- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
papp54
aktív tag
válasz
fox_mulder #669 üzenetére
Nem lehet mikor wipenál törölsz nincs csatolva a belső tároló? Mount valami hasonlót ir? Format data yes beirod utána pipa aztán reboot recovery? Dm verityt is telepiteni kell azt hiszem még a mikor kinyitotad és előszőr beléptél a twrpbe.
-
papp54
aktív tag
válasz
fox_mulder #661 üzenetére
Ha kinyitotad a 8t-t feltetted irj róla kérlek véleményt. Bár régebben is fejlesztettem romot 8t-re. Régen én is 8t használtam. Van is itt régi hozzászolások az akkori romomhoz.
-
papp54
aktív tag
válasz
fox_mulder #659 üzenetére
Én barátom telefonjára azzal tettem fel de szerintem fel lehet tenni másikkal is de format data telepités előtt ajánlot.
-
papp54
aktív tag
Válzozások: Engedélyezve a gesztus navbar,Miui 12.5 bootamimációés bootanimáció hang, miui12.5 volume control,Miui 12.5 Galléria,új rendszer ui hangok,témák appba csak default téma van,miui 12.5 extended power menü. vizszintes alkalmazás váltó,global ikon mód Bug nincs dupla koppos ébresztés. [link]
-
papp54
aktív tag
Még note 8t-hez nem csináltam meg de van global alapon is meg xiaomi.eu alapon is de ez redmi 8 rom. De nektek is megtudom csinálni. Csak haverom szólt csináljam meg neki note 8t-re. Azért kérdeztem érdekel titeket is.
-
papp54
aktív tag
Masik P willow rom 09.08-as kiadás [link] Nfc nem müködik ja és még teszt verzió.
-
papp54
aktív tag
Masik P rom miui 12-es de még mindig port rom ugy hogy nincs nfc [link] Augusztus 30-kai kiadás.
-
papp54
aktív tag
Masik 16.1 lite rom [link] nfc nincs. Xiaomi.eu miui 12 08 13 az alapja.
-
papp54
aktív tag
Miui 12 08.13 xiaomi.eu Note 8t rom [link]
-
papp54
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #446 üzenetére
Én ugy tudom hogy Agusztus 3 és 17 között van igérve a hivatalos frissités.
-
papp54
aktív tag
Megjelent a RevOS miui 12 07.29. [link] Masiktól abba különbözik hogy van Superwallpaper sebesség animációk renben. Kamerával sincs gond.
-
papp54
aktív tag
válasz
Lacopapi #439 üzenetére
Change tőlem:
1. Előre telepített magic
2. Eltávolított titkosítás
3. Korrigált egy elemet a Mod Mifit alkalmazás képernyő feloldásakor
4. Stock ikonok
5. Javított kis dolgok a firmware (széles makro működik a kameraben)
6. Vágja le a keresést egy ujjal felfelé. Ezek javitotam ki. -
papp54
aktív tag
Masik premium willow rom miui 12 nfc nincs. Én csak megosztom [link]
-
papp54
aktív tag
- Frissített rendszer alkalmazások: "Témák", "Zene", "Asztal", "Üzenetek", "Szkenner", "Böngésző", "Mi Share", "Galéria", "Óra", "Mindig a kijelzőn", " Explorer "," Dokumentumok "
- A" Hosszú expozíció "mód különféle jelenetekkel hozzáadva a kamerához
- Sok rendszerjavítás, rögzített kritikus hiba és konfliktus, amelyek a Masik korábbi verzióiban voltak
- A Vulkan grafikus API frissített verziója és az Open Graphics Library
- Hozzáadott kezelési képesség zenelejátszó a hangerőszabályzóval (Beállítások - Hang és rezgés)
- Az alkalmazás parancsikonjainak frissített képei,kibővített ikoncsomag (5750+ beépített és harmadik féltől származó alkalmazások támogatása)
- Javítva az elmosódás, amikor ikonokat rajzol az asztalon, ikonok HD minőségben
- Optimalizálás a rendszer a legjobb energiahatékonyság
- A képes enable / disable biztonsági kütyü az utóbbi feladatok menü
- Új felső határa a DPI paraméter a beállításokat a fejlesztő (Max DPI = 820) az egyes készülékek
- fix méretű asztali parancsikonok és francia között gyorsparancsait nyitott mappák
- Hozzáadott animált háttérképek "Mars" és "Earth" (Beállítások - Háttérkép)
- Megváltoztatta a témakezelő lokalizációját kínai nyelvről angolra
- A hangerőszabályzó panel rögzített megjelenítése fekvő módban
- 15% -os átlátszóságot adott a felbukkanó értesítésekhez és a zárolási képernyőn lévő ablakokhoz. Kicsit javitotam a romon. [link] -
papp54
aktív tag
Itt egy újabb kernel a miui 12es romomhoz [link] .
-
papp54
aktív tag
Én ezzel a kernellel használom a miui 12es romjaim érdemes kiprobálni. [link]
-
papp54
aktív tag
Note 8 xiaomi.eu miui 12 07.09. romot átportoltam a Note 8T-re. Nfc az nem müködik minden más igen. [link]
-
papp54
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #395 üzenetére
Azt nem tudom de viszont én is észre vettem meg beszéltük külföldi fórumokba hogy nem miui alapú custom romokkal sokal stabilabb a térerő és a letöltés is gyorsabb ugyan azon az oldalon mint miui alapú romokkal.
-
papp54
aktív tag
Note 8 xiaomi.eu miui 12 07.03 port rom note 8t-re. Nfc nincs de minden más müködik. [link]
-
papp54
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #392 üzenetére
Nfc nincs egyedül többi jól müködik de nem olyan mint egy gyári stabil rom de használható minden napokba. Kiprobálod és kiderül neked megfelel más nem mondhatok. Mindenkinek más a felhasználási igénye. Felteszem ide a linket csak most töltöm fel Megára.
-
papp54
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #389 üzenetére
Agusztus 3 és17 között irják az érkezését.
-
papp54
aktív tag
Ha valakit érdekel miui 12 20.06.24 verzió note 8t-hez megosztom holnap. Nfc ebbe még nincs de minden más müködik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest