Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xabolcs

őstag

válasz Indiant #1142 üzenetére

Szia!

Koszonom a visszajelzest! :R

Sikerult valahogy utanajarni ennek a kikapcsolos hibanak?
    Nyilvan a szamitogepre kapcsolas es "adb lolcat" futtatas nem rug labdaba egy napi hasznalatu mobiltelefonnal. :))

Valamelyik ROM-ban lattam beepitve a MatLog-t. Nagyszeruen tud SD kartyara logolni, szoval akar jo is lehet. Ellenben egy ilyen kikapcsolos hibat nem tudom hogyan tud elkapni egy alkalmazas, amikor epp minden alkalmazas leall. :U
    Ha meg crash torteni, akkor vajon van ideje elmenteni az utolso sorokat is SD kartyara, vagy pont a leglenyegesebb bejegyzesek tunnenek el?! ;]

Szoval csak gondolkoztam, hogy hogyan lehetne nyakoncsipni ezt a hibat, de nem jutottam sokra.

-----

Ahogy korabban irtam, feltettem a DerpFest Tango-t (A13). Nem estem hanyatt tole. :B
    * ismeri a gyorstoltest: indulaskor felveszi a 16-17 W-ot, de hamar leesik ~10 W-ra
    * crDroid-hoz kepest tobb leforditatlan szoveg van benne (aki esetleg magyarul hasznalna)
    * OTA nincs, kezzel kell beadni a kb. havonta erkezo fajlokat
    * SafetyNet attest-nel a "CTS profile match" bukik (Magisk gondolom megoldja, de nem foglalkoztam vele)
    * a DIGI VoWiFi nem meglepo modon ugyanugy nem jo ... majd probat teszek az EfsTools-zal
    * az alap dolgok (hivas, sms, videohivas, internetes uzenetkuldesek, ...) mennek

Tettem fel egy uptime widget-et. A crDroid 9-cel 7 nap volt a max uptime.
    Kivancsi vagyok, hogy a DerpFest 13 hogyan muzsikal.

Új hozzászólás Aktív témák