Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

Próbáltam keresni a topikokban, de nem nagyon találtam semmit. Esetleg valami armor tok nincs a telóhoz? A lehető legbrutálisabbra gondolok, akár összecsavarozott fém hátlap és előlap közé tett telóval (ez lenne a legjobb). Néztem strapatelókat, de normális árban csak helio x25 6/64 konfigban vannak ami nem megfelelő, 5-600+ dolcsit meg nem költök rá.
    Gondoltam hátha lenne valami note4-re való erős tok, de nem ártana ha lenne legalább olyan erős mint egy Blackview BV6000 teló magában. Neten is próbáltam keresni, nem nagyon találtam.
    Van pl. ilyesmi: [link], de ez kapásból bukó, az alulról felülről műanyag karmokkal bepantintós megoldással, az első repülést szerintem nem bírná ki, szétesne és már nincs is a teló a tokban.
    Ha már gumis-szilikonos, akkor minél vastagabb kellene, hátul is, meg elöl a kijelző körül is minél jobban kellene védenie. Valami ilyesmire gondolok minimum: [link] [link] [link]

De elsősorban ilyesmik lennének jók, csak persze nem iphone-ra hanem note 4-re:
    [link]
    [link]
    [link]

Talált már valaki ilyesmit?? :F

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák