- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Csak gyorsan rákerestem a Xiaomi.EU AFH recovery gyűjteményében a ginkgo-ra és itt pl. van egy twrp-3.6.1_9-0-ginkgo-TeamWin.img amit most Március 14-n töltöttek fel, na mondom akkor megnézem a hivatalos TWRP oldalt is és ott is ott van a twrp-3.6.1_9-0-ginkgo.img aminek a feltöltési időpontja 2022-03-13 23:24:43 UTC - nem ezt keresitek?
-
Petrónius
aktív tag
Szia! Itt írnak a TWRP 3.6.0-9 verzióról, ami nem hivatalos.
-
crok
nagyúr
Na, akkor nálad is az updater app csinálja, nem-e a com.android.updater?.
Bal szélen van az App Selection, alatta egyből a Sort apps by rész, ott a Name van kiválasztva alapból, az alatt van egy kereső, ha oda beírod hogy "ota" vagy "update" akkor ott is ott kéne legyen. Ha ott kiválasztod akkor mellette (jobbra) kilistázza az App stats fülön a statisztikát és (ha volt, akkor) lesz a Network Information alatt hogy mennyi volt a pontos forgalmazása, a service info, process info hogy mi tartozik még hozzá. Amire még tudok gondolni, hogy az updater csak frontend, és a folyamatot nem külön hanem valamelyik ANDROID_SYSTEM alatt fogod megtalálni a Contained Apps részben, ekkor a legjobb az lenne ha a ROM maintainer-nek jelentenéd a dolgot, mert az úgy nem lesz egyszerű.
-
crok
nagyúr
Persze hogy ott van és persze hogy a TC root-al látja, mert az egy teljesen másik app saját könyvtára, mégpedig a shell-é, amit másik normál app normál esetben nem láthat (mert ugye izolálva vannak egymástól az app-ek, szépen is néznénk ki ha nem így lenne) de mivel van root..
Közben eszembe jutott, hogy a batterystats nevű service dumpját is kikérhetted volna csak simán*, abban is benne van amit keresel de ha már úgyis kész a report akkor vagy Battery Historian vagy kicsomagolod és a bugreport txt-ben megkeresed a DUMP OF SERVICE batterystats részt majd lemész a Per-app mobile ms per packet részhez és alatta kezdődik majd a per folyamat (és benne ezáltal a per app) statisztika de itt ugye nem pkgid vagy app név alapján hanem userID alapján van szétszedve, de innen már utána könnyű kikeresni melyik app. De a Battery Historian 1000x gyorsabb, mert betöltöd a ZIP-et benne és a Diagram alatt a System stats tabon lemész a
Mobile Traffic Per App
részre és kinyitod, onnantól meg is vagy. Kicsit egyszerűbb* adb shell dumpsys batterystats vagy telefonon terminálban su után dumpsys batterystats amit > használatával file-ba is irányíthattál volna mondjuk úgy, hogy su -c dumpsys batterystats > /sdcard/batterystats.txt és akkor a belső táron batterystats.txt néven ott lenne a text file).
-
crok
nagyúr
Előbb miért nem teszel fel valamit amivel meg tudod nézni mi fogyasztja a mobilnetet? Egy bugreport-ot becsapsz a Battery Historian-be és van rá külön stat rész hogy mi és mennyi mobilnetet fogyasztott de még az is látszik mikor volt aktív. Mielőtt szétdíbolsz mindent is
-
Oldman2
nagyúr
Kisérletezni lehet ha van rá időd, a várakozást amiatt kaptad, mert közben leválasztottad a készülékedet a fiókodról.
"Csak" ezt nem szabad a várakozás ideje alatt, erre fel is hívja a figyelmet ha jól emlékszek a Beállítások alatt.
-
Oldman2
nagyúr
Én most a 6.12-es előző crDroid-on vagyok, itt megy minden.
A 7.5-ösben a Gyorstöltésre még nem tudok egyértelmű megoldást (állítólag kernelcserével orvosolható), a Deep Sleep-re pár napja jött a megoldás (funkcionalitás vesztés árán).
Google Camera-t nem használok, a kérdés ezen részére nem tudok mit írni.
A Hívásrögzítés megy rendben, de nem olyan kényelmes módon mint MIUI EU alatt (nem a Tárcsázóból érhetőek el a rögzített hívások).
Magisk fent van, működik szépen. A hangerőre panaszkodnak többen, de ez nagyon egyéni elbírálás.
-
Istju
senior tag
Szia.
Használtam crdroidot. Rendben volt teljesen. Most épp HAVOC'OS-t használok. A custom ROMokban egyedül a kamerával vannak gondok. Vannak már nagyon jó gcam verziók, lehet válogatni. Egyedül a macro kamera az, amit nem tudtam működésre bírni. Cserébe, egy jól konfigurált gcam, szebb képet csinál, mint a stock kamera app. Ma megnézem a LOS-t, már volt fenn, de azóta sokat fejlődott.
Általam ajánlott ROMok (nem sorrendben):
LOS
HaOC OS
CRDROID
Pixel Experience (AOSP)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged