Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xabolcs

őstag

fastboot: press any key to shutdown

Sziasztok!

Aki talalkozott mar olyannal, hogy fastboot modban a telefon kiirja hogy "press any key to shutdown" ahelyett, hogy szot fogadna (Mi unlock, recovery telepites, ...) es meg tudta oldani Linuxon, az szoljon!

Linux alatt nekem csak USB 2.0-s HUB segitsegevel sikerult.

Windows alatt pedig azt mondjak, hogy van tisztan szoftveres megoldas is:
    Rendszergazdai jogu promptba:

reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f
    reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
    reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f

Hogy kell-e Windows ujrainditas ezutan, azt probaljatok ki, de gondolom artani nem art. ;)

Forras: [Guide] Fix "press any key to shutdown" when unlock bootloader or run fastboot cmd

Valoszinuleg Linux alatt is van tisztan szoftveres megoldas, csak nem tudom atforditani azokat a Skip.....Query bejegyzeseket Linuxra. Ott is vannak eszkozok (UDEV szabalyok, kernel modul opciok), csak en nem ertek hozza. :B

Új hozzászólás Aktív témák