- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
na ez megmaradt. feltette a kérdést hogy módosíthatja-e a system particiót, én igennel válaszoltam, ott mintha írta volna, hogy ha nem módosítja a gyári recovery visszakerülhet. ezt a twrp nem kérdezte meg. előtte akartam egy twrp mentést csinálni, az is errorral végződött, de a fileokat megcsinálta egyébként.
erre a magisk root hogy megy föl, láttam hogy van egy magisk install addon benne.
hogy rom-ot vagy zip-et hol lehet benne telepíteni, azt nem találom. -
westcoastog
veterán
Nekem a lényeg hogy Adaway-t és youtube vanced-et tudjak telepíteni, két dolgot nem szeretek, a reklámokat és azt hogy a jutub nem fut a háttérben.
Hétvégén itthon lesz haverom aki benne van a rom cserélgetésben, addig gyűjtöm az infókat merre kéne menni.
Remélem sikerül összehozni egy tisztább szoftverkörnyezetet, sok gyári appra sincs szükségem, 2 galéria, 2 zenelejátszó meg ilyen marhaságok. Jobban szeretem a google féléket. -
Noragami
csendes tag
köszi a választ.
megvettük.
anyusnak hosszabítottuk a hűségidejét és 0ft ért megadták mellé, ő meg megkapta a redmi 6omat mert úgyis csak a szópikiniken játszik néha.
elsőre kötekedés nélkül elfogadta a 30as kártyámat.nem tudsz esetleg valamit honnan tudnék olcsón rendelni 5d-s védőüveget rá ami hamar meg is jön?
aliról meg a többi oldalról kb egy hónap és csak 600ft de az kicsit sok idő na meg a koronázás még tuti rátenne egy pár plusz napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged