Új hozzászólás Aktív témák

• ktomcat

senior tag

válasz crok #8115 üzenetére

Nálam a magisk universal safetynettel és megadott denylisttel zakatol, banki appok nem problémáznak és a fizetés is működik rendesen (ahogy néztem kilátásba van a magisk 25.0 úgyhogy ez még változhat :D). Meg kicsit olyan mintha jobban össze lenne "forrva" a google appokkal, mint amikor külön teszem fel a gapps zip-et. A régebbi build kicsit döcögött a LOS-hoz képest de ez már a múlté. Nagyon hekkelgetni nem mertem kernel és egyéb variálásokkal mert egyszer amikor az általam preferált régebben crdroid alatt használt etherioust akartam feltenni kísérletképpen bootloopot kaptam és manapság nem sok időm van ilyenbe belefutni :U ANX camerával ugyanígy jártam...

Az új crdroiddal nagyon szemezek, viszonylag gyakori frissítések jönnek hozzá és a fejlesztő a topikjában is aktívnak tűnik, viszont az akkuval kapcsolatban néha írják hogy beragad a google service (amiért félre is kellett tennem a 11-es verzióját anno).
    AEX tájékán valamit írtak a fejlesztővel kapcsolatban hogy már nem csinálja (február óta semmi build), csak unofficialok vannak innen-onnan.
    AICP esetében van egy május 30-ai build, de az is csak unofficial.

Telegramon elég sok az infó akit érdekel annak hagyok pár linket:
    ROM update összesítő Keresőbe a kívánt rom neve és szinte biztos hogy lesz találat.
    Discussion (Csak erős idegzetűeknek, olykor 10-14 éves szinten a szinvonal)

Új hozzászólás Aktív témák