Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
1) Bootloader nyitás után, twrp telepítés után rom csere nélkül jön OTA frissítés?
2 )Van gond a titkosítással? -
papp54
aktív tag
Masik P willow rom 09.08-as kiadás [link] Nfc nem müködik ja és még teszt verzió.
-
papp54
aktív tag
Masik P rom miui 12-es de még mindig port rom ugy hogy nincs nfc [link] Augusztus 30-kai kiadás.
-
papp54
aktív tag
Masik 16.1 lite rom [link] nfc nincs. Xiaomi.eu miui 12 08 13 az alapja.
-
zumike
tag
Üdv,
kérnék egy kis segítséget,
ez mitől van?
Twrp szeretnék, bootloader nyitott.adb devices
List of devices attached
1a28733c deviceadb reboot bootloader
adb devices
List of devices attached
üres. -
Istju
senior tag
Sziasztok. Ígéretesen alakul a lejjebb linkelt Bliss ROM. Bezke gőzerővel fejleszti. Augusztus elején indult a projekt, de már a 6. verziót telepítettem. Ha minden igaz, nemsokára OFFICIAL verzió lesz.
Más.
Régebben használtam más telefonon, de már elérhető az RN8T-re is az official LOS alapú Resurrection Remix .
Maximálisan testre szabhatóságáról elhíresült. -
papp54
aktív tag
Miui 12 08.13 xiaomi.eu Note 8t rom [link]
-
tc2014
aktív tag
A linket rosszul másoltam be, a most használt rom: https://xiaomi.eu/community/threads/miui-11-0-stable-release.52628/
-
tc2014
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg a MIUI 11.0 STABLE RELEASE rom-ot használom. Szeretnék valami frissebbet, nfc nem fontos, ki mit ajánl? Pro és kontra! Köszi
-
Istju
senior tag
Sziasztok.
Az RN8T-re már régóta pakolom a custom romokat. Eddig a CRDroid, és a Havoc OS jött be a legjobban, de ezekben is találtam apró hiányosságokat. A minap egy honfitársunk Bezke átvette az android 10 es alapú Bliss ROM fejlesztését. Kipróbáltam, mivel a szeretett HAVOC OS-t is Bezke mókolta:-)
A tapasztalataim abszolút pozitívak. Minden működik, nfc, kamera, arc alapú feloldás, részletes kinézet, és működés beállítás, okos töltés stb...
Eddig az összes romhoz használtam root jogokat. Eddig, közel egy hét használat után, a Bliss romot Root jogosultság nélkül használom, teljes elégedettséggel.
Mindenkinek ajánlom eme remek ROM kipróbálását. -
repro
tag
Kösz, Nekem Redmi Note 8 van és azon nincs ilyen.
-
repro
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a gyorshívást bekapcsolni? Tehát névjegyhez 2-es, vagy más számot hozzárendelni?
Előre is köszönöm!!
-
Lacopapi
addikt
Az xda-romok jelentős része 8-8T hivatkozással van beállítva, konkrétan a Masik rom 8T-nek írja ki telepítés után a készüléket. Beleszaladtam viszont olyanba is,amelyik sima 8-nak állítja be. NFC engem nem érdekel, így annak megléte vagy hiánya sem. Led visszajelzéssel eddig mindig találkoztam, mindig kikapcsoltam

RevOS-ban sincs nfc ugyanakkor semmilyen hátrányt (ezen kívül), nem érzek - nincs is.
Arról nem beszélve,hogy willow-os TWRP sincs , hacsak nem Orange, ebben nem vagyok biztos.. -
-
Norby86
őstag
Ott is elindítottam, de ugyan ez volt a probléma. De időközben meglett a hiba forrása. Elavult, régi adb-vel próbálkoztam. Feltettem egy frisebbet és láss csodát minden gond nélkül működik.

(#463) Oldman2, (#464) Viktor0610:
Amit ajánlottatok nem próbáltam ki végül, mert ma reggel a fentebb irt megoldással életre keltettem az adb parancsot. Csupán a friss adb kellett hozzá.
Fel is tettem a xiaomi.eu stable romon anyukámnak, de ebbe is a 20%-a angol nyelvű. Igazából ennyi erővel a RevOS-t is feltehettem volna neki ha ezt tudom, de most már mindegy mert belakta félig.
Viszont érdekes módon a gyári rom picit pörgősebbnek tűnik nekem mint ez a xiaomi.eu stable. A verziószáma is frissebb a gyári europe stable romnak. Ezen meg is lepődtem hogy ennyire le van maradva az eu csapata. Főleg ha oldal irányba a launcherbe görgetek akkor lehet érzékelni hogy nem annyira "smooth". -
-
-
Norby86
őstag
válasz
Lacopapi
üzenetére
Köszi az infót!
Akkor RevOS vagy xiaomi.eu stable? Kicsit bizonytalan vagyok még hogy 12/10 miui és android páros mennyire stabil hosszú távon. Gondolom hetente adnak ki új romokat RevOS-re is. Nekem pl. mint írtam is egy másik Xiaomi telefonom van, erre a xiaomi eu dev romot kipróbáltam ami szintén 12/10-es de nagyon nem jött be és voltak azért benne bugok is, random lefagyások stb. Vissza is tértem a 11/9-re. Persze ezt a telefont nem ismerem még ennyire hogy a RevOS rommal akad e bármiféle bug a háttérben, de az biztos hogy anyukámnak olyan romot szeretnék feltenni ami stabil és nem kell hetente frissíteni. -
Norby86
őstag
válasz
Lacopapi
üzenetére
Nem fontos a 12/10, nekem is xiaomi telefonom van csak másmilyen, ez a telefon anyukámé, de szeretnék egy stabil romot rátenni neki ami MIUI alapú és nem dev. rom. Kérdésem hogy ez a RevOS amit fentebb linkeltek és a Masik rom tud magyarul? Mert annó a Masik rommal még én is szemezgettem, de nem volt benne magyar nyelv.
-
Lacopapi
addikt
A xiaomi.eu egy megbízható, jól működő rom, sokáig használtam,vésztartaléknak el is tettem. Kicsit régi az androidos hibajavító csomag,no meg 10/9 -es (miui/andro). Ha 12/10-est szeretnél, akkor kicsit visszább találsz linket papp54 fórumtársnak köszönhetően a Masik és újabban a RevOS romokhoz. Utóbbit nem próbáltam,a Masik most is üzemel,remek cucc.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Lassan lehet unlockolni a telefont és érdeklődnék hogy melyik MIUI alapú romot tudnátok ajánlani? Xiaomi.eu vagy inkább más?
-
papp54
aktív tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Én ugy tudom hogy Agusztus 3 és 17 között van igérve a hivatalos frissités.
-
aki33
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket. Egy hét múlva lehet nyitni a bootloadert. Mik az ajánlot romok? AOSP és LOS alapúak a MIUI-t nem igazán kedvelem. Köszönöm -
papp54
aktív tag
Megjelent a RevOS miui 12 07.29. [link] Masiktól abba különbözik hogy van Superwallpaper sebesség animációk renben. Kamerával sincs gond.
-
papp54
aktív tag
válasz
Lacopapi
üzenetére
Change tőlem:
1. Előre telepített magic
2. Eltávolított titkosítás
3. Korrigált egy elemet a Mod Mifit alkalmazás képernyő feloldásakor
4. Stock ikonok
5. Javított kis dolgok a firmware (széles makro működik a kameraben)
6. Vágja le a keresést egy ujjal felfelé. Ezek javitotam ki. -
papp54
aktív tag
Masik premium willow rom miui 12 nfc nincs. Én csak megosztom [link]
-
aRm1n
aktív tag
válasz
Trooper82
üzenetére
Mi a baj a bezke-félével? Unofficial, de ez önmagában nem jelent sokat... lehet, én is kipróbálom hamarosan. https://forum.xda-developers.com/redmi-note-8/development/rom-havocos-3-1-t4043973
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak ma vettünk egy ilyen készüléket és szeretnék rá neki olyan kijelzővédő fóliát rakni ami az oldalait is takarja a kijelzőnek és rásimul. Erre a keretes képernyővédő fóliára gondolok. Idehaza Budapesten nem horror áron hol lehet ilyen fóliát kapni erre a telefonra? Mert most Kínából eszméletlen lassan jönnek a dolgok. -
-
Lacopapi
addikt
[link] ezt a romot bátran használhatja bárki, MINDEN működik,gyors, jól testreszabható,ikonok akár egyesével is cserélgethetők,a kamera az eddigi legjobb - gcamból sem találtam jobbat. Van néhány fordítási hiányosság,de nem vészes. Fogyasztás jó átlagos,duplakopp van,nfc van,hívásrögzítés van. Volte van,ha nálad van... mindent egybevetve eddig nem találtam hibát (persze ettől még lehet)
-
papp54
aktív tag
- Frissített rendszer alkalmazások: "Témák", "Zene", "Asztal", "Üzenetek", "Szkenner", "Böngésző", "Mi Share", "Galéria", "Óra", "Mindig a kijelzőn", " Explorer "," Dokumentumok "
- A" Hosszú expozíció "mód különféle jelenetekkel hozzáadva a kamerához
- Sok rendszerjavítás, rögzített kritikus hiba és konfliktus, amelyek a Masik korábbi verzióiban voltak
- A Vulkan grafikus API frissített verziója és az Open Graphics Library
- Hozzáadott kezelési képesség zenelejátszó a hangerőszabályzóval (Beállítások - Hang és rezgés)
- Az alkalmazás parancsikonjainak frissített képei,kibővített ikoncsomag (5750+ beépített és harmadik féltől származó alkalmazások támogatása)
- Javítva az elmosódás, amikor ikonokat rajzol az asztalon, ikonok HD minőségben
- Optimalizálás a rendszer a legjobb energiahatékonyság
- A képes enable / disable biztonsági kütyü az utóbbi feladatok menü
- Új felső határa a DPI paraméter a beállításokat a fejlesztő (Max DPI = 820) az egyes készülékek
- fix méretű asztali parancsikonok és francia között gyorsparancsait nyitott mappák
- Hozzáadott animált háttérképek "Mars" és "Earth" (Beállítások - Háttérkép)
- Megváltoztatta a témakezelő lokalizációját kínai nyelvről angolra
- A hangerőszabályzó panel rögzített megjelenítése fekvő módban
- 15% -os átlátszóságot adott a felbukkanó értesítésekhez és a zárolási képernyőn lévő ablakokhoz. Kicsit javitotam a romon. [link] -
papp54
aktív tag
Itt egy újabb kernel a miui 12es romomhoz [link] .
-
papp54
aktív tag
Én ezzel a kernellel használom a miui 12es romjaim érdemes kiprobálni. [link]
-
Lacopapi
addikt
válasz
Trooper82
üzenetére
Sebesség sztem azonos, bár ebben kicsit olajozottabbnak tűnik a mozgás,már-már almás. Akkuhasználat nálam enyhén rosszabb,de nem vészes, azonban ez a korábbi portolt romra vonatkozó adat. Erről a mostaniról nem tudok nyilatkozni egyelőre. Kamera nem változott, csak a kezelőfelület. Talán jobb,de ez már placebo is lehet....
Összességében nekem tetszik ez a 12/10- es összeállítás. -
Szlipy
csendes tag
Üdv!. Van egy not 8t telefonom, ami nagyon bejön. Kivéve a tárcsázót. Szeretném visszakapni a miui-s tárcsázót. Annyit megértettem, hogy romot kell cserélni, de innentől kezdve egy nagy hablaty az egész számomra. Esetleg meg tudná nekem ezt oldani valaki szabolcs megyében?
-
papp54
aktív tag
Note 8 xiaomi.eu miui 12 07.09. romot átportoltam a Note 8T-re. Nfc az nem müködik minden más igen. [link]
-
Lacopapi
addikt
Nos, tegnap feltettem, nagyon tetszene,de sajnos a Raiffeisen mobilapp nem óhajtott működni,az pedig szükséges lenne. Maga a rendszer nagyon jó,okos ötletek vannak benne, szívesen használnám,de így nem megy. Gondolom az app hibája,tán még nincs felkészítve a 10-es androidra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...egy próbát mindenképpen