-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Ott is elindítottam, de ugyan ez volt a probléma. De időközben meglett a hiba forrása. Elavult, régi adb-vel próbálkoztam. Feltettem egy frisebbet és láss csodát minden gond nélkül működik.
(#463) Oldman2, (#464) Viktor0610:
Amit ajánlottatok nem próbáltam ki végül, mert ma reggel a fentebb irt megoldással életre keltettem az adb parancsot. Csupán a friss adb kellett hozzá.
Fel is tettem a xiaomi.eu stable romon anyukámnak, de ebbe is a 20%-a angol nyelvű. Igazából ennyi erővel a RevOS-t is feltehettem volna neki ha ezt tudom, de most már mindegy mert belakta félig.
Viszont érdekes módon a gyári rom picit pörgősebbnek tűnik nekem mint ez a xiaomi.eu stable. A verziószáma is frissebb a gyári europe stable romnak. Ezen meg is lepődtem hogy ennyire le van maradva az eu csapata. Főleg ha oldal irányba a launcherbe görgetek akkor lehet érzékelni hogy nem annyira "smooth".
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest