Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki esetleg hozzám hasnlóan szívott a Mi beépített fájlkezelőjével, miszerint a letöltött cuccokat, és úgy bármit, ami SD kártyán van, nem hajlandó megnyitni. A megoldás megint az engedélyek között keresendő. Meg kell adni a Fájlkezelőnek a "Tárhely" engedélyt, majd restart, és jó lesz. Ez nem az első, hogy az engedélyek szívatnak meg, de gyári rendszeralkalmazásnál nem gondoltam, hogy ez probléma.
-
-
erzol
őstag
válasz
Viktor0610 #6042 üzenetére
Semmit nem állítottam, ahogy elindult úgy használtam.
-
-
erzol
őstag
Nyitottam a telót miUnlock-al.
Felraktam a global romot, utánna próbáltam volna másikat, de a progi nem engedte. Néztem a fejlesztői menübe és újra zártat jelzett.
Miunlock is azt írta, de újra egyből nyitotta. Most, hogy a tajvani van fent megint zártnak jelzi.
Mondjuk a fastboot telepítő még egyszer sem írta ki, hogy success, de már vígan muzsikált az új szoftver.
Ezt a xiaomi. eu-t hol találom?
Illetve az unlock progival egy hónapban csak egy telót lehet nyitni? -
erzol
őstag
Elkeztem buzergálni a telót így, hogy megjött az utódja.
Várakozás nélkül nyitotta a progi, de csak a tajvani romban találtam miui tárcsázót.
Viszont visszazárt a teló minden új rom felrakása után. -
peestike
senior tag
Szerintem ez a frissítés egy kalap kaka lett, ma már harmadszor játszik ghost touch-ot a telefon. De nem ám egyet-kettőt, konkrétan sorozatot.
Navigációs sáv le-fel, bal-jobb oldal randomban. Fizikális gomb legalább megállítja. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6034 üzenetére
pláne hogy elvileg idén még lesz Redmi note 11 széria is :D
-
-
puhos363
tag
Hali! Ma mekaptam a 12.0.4.0-ás frissítést (RJZMIXM). És úgy vettem észre, mintha a memóriafogyasztás megnött volna.
-
-
Dexter68
addikt
Tudom, hogy régen kérdezted, meg már lehet, hogy meg is oldottad, de hátha valaki örül neki... szóval én az ilyen makacs pittyegésekre csináltam egy mp3-at, amiben kvanagy csönd van és azt állítom be.
-
x1port
addikt
válasz
Viktor0610 #6022 üzenetére
Köszi , rámegyek fogkefével.
Csak kicsit tartok tőle, hogy beljebb bizergálom a koszt -
-
x1port
addikt
Tényleg! Igazad van !
Viszont működik az előlapi led, csak halványan látom. Szerintem tele van kosszal a hangszóró rács.
Valahogy ki kellene takarítani..Másik nagy problémám a kijelző.
Hívás közben lekapcsol de amikor elveszem a fülemtől nem kapcsol vissza.
Szerintem volt már erről szó többektől is..
Zsebmód ki van kapcsolva.
Esteleg valakinek ötlet ?Köszönöm
-
crok
nagyúr
Lehet csak rosszul nyomtad meg vagy nem olvastad el a működését: 3 gomb van, a teszt úgy megy, hogy véletlenszerűen indítja valamelyik "led" villogását vagy világítását és neked kell a gombot megnyomni ha látod a led-et működni: a white led az értesítő led, a torch a hátsó vaku ledje és a background a háttérvilágítás. Szóval ha a háttérvilágítás sötétedik/világosodik akkor a background gombot, ha a vaku világít akkor a torch-ot és ha a visszajelző világít akkor a white led gombot kell megnyomni. Ha mindhárom megvolt akkor pass a teszt. Ha egyáltalán nem látod a tesztelés alatt az értesítési led-et ilyenkor villogni akkor cink van mert a gyári teszt biztosan kivezérli a led-et.
-
x1port
addikt
Aki 12.0.1.0 romot használ , nála is elment az előlapi led ?
Nálam sem értesítésnél sem töltésnél nem világít. Természetesen be van kapcsolva. -
Mikszi
tag
válasz
Viktor0610 #6007 üzenetére
Xiaomi.eu rom már megjelent. :)
-
crok
nagyúr
válasz
ktomcat #6014 üzenetére
Mehet az OTA, persze, nincs azzal semmi baj, de inkább akkor ha nincs Magisk, mondom miért: mivel MIUI és nincs Addon.d támogatás benne így a Magisk patch-elt kerneled felülírja majd a ROM kernele. Persze mivel van custom recovery így ez nem igazán gond, megoldod utána. De ha már úgyis recovery-be kell menni.. szóval én pl. úgy szoktam csinálni, hogy a ROM ZIP-et letöltöm, kiszedem a boot.img-t, megpatkolom a Magisk app-el, aztán recovery, ROM dirty flash, Magisk patch-elt boot.img flash a /boot-ra (vagy flash-eled ehelyett a Magisk apk-t mint zip-et), wipe cache & Dalvik/ART cache, restart, profit.
-
Biztos buta kérdés lesz, nem találom az összefoglalóban, ha esetleg valaki írta már, akkor bocsánat.
Az érdekelne, hogy mi a pontos menete custom ROM telepítésének? Lépésről lépésre. Nagyon régen, még utoljára LG Optimus-on csináltam ilyet, fastboot-al majd TWRP-vel, ma már csak halovány emlékeim vannak, meg ugye ezek típusonként változnak...Nagyon elgondolkodtam a Xiaomi.EU ROM-on.
-
crok
nagyúr
-
Rickeffe
aktív tag
Android 11-es alapú miui-n a hívó képernyőn tényleg le/fel irányaba tervezték át a felvételi mozdulatot? Ha zsebben felold és húzod ki onnan akkor simán felveszed akaratlanul is?
-
-
crok
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #6004 üzenetére
Annyi de annyi minden lenne hasznos. Ezért vannak a custom ROM-ok
-
crok
nagyúr
Kint is van, tölthető akinek van kedve:
https://bigota.d.miui.com/V12.0.4.0.RJZMIXM/miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.4.0.RJZMIXM_fc04d4fa6c_11.0.zip
Hátha nemsokára csinálnak belőle egy Xiaomi.EU build-et is.
Mondjuk ez így nem sok semmi changelog:
[System]
Optimization: Updated Android Security Patch to July 2021. Increased system security. -
crok
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #6001 üzenetére
Ennél a ROM-nál és SoC-nál nincs. LineageOS-en van
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy itt nincs olyan megoldás valahol az akkumulátor beállítás résznél, ahol vannak különböző akkumulátor teljesítmény szintek?
Ami az órajel be nyúl bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest