- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
Norby86 #1305 üzenetére
Megprobalhatod USB-s merovel (pl. KWS-2301C) teljes en feltolteni, illetve programmal (pl. AccuBattery) ugyanezt, s megnezni, hogy a 4000 mAh-bol mennyi maradt.
De en is azon a velemenyen vagyok, hogy ezek a beszakadasok akkuhibara utalnak.
Kiprobalhatom neked a 10.7-es crdroid-ot (ha eselteg mondasz melle par jellemzo programot), de eddig nem volt ilyen hibam a Note 8T-vel, pedig latott jo par custom rom-ot.
-
-
-
xabolcs
őstag
válasz
Norby86 #1301 üzenetére
Az az ebreszto barmennyi ebresztot el tud tarolni, csak szerintem egy ido utan mar attekinthetetlen.
ColorNote, Google Keep, vagy keress valamit az alkalmazasboltban!Az akkumulator stilust pedig a crDroid beallitasoknak az "Allapotsor" oldalan lehet beallitani, kicsit lejjebb gorgetve.
-
xabolcs
őstag
válasz
Norby86 #1299 üzenetére
Elso kerdeseddel az "Udvozli a crDroid! Ne telefonozoon, szerelmeskedjen!" szovegre gondolsz?
Azt a "Kezdooldal-beallitasok" / "Kezdokepernyo" / "Veletlenszeru uzenetek" kapcsoloval tudod kikapcsolni. Egyebkent szerintem teljesen jopofa.Milyen emlekeztetore gondolsz? Igen az oraban van ebresztoora lehetoseg (Ora alkalmazast megnyitva es ott alul az "Ebreszot" kivalasztva), de biztos, hogy ezt keresed?
-
xabolcs
őstag
válasz
Norby86 #1294 üzenetére
Bekapcs gomb + hangero LE -re mit reagal a telefon? Bejon a fastboot felirat?
Ha bejon, akkor tedd fel megintfastboot flash recovery twrp.img
-vel.
Telepites utan pedig tenyerelj ra a bekapcs gomb + hangero FEL parosra es indul is a recovery.Azt irtad, hogy recovery modban van a telefon. Tehat van TWRP-d?
Akkor az advanced menubol inditsd el az adb sideload-ot es ugy tedd fel.
Persze maskepp os felteheted a crDroid.zip-et. -
xabolcs
őstag
válasz
Norby86 #1292 üzenetére
Ha nem crDroid-rol erkezel, akkor igen, egy format data / full wipe kelleni fog.
Aztan ha felment a crDroid, akkor tedd fel valamelyik NikGapps valtozatot is. En a basic-et szoktam, de van kifejezettem crDroid-os NikGapps is.
Aztan ujraindulas utani elso hosszu boot utan mehet a belakas!
Yettel eseten ne felejtsd el torolni az elavultakat es felvenni az uj APN-eket!
-
-
Lacopapi
addikt
A xiaomi.eu egy megbízható, jól működő rom, sokáig használtam,vésztartaléknak el is tettem. Kicsit régi az androidos hibajavító csomag,no meg 10/9 -es (miui/andro). Ha 12/10-est szeretnél, akkor kicsit visszább találsz linket papp54 fórumtársnak köszönhetően a Masik és újabban a RevOS romokhoz. Utóbbit nem próbáltam,a Masik most is üzemel,remek cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged