- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
lomposfarkas #1195 üzenetére
Ez a 10 nap ez nem akksiido, hanem "Beallitasok / A telefonrol / Futasido".
Ha odakerulok, akkor megnezem neked a hasznalatot, SOT-ot meg a melyalvast is.
-
crok
nagyúr
válasz
lomposfarkas #887 üzenetére
Na, akkor meg is vagyunk szerintem: úgy saccolom a gyári ROM mellé tennél TWRP-t. Ha custom vagy AOSP ROM lenne akkor nem "kavarna" be az AVB (Android Verified Boot) egyáltalán és nem is tűnne el szóval persze hogy úgy megmarad ha kiütöd az AVB-t a VBMeta patcher-el. A VBMETA akkor kell ha a ROM boot alatt folyamatosan felülírná a recovery-t (pl. a gyári ROM felülírja folyamatosan a custom recovery-t a Mi Recovery-vel) vagy eleve nem akarna boot-olni az AVB miatt a ROM (pl. gyári MIUI ROM de másik régióra való, pl. EUXM-re MIXM) annak ellenére hogy betartod a telepítés pontjait, ez szintén benne van az XDA leírásban. Én már többet nem írom le egyben ezt a sok dolgot, mert bár [volt hogy megtettem] meg [írok még ezt-azt néha] de 99.999% így se olvassa el akinek kéne úgyhogy leszoktam róla
Ja, de ha már úgyis belejöttem: [itt pl. leírtam mi az a VBMeta, mi az az AVB, mi az a DM-Verity, hogy függenek össze, ésatöbbi, et cetera.. ] Sajnálatos, de utána kell olvasni a dolgokak ha az ember nem ezzel foglalkozik.
-
crok
nagyúr
válasz
lomposfarkas #885 üzenetére
Ezt is olvastad? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest