- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
válasz
SteveHarris #36080 üzenetére
Neked a Note 4 Global kell (a Note 4X és a Note 4 Global gyakorlatilag egy és ugyanaz a modell, csak a Global verzió támogatja a B20-at is). Bővebben lásd az összefoglalót.
-
aRm1n
aktív tag
válasz
SteveHarris #36077 üzenetére
Az enyémben OHP0041 jelzésű Samsung van (az előbb megnéztem
). A 3/32 és 4/64 változatokhoz ugyanazok a modulok valók, ahogy crok is írta, arra figyelj, hogy Redmi Note 4X (Global)-hoz valót rendelj. Figyelj a kis képekre, a negyediken van, ami nekünk kell. Ha szükséges, írj az eladónak!
(köszi @crok, javítottam!)
-
aRm1n
aktív tag
válasz
SteveHarris #36074 üzenetére
Szétszedés előtt ne felejtsd el kivenni a SIM-tálcát!
Érdemes valamelyik saroknál kezdeni.
-
crok
Topikgazda
válasz
SteveHarris #36071 üzenetére
Egyel feletted a válasz
Célszerszámnak egy bankkártya is tökéletes, egy sarkot kicsit csiszolj el "hegyesre" vagy gitárpengető..
A kamerának a pontos fajtáját az sajnos szinte biztosan nem fogod tőlük megtudni.. általában nem tudják..
A Sony az az IMX258, a Samsung az az S5K3I8 és az Omnivision az az OV13855 jelzésű.
Redmi Note 4X Global-hoz valót keress ha 8 magos Qualcomm-os Mido-d van - mert ugye az van..?
-
aRm1n
aktív tag
válasz
SteveHarris #36071 üzenetére
Épp egy sorral feljebb írtam
Szétszedéshez használhatsz egy vékony gitárpengetőt (én azzal szoktam az eszközöket bontogatni) vagy bármilyen lapos műanyagot, esetleg a körmödet.
-
crok
Topikgazda
válasz
SteveHarris #36068 üzenetére
Rossz hírem van, ez szerintem is hardveres lesz, csak az nem mindegy, hogy kimozdult a csatlakozója vagy megpusztult a modul maga.
Annyit megérne, hogy helyretedd, YT-on van ezer szétszedős video és a modult magát kipattintani, megfújkálni meg visszatenni megvan 10 perc alatt. Nehéz ma már találni modult - a cseréje is ugyanannyi egyébként mint amit írtam, 10 perc - és az ára se volt horribilis mikor még lehetett kapni (ilyen $5..7 körülre emlékszem).
-
Chaser
legenda
válasz
SteveHarris #27620 üzenetére
elég jó hallásom van, az én telefonommal nincs ilyen probléma, tény h nem halk de nem is hangos a másik fél hangja
-
punky10
addikt
válasz
SteveHarris #27620 üzenetére
Akkor nem a telefon túl hangos,hanem a Te füled túl jó...
-
kelly416
veterán
válasz
SteveHarris #27613 üzenetére
Ez de gáz... sosem találkoztam én sem még ezidáig ezzel a funkcióval. Ha ennyire hangos, nem lehet, hogy rossz a közelségérzékelő és kihangosítja a hívást egyből?
-
crok
Topikgazda
válasz
SteveHarris #27615 üzenetére
Igen, alapvetően átírhatod az RX1-et, de ha egy app-al megpróbálnád [1] [2] [3] lehet egyszerűbb (bár az RX1 átírása meg valszeg biztosabb).
-
crok
Topikgazda
válasz
SteveHarris #27613 üzenetére
lol, ezt még nem is néztem! Ez de rossz már : D Tényleg, ha a telefont elemeled a füledtől és úgy nyomod a hangerő gombokat akkor a mikrofon "hangerejét" állítja ha nincs kihangosítva : D Ha a fülednél tartod és úgy nyomod a gombot akkor ugyan állítja a hangszóró hangerejét de azt sem olyan tág határok közt.
-
kelly416
veterán
válasz
SteveHarris #27611 üzenetére
Tessék? Beszéd közben a hangerő gomb a mikrofont állítja? Ezt hogy kell értelmezni? A mikrofon hangerejét semmi nem állítja, csak esetleg az ujjad, ha ráteszed a nyílásra.
-
crok
Topikgazda
válasz
SteveHarris #27186 üzenetére
Összefoglaló -> crok logout blogja -> keress rá hogy ROOT, minden le van írva/linkelve ( :
Az utolsó stabil Magisk verziója 16.0,
az utolsó beta Magisk verziója 16.6 és
az utolsó Magisk Manager verziója 5.8.1
az írás pillanatában. -
crok
Topikgazda
válasz
SteveHarris #27166 üzenetére
TWRP-ből csak simán installálod a TWRP Exclusive ZIP-jét és meg is vagy vele. Ha nem Treble ROM-ot teszel fel nincs szükség a Treble Magisk-re - így neked, mive gyáril MIUI-t akarsz feltenni (ha jól gondolom) akkor nem kell Treble Magisk, csak a sima.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
SteveHarris #27155 üzenetére
A lazyflash, a TWRP image és a Magisk/SuperSU fájlokat másold fel a készülékre (én SD-re szoktam), majd miután feltetted az új ROM-ot, telepítsd a lazyflash-t, a Magisk/SuperSU-t és ezt követően a TWRP image-et is tedd fel (OrangeFox van nálam az alábbi pontok abból):
Install / Telepítés
Install Image / Képfájl telepítése
Select Storage / Válasszon tárolót
Image fájl kiválasztása
Swipte to Install Imageezt követően a Reboot Recovery már az új Recovery-t, a Reboot System pedig az új rendszert indítja el.
Szerintem nem hagytam ki semmit.
-
Tidzsi1953
tag
válasz
SteveHarris #26448 üzenetére
Nekem az SD Maid program csinált hasonló jelenséget, vagy a saját tisztítója is tud ilyet produkálni!
-
Fejlesztő13
tag
válasz
SteveHarris #26317 üzenetére
Lehet nem vigasztal, de nem vagy egyedül a témában. Nekem még sose működött jól a PowerAmp se ezen a telefonon, se az előző LG-n. Próbáltam többféle beállítást, sokféle fájlt, külső-belső tárhelyen, de mindig ugyanaz a helyzet: Nagyon rövid időre meg-meg szakadozik a zene random időközönként. Megoldást nem találtam rá, jetAudio-ra tértem át.
-
Peterhappy
őstag
válasz
SteveHarris #26286 üzenetére
Marcinál a pont. Nekem is volt hasonló problémám Powerampnál és az volt a megoldás, amit ír.
OFF: Grat a névválasztásodhoz
-
kmarci25
veterán
válasz
SteveHarris #26286 üzenetére
Hogy miket próbáltál? Én azt próbálnám, hogy az alkalmazásinformációknál az Akkumulátor kímélő menüpontban a Nincs korlátozást választanám.
A MIUI optimalizálás, illetve az automatikus dátum idő (???) nem tudom hogy jön ide, vagy egyáltalán micsoda... -
Upo
addikt
válasz
SteveHarris #25525 üzenetére
Betelefonálsz a doktornak: Doktor úr, ha ülök, ha nem, mindig valami bajom van, gyógyítson már meg!
Ez így életszerű?
Szerintem el kéne olvasni hogy mi miatt reklamál, és aszerint cselekedni.
Akkor talán meg lehet szüntetni a gondot, ahelyett hogy megpróbálnánk kicselezni. Nekem nem szokott "reklamálni". -
crok
Topikgazda
válasz
SteveHarris #25525 üzenetére
Ertesitest hosszan nyomva elojon egy fogaskerek, letilthatod ugy is (de megjelenik az appok kozt is ha jobb felul a harom pottyos menuben megjelenitteted a rendszeralkalmazasokat).
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
SteveHarris #25218 üzenetére
Ezer +1 % hogy az összes link és magyarázat ott van, ugyanis én szintén onnan csináltam, vannak itt 50+ évesek is, akik szintén meg tudták csinálni, pedig nem az IT szektorban vannak
-
trebrona
nagyúr
válasz
SteveHarris #25218 üzenetére
Belső tárhely, vagy külső SD.
TWRP-t pedig PC-re, onnan fastboot flash, de ez biztosan megtalálható valamelyik leírásban.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
SteveHarris #25200 üzenetére
Pont az ilyen kérdésekre való a "KERESŐ" jobb fent, illetve az Összefoglaló is nagyon hasznos ezekben az esetekben, ahol ott van minden link és leírás
-
dethroner
veterán
válasz
SteveHarris #23640 üzenetére
Szia!
Azt hiszem korábban 2 telefont is vettem tőlük. Elküldték, nem volt gond.
De akár innen is veheted. -
kanyi51
senior tag
válasz
Szerintem drága, bizmark6 adta a linket , az elsőnél vetten én is, korrekt.
-
bizmark6
tag
válasz
-
KamuMazsola
őstag
válasz
SteveHarris #17236 üzenetére
Spemall magyar raktárban nézd meg! Ha van feketében két nap és nálad van plusz költségek nélkül.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
SteveHarris #17244 üzenetére
Elkerülte a figyelmem a 4/64. Ki lehet hozni olcsóbban, használtpiac a neve
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Spemall-nál láttam múltkor feketét raktáron hu warehouse, 180 dodó asszem.
-
sandró60
addikt
válasz
Az itthoni árak miért nem jók?
Én úgy voltam vele amikor venni készültem,hogy megnéztem a garanciális feltételeket.Így maradtam a magyarországi vételnél +10k,de ezért nem kell küldözgetnem ide-oda.Elég nagy érték számomra. -
helixP
nagyúr
válasz
SteveHarris #17234 üzenetére
Sokat segítene a Neked való segítésen ha linkelnéd Te mit találtál, és mihez képest keresel olcsóbbat.
Amúgy "ingyen ebéd" nincs. Vagy a vámot, vagy a szállítást mindenképp' meg kell fizetned. -
Simba86
senior tag
válasz
SteveHarris #17230 üzenetére
jó tanács: ha ismered az eustock oldalát, akkor menj fel rá és nézd meg...amíg ezt leírtad, már meg is tehetted volna...
(nem sértésnek szánom...)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest