Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xabolcs

őstag

válasz Djtil #1206 üzenetére

Azt szeretném kérdezni, hogy mi értelme ezeknek a ,,főzött,, rom-oknak, ha olyan alapvető problémák vannak vele, mint: instabilitás, bugok, nem müködő wifi/bt, root panaszok banki appokkal stb.?

Ezzel pont igy vagyok en is! :K Annyira, hogy gyari rom eseten ki se nyitom a bootloadert.
    Sot, ugyanezt ereztem, amikor a Samsung Galaxy Ace 3-t nyaggattam: mindenki masnak jol mukodtek a fozott rom-ok, nekem bezzeg folyton ujraindult s varta a PIN kodot.

En szemely szerint azert hagytam el a gyari rom-ota willow-n, mert ott jelentkeztek bug-ok: kicsongeskor nem kapcsolt be a kijelzo - vagy csak a hattervilagitasa. :U

Persze izzadtam, amikor a korai crDroid 9-es verziok minden ok nelkul kikapcsoltak, meg aztan a nyar eleji DerpFest verzional is, amikor epp csak telefonalni nem lehetett a telefonnal! :W

A crDroid 9.6 es 9.7-t hasznalva viszont nincs semmi baja a felhasznalonak a telefonnal: stabil, nincs bug (se ujraindulas, se telefonalasi hiba), wifi OK, Bluetooth-t nem hasznalja, ahogy a banki alkalmazasokat sem, ellenben a SafetyNet-et alapbol tudja a rom (illetve root mellett sikerult megjavitanom).

Új hozzászólás Aktív témák