcarégen, amíg itt volt 1 percre, csak oda jártam, azóta el is mentek tőlük olyan eladók, akikkel jól kijöttem, meg egyébként is a foramax meg 2 percre van
(#6636) peterkeT: igen, a foramax-al kapcsolatban nagyon jó a meglátásod.
a másik ilyen bolt, ami elég naprakész volt, és mertek olyant is raktáron tartani, ami talán nem lesz annyira keresett, a ramorg volt a kosztolányi úton, de ők is elköltöztek valami lehetetlen helyre. -
parandroid
félisten
válasz
MBazsee #6635 üzenetére
Nekem túl nagy cég/üzlet. Kicsit rideg, kicsit személytelen, kicsit rugalmatlan - mind árban, mind készletben. Céges vevőknek, egyszerű, mezei usereknek remek, épp az előbbiek miatt, nekem ezek miatt volt szimpatikusabb a Foramax - jobban követte a piaci trendeket, híreket, szűkebb kört tud jobban kiszolgálni, és mindig meglepve tapasztaltam, hogy ha valami különlegességet keresek, akkor nemcsak tudják, hogy miről beszélek, de van is nekik, vagy a nagykerüknek, és másnapra hoznak.
És akkor nagyon off, és nehogy valaki a Procomp ellen használja: ez olyami, mint amikor anno még a GF MX400-akból volt 64 és 128 bites verzió: az üzletek nagy része azt sem tudta, mi az a bit, mire való, és mit jelöl - a konkrét példa régebbi, akkoriban még Keszthelyre jártam vásárolni, de szélmalomharc volt nekik elmagyarázni, hogy miért nem jó nekem a kártya, ami raktáron van nekik,és miért akarok másikat, amikor szerintük ez is ugyanolyan. És ezt több üzletben is eljátszani eredménytelenül... Amikor megtaláltam a Foramaxot, ez a fajta energiarabló küzdelem szűnt meg, velük valahogy mindig jól meg tudtam értetni magam, sőt a számomra fontos dolgokat valahogy ők mindig előre kommunikálták.
p
-
sonar
addikt
válasz
MBazsee #6548 üzenetére
Jó eséllyel szemre meg lehet mondani, hogy milyen beavatkozások történtek a kártyán.
Ha a lap fütyül az gázos, 90% hogy zárlatos lett valahol. Ha a golyózást cseszték el akkor nem lesz érdemes foglalkozni vele. - dobok egy privit#6535 - szakalistvan
Ha kell van eladóba egy felújított ASUS 8600GT 512 GDDR3 silent-em kép
5000 Huf - 1 hét próba gar -
MBazsee
tag
válasz
MBazsee #6489 üzenetére
Pontosítok, találtam ilyen kábelt. Csütörtökre hozatok is egyet, aztán ha kell elviszed.
-
sonar
addikt
válasz
MBazsee #6423 üzenetére
Nincs mit! (kilkk a linkre)
Más
Találtam otthon egy PCI-os Adaptec RAID vezérlőt kábellel meg két winyóval.
Vkit esetleg érdekel? -
MBazsee
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync