- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bertiee
senior tag
Szép napot kívánok!
A vodafonetól vásárolt redmi note 9 pro 128 GB készülék szerintetek sim lockos, vagy független?
96k-ért lenne, 12 havi 8k-s kamatmentes részletre meglévő lejárt hűségidejű flottás előfizetésem meghosszabbításával. Ez csak 8-10 k-val hosszabb mint a legolcsóbb online ár, ennyit pluszt megérne a részletfizetés lehetősége. ( Kb 5-6 éves flottás csomag, nem tervezem leváltani)
Ilyen esetben (12 havi részlet szerződéshosszabbítással) gondolom az előfizetési hűség is 12 hónap lesz, ugye? -
Upo
addikt
A 64 gigás az is UFS-II vagy csak EMMC? Egyik helyen ezt írnak, másik helyen meg azt. Valószínű keveredés van a fejekben az indiai pro-val. Xiaomi oldalon nem részletezik.
XDA-n UFS-nek írják, nem válik külön a 64-es. -
-
peestike
senior tag
A note 5 pro-n be volt állítva a voip, aztán azon egy frissítés miatt elszállt. Az lehet, hogy ezen csak simán bekapcsoltam és megy? A feleségemmel beszéltünk párszor ma, aztán villám volt nagyon a kapcsolás.
-
Croft-21
őstag
Nézegettem ma az alzàban ezt a telót, meg a sima Note 9-et, és mintha a hátlapi kamera ferdén állna rajta. Ti hogy látjátok ezt?
-
batai15
félisten
válasz
kovipetiii #186 üzenetére
Beszéltem a turbadoval,van raktáron csak a külföldin
Mondtam hogy azért az nem ugyan az mint ahogy az oldalon fel van tüntetve. Ha csütörtökre nem lesz itt máshol veszem meg. -
peestike
senior tag
Megérkezett a szürke 64 gigás, beléptem a klubba.
5. Havi, tianma kijelző. -
atosan
veterán
Üdv,
Messenger chat fejet hogyan lehet elővarázsolni? Alapból csak az értesítési sávon van, engem nem zavar, de a lányomnak nagyon kell. Régen egyszer rájöttem, de most valahogy nem jut a fejembe hogy csináltam annó.Más: Feltettem az eu romot, 11.0.2, szép és jó, de azért van benne angol. Az újabbat nem mertem, mert arra panaszkodnak, hogy nem tanusított az eszköz. Így viszont nem biztos hogy sokáig fenn lesz. Tud erről valaki valamit?
-
batai15
félisten
válasz
kovipetiii #179 üzenetére
az derék, én csütörtök rendeltem Turbado
.Meg sem mozdultak, szerintem nincs raktáron csak kamuznak.
így marad az edigital, mert nem tudok készülék nélkül maradni. -
kovipetiii
csendes tag
Én a B Tel -től rendeltem szombat este .Ma kaptam levelet, hogy megkezdték az átszálítást a külső raktárból . ( remélem szerdán megkapom )
-
Croft-21
őstag
válasz
Viktor0610 #94 üzenetére
Voltam ma bent a Telenornál, azt mondta az ügyintéző, hogy csak szürkében kapható. Akkor nincs mese, el kell döntenem, hogy náluk veszem a jelenlegi csomagommal 72 ezerért, vagy pl Turbadón rendelem meg kb 90-ért. Annyit mondjuk nem ér a zöld hátlap.
-
-
-
-
fradi81
veterán
A naptárba amit beírunk annak nem kéne jelezni? [kép] A régi appban ez így működött.
-
famokus
csendes tag
Sziasztok!
Akik már megvették, meg tudják esetleg nézni, hogy a hívásrögzítéssel mi újság? Hallani vegyeseket, hogy x országban nem működik vagy y régióban tiltva van.
Köszönöm előre is.
-
Brockey
csendes tag
válasz
Viktor0610 #138 üzenetére
Én leszedtem a 11.0.3 EUXM verziót, de hogyan tudom ezt telepíteni? Ez egy zip, csak kitömöríteni tudom fájlkezelővel. 11.0.1 van a telómon. Köszi előre is!
-
sanyci
senior tag
Azért nem szép, hogy nincs "Képernyőzár/Képernyőzár-beállítások/Okostok mód"...
ezek szerint hall-szenzor sincs, így mágneses tok helyett bízhatom a lezárást a proximity sensor-ra -
-
ma.ci23
tag
Sziasztok.Olyan problémám van hogy a 4k-s videót nem menti el,de az 1080p-set csont nélkül menti.
-
fradi81
veterán
Amikor nem adtak hozzá gyorstöltőt mindenki azokat vette, mikor adnak, akkor meg már az a baj
-
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #157 üzenetére
Volt, csak el lopták
-
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #154 üzenetére
Remek akkor vegyek töltőt
-
-
-
batai15
félisten
A gyors töltés ki kapcsolható ?
Azért nem tesz jót gondolom az akkunak a 30w töltés . -
Croft-21
őstag
Szerintetek ha egy Nokia 7 Plusról váltanék Redmi Note 9 Pro-ra, akkor zökkenőmentes lenne az átállás ha csinálok biztonsági mentést a google fiókomba? Vagy van még valami, amire figyelni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest