Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
fastboot:
press any key to shutdownSziasztok!
Aki talalkozott mar olyannal, hogy fastboot modban a telefon kiirja hogy "press any key to shutdown" ahelyett, hogy szot fogadna (Mi unlock, recovery telepites, ...) es meg tudta oldani Linuxon, az szoljon!
Linux alatt nekem csak USB 2.0-s HUB segitsegevel sikerult.
Windows alatt pedig azt mondjak, hogy van tisztan szoftveres megoldas is:
Rendszergazdai jogu promptba:reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /freg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /freg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /fHogy kell-e Windows ujrainditas ezutan, azt probaljatok ki, de gondolom artani nem art.
Forras: [Guide] Fix "press any key to shutdown" when unlock bootloader or run fastboot cmd
Valoszinuleg Linux alatt is van tisztan szoftveres megoldas, csak nem tudom atforditani azokat a Skip.....Query bejegyzeseket Linuxra. Ott is vannak eszkozok (UDEV szabalyok, kernel modul opciok), csak en nem ertek hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest