-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Crvsh3R #22192 üzenetére
Ezt így jó, hogy megállapítod , hogy nekem mim volt vagy nem. Volt több Samsung készülékem is.
De a frissítésektől sosem lassult be .Ellentétben a Xiaomival , ahol ha kapsz is frissítést , ne vedd készpénznek , hogy jobb lesz tőle a készülék és nem csesznek el benne valamit ami addig jól működött.
Nem is olyan régi stabil 10-es MIUI Update , ami nagyon jól sikerült , ahhoz képest , hogy a 10-es dev romon jól ment.Amúgy a CM romok egyenértékűek a MIUI romokkal , ha nem jobbak annál.
-
válasz
Crvsh3R #22178 üzenetére
akkor próbáld ugyan úgy, csak a HAL3_ENABLE_MIUI_PIE.zip et telepítsd!
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Crvsh3R #22171 üzenetére
Magisk telepitese
Aktualis full rom letoltese és abbol boot.img kimasolasa a telefonra
Magisk inditasa, legelso installra ranyomni majd file kivalasztasa ezzel megpeccseli
magisk_patched.img masolasa gépre fastboot mellé
telefon ujraindit fastboot módban, ezen img flashelése
Telefon ujraindit es mar van root jogod, system/build.prop-ban persist.vendor.camera.HAL3.enabled=0 bejegyzes modositasa 1-re majd mentés.Következo update nem fog felmenni csak a full rom amit utana tolt le, ezt kovetoen meg kell ismetelni a fenti lepeseket. Korabban mas modon csinaltam: [link]
-
válasz
Crvsh3R #8212 üzenetére
Beírtam simán a hal3-as sort TWRP-ben, és megy a RAW fotózás.
Köszi!
(Mármint reboot to TWRP, és ott, nem géprekötve a telót.)Bár nekem az elkészült JPG színei jobban tetszenek, mint a RAW-képé. Rossz appal nézem?
Mivel holnap kiteszik a 8.7.26 V2-t, így kipróbálom, megy-e az OTA.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest