- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #1309 üzenetére
Köszi, egyenlőre tesztelem az Accu Batteryvel aztán meglátjuk. Anyukám mondja mindig hogy feltölti közel 100-ra és pár óra alatt 20-ra zuhan. Most elkezdtem tesztelgetni (kapott egy friss gapps pakkot is + cache törlés), nekem eddig nem zuhant be még. Persze ettől még lehet cella hibás az akku és egy adott pontnál bezuhan majd, kíváncsi leszek. Mondanám hogy kicserélem az akkut neki, de ha elviszem boltba akkor 13 ezer alatt nem úszom meg és azért nem mai telefon, amúgy is terveztük nyár felé a cserét. Szóval nagy dilemma érdemes e belevágni az akksi cserébe. Házilag meg videók alapján megtudnám csinálni, de nem tudom anno Komáromi Attila aki még felélesztette a telefont a téglásított állapotból (egyszer véletlen el romoltam), milyen ragasztóval ragasztotta vissza a hátlapot. Szerintem B-7000 ragasztóval, de passz. Szóval ha akku hiba lesz, kérdés neki álljak e a cserének házilag... mert egy az akksi aliról 4-5 ezer ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest