- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brasil85
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A gyári időjárás alkalmazásban szeretnék helyet beállítani, de nem megy. Helymeghatározással sikerül, de beírni nem, még nagy városokat sem. Tudna valaki megoldást erre? Előre is köszönöm! -
.DLL
veterán
No, így kb. 2 hét használat után el kell mondanom, hogy ennek a telefonnak a beszédhangszórója nálam eléggé alulteljesített. Tompa és nagyon nehezen érteni amit a másik mond, sok esetben (utcán, áruházban, stb., ahol zaj van) még halk is, kéne rá még egy másfélszeres kakaó tartalék, de nincs.
Ez nem tudom "kinek" a hibája a hangszóróé vagy a meghajtó erősítőé, esetleg szoftveres rétegben van a hiba és csak egy kis EQ kéne rá, hogy a magas hangokat jobban kiadja, nem tudom.
Mindenesetre az előző telefonjaimnak sokkal tisztább hangszórója volt és még alacsonyabb hangerőn is érthetőek voltak a szavak.
Annyi pozitívum azért van, hogy a hang folyama tiszta, zajmentes, a zajszűrés jól működik elvileg. -
DavidQ
tag
A telóm üvegfóliájának a bal oldaláról egy kb. 1mm-es "üvegszilánk" lepattant. Viszont nem esés következtében, hanem ahogy a kijelző széle mentén húzgáltam a körmömet. A fólia ugyan nem repedt tovább, de szerintetek megérné lecserélni, vagy ettől még ugyanúgy védi a kijelzőt?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
calamites #2996 üzenetére
Szerintem minden leszedéssel gyengülhet. Ez tényleg nem a leszedős fajta. 3 is sok neki, mert azért feszegetni kell kicsit. Pont mert vékony az a rész szerkezetileg. Sajna ez ilyen... Ha nagyon merev lenne, akkor meg lehet semmi energiát nem nyelne el az esésekből. Valamit valamiért.
... egyébként lehet változtattak rajta valamit, mert pont a régebbieknek nem fért be rendesen a mUSB, reszelni kellett... most meg simán befér.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
calamites #2994 üzenetére
Milyen fémes rész amúgy? Nekem a fekete az tök műanyag. Gondolom a világos is az... Valami anyaghiba lehetett, mert nagyon szét kéne feszegetni ahhoz, hogy törjön. Nem szedte le túl sokszor, meg vissza?
ez nem az a gyakran leszedős fajta szerintem... Pont az alja az a rész, ami nem nagyon hajlik ha rajta van, max az oldala, de csak ha piszkálja az ember. -
Woodo
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat!
Be is újítok egyre.
-
Bocsidee
tag
válasz
CoolBoy323 #2987 üzenetére
-
Woodo
csendes tag
Aki ipaky tokot használ\használt lenne olyan kedves, hogy írna róla egy rövid véleményt? (Pl: mennyire jó a fogása? gombok jól lenyomhatóak? stb.)
-
pigmeus
tag
Amugy ez a vakus ledes sargas esti fotozas, nem lehet, h amiatt van mert nincs osszehangolva a villanas es a kepkiszites ideje? Mert nekem a led fenye nem tunik annyira sarganak, mint az elkeszult kepeken.
-
CoolBoy323
nagyúr
Hatlapot tudnatok javasolni? Tokban hordom ugyan, de abban is irrital a nyiszorgas. Mar gariban csereltek egy hatlapot, de semmi javulas. A telot ezert nincs kedvem csereltetni, inkabb vennek vmi utangyartott hatlapot v vmit...
Koszi!
Es Kellemes Unnepeket kivanom!!
-
.DLL
veterán
Miért állítsa át 16:9-re? A szenzor 4:3 oldalarányú, tehát 16:9-ben kisebb a képméret, levág magasságban és látószögben. Ezt csak akkor tenném meg, ha úgyis minden képet utólag 16:9-re vágnék, így ez esetben nem kéne utólag bajlódni ezzel, de alapvetően 4:3-ban többmindent rögzít, így én ezt preferálnám, és ha van olyan kép amit széles-vásznúban szeretnék látni, azt utólag levágnám ott ahol kell.
-
sipoczgabor
tag
625 lumáim jelenleg 4,7-es.Eleinte nagy volt aztán hozzászoktam bármikor tudok vele egykézzel írni vagy bármi fél centivel keskenyebb és 2cm-vel rövidebb mint a note2. Itt már nehézkes lehet a téma, nembiztos hogy minden esetbe tudnám 1 kézzel kezelni de szerintem hozzátudnék szokni, de mivel nem sokkal vastagabb ahhoz képest hogy majdnem 1 collal több ezért szerintem a méretéhez képest kényelmes lehet.
kamerával meg csak annyit hogy szeretek fotózni, meg ilyesmik, számomra elég csábító a 13 megapixel, meg a 2 amperos töltő a 3000-es akksihoz sem hangzik túl szarul -
SkyLine3000
addikt
válasz
sipoczgabor #2977 üzenetére
Miért, mi a baj a kamerával? (azon kívül, akik kifogták a valószínűleg hibásakat)
-
DavidQ
tag
válasz
sipoczgabor #2977 üzenetére
Persze a te döntésed, de én a Samsung Galaxy Note 3-as korszakom alatt megfogadtam, hogy nem veszek többé telefont 5" felett, mert kényelmetlen a használata. De hát ízlések és pofonok, viszont vedd figyelembe a neked optimális méretet telefonvásárláskor.
-
jUUh
addikt
válasz
sipoczgabor #2972 üzenetére
Természetesen igen!
-
DavidQ
tag
válasz
sipoczgabor #2974 üzenetére
A legfrissebb a 7-es MIUI (Kitkat-re és Lollipopra is). Kint van belőle a Stabil verzió, de folyamatosan, hetente kapja a fejlesztői frissítéseket is.
-
törölt tag
válasz
sipoczgabor #2974 üzenetére
Note 2 esetén valóban Lollipop alapú MIUI van.
-
sipoczgabor
tag
Melyik a legfrissebb verzió? a Kitkatan lévő 6-os? mert webáruházba láttam most redmi note-ot 7-es verzióval és lollipoppal
-
DavidQ
tag
válasz
sipoczgabor #2972 üzenetére
Szerintem ezen a ponton lenne érdemes tisztáznunk, hogy a MIUI az egy fajtája az androidnak (nem egy más operációs rendszer). Ez a kezelőfelület neve.
MIUI =
MI - mint a XiaoMi,
UI - mint User Interface.A MIUI az alap android erősen módosított változata. De ismerheted Cyanogenmodot, ami megint más módosítása az androidnak, de mondhatnám a Samsung által preferált TouchWiz-et is. Tehát ugyanúgy androidról beszélünk, ezért minden appot ugyanúgy tudsz használni.
-
jUUh
addikt
válasz
sipoczgabor #2970 üzenetére
Nálam FB+Messenger+Viber telejsen jól megy, "szmúthhh" vele a rendszer.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sipoczgabor #2968 üzenetére
MIUI is android, csak kicsit kipolírozták, meg beleraktak pár funkciót. Ez a 4-es androidra épül, de más világ.
A Zenfone-on Lollipop (5-ös android ) van, tehát újabb. Redmi-kre elvileg jön majd a Marshmallow-ra (6-os android) épülő MIUI is valamikor. Használtam Lolli-s telefont, de nekem a MIUI jobban bejött, jobban kézreáll.Ébresztő kehén kívül nem nagyon tudnék hibát felróni. Egyébként meg tehetsz a telefonra könnyedén egy Lollipopos Cyanogen Mod-ot, még rootolni sem kell a Xiaomi-t - és ez jó ébresztős. Tehát ilyen értelemben az Asus-on és a Redmi-n is elérhető ugyan az a rendszer.
-
sipoczgabor
tag
Üdv.
Valamerre tudok találni egy olyan fórumot vagy bármit ahol le vannak írva a rendszer hibái? ébresztési dolgokról hallottam már.
Eddig windows phone-t használtam, most android és miui között gondolkodok. Androidnál hallottam a belassulásról ami olyan fél év után jön elő. Viszont a miui elvileg ilyet nem csinál, és a miui felülete jobban bejön. A miuinak mik a betegségei? Illetve esetleg egy két android betegség? (redmi2pro és zenfone 2 500kl közt gondolkodom) -
jUUh
addikt
Én is hoztam egy képet. Nem tudom eldönteni, hogy a kamera rossz,vagy én vagyok béna + szar fényviszonyok.
-
-
pigmeus
tag
Átmentem a másik oldalra ahol több a fény és beállítottam kiválóra és 16:9-re, de nem tudom, h ez jó e. Mert nyáron a huawei ( a sárga cölöpös házas kép 2db) szerintem szebbet lőtt, igaz verőfényes napsütésben.
Igen az enyém is a 813-as szériából van. Minden kép középere van fókuszálva. -
pigmeus
tag
Sziasztok,
olvastam h volt probléma a kamerával kapcsolatban, de lényegi tapasztalatom nincs sajnos, h milyen képeket kellene készítenie. Lőttem párat esetleg megnéznétek? Szerintetek?
Köszi -
XXII
csendes tag
Én adatmásolásra a fájkezelő ftp-éjét használom total commanderrel.Teljesen megteszi
Más.: Nincs valakinek esetleg eladó félben lévő Xiaomi piston 3-as headsetje amitől nem túl borsos áron megválna ?Privibe jöhet ajánlat ha esetleg akadna -
lac14548
aktív tag
Hello,
Valamiért az utolsó 2 frissítés óta (fejlesztői miuihu) nem tudok USB kábellel Windows 10-röl az telefonra (SD kártyára) másolni.
Eddig müködött, most valalmiért nem megy.Van erről valahol egy összefoglaló?
Kösz
-
IG55
senior tag
Lehet hogy csak én értelmezem rosszul a dolgokat. A bal oldali gomb hosszú nyomasaval a legutobb használt appok listája látható. Én azt hittem, hogy a háttérben futókat mutatja itt. Viszont ha bemegyek a telepített appok listajaba, akkor ott látom, hogy valójában egy csomó fut a háttérben. Mindenesetre az 5.11.xx-nel innen nem tuntetgette el az appokat. Sorry, ezzel a telefonnal léptem be az android világába, úgy érzem akad még pár hiányosságom.
-
IG55
senior tag
A legutóbbi két update óta (most az 5.12.17 van fönt) szó nélkül becsukogatja a háttérben futó alkalmazásokat. Azokat is, amiket lockoltam. Memória elvileg nem fogyhat el, ugyanezeket futtattam az 5.11.xx-en is, és ott nem volt ilyen jelenség.
Hát ez nem igaz. Megnyitok valamit, és simán becsukja a lockolt appot, pedig több mint 500 mega hely van.
-
jUUh
addikt
válasz
Ren Hoek #2933 üzenetére
Szia!
A Twilight appot úgy tudod megjavítani, ha bemész a Beállításokba, Alkalmazások, megkeresed az appot, ráböksz, Engedélyek kezelése, és bejelölöd a Felúgró ablakos értesítést. Utána visszamész, felül Értesítések, és a Lebegő értesítéseket pipáld be. Utolsó lépésként meg a Biztonság appba engedélyezd az automatikus indítást.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SkyLine3000 #2936 üzenetére
Ja ez teljesen igaz, tabletet én is kb sutba dobtam most.... Xiaomi gyorsabb is, és nagyon ritkán használom csak. Csak így vicces (ijesztő) belegondolni, hogy informatikus/mérnök ismerősi körben kb kisebb nagyobb kijelzőktől vándorlunk ide-oda
mondjuk mammutvadászat, vándorlás meg bogyógyűjtés helyett amire kialakult a testünk... és persze rettegünk a civilizációs betegségektől. Na off
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Ren Hoek #2934 üzenetére
Nekem még lapostv-m sincs. Hagyományos crt. Arra a napi fél órára bőven elég. Nálam a tablet korszak is már tavaly előtt lecsengett, már totál hidegen hagy. El is adtam a francba. A telót használom a legtöbbet. A notin nézek filmeket, ami közben ált. elalszom.
A teló annyira kiváltotta a notit, h mire estére odaülnék elé, már nincs mit megnézni.
-
.DLL
veterán
válasz
Ren Hoek #2934 üzenetére
Ha fekve mobilozom, nekem 5-10 perc után kifordul a kezemből a telefon és alszom. :Đ ha sok üzenet jött akkor a fórumot sem tudom végignézni...
Egy idéig használtam gépen Flux-ot, de nem vettem észre változást, pedig jó lenne ha valami automatikusan elálmosít minden nap egy adott időpontban... -
Ren Hoek
veterán
Amugy szornyu belegondolni is. Felkeles mailek, 5 col, munka, 23 col, ebed utan emesztes 42 col egy epizod. Back to melo 23 col,.vacsora.emesztes.42 col, kozben hirek olvasgatasa 7 col, aztan lefekves agyban 5col... rohadt kepernyoktol kepernyoig....persze hetvege mas, es probal az ember mozogni kondi, sport csajozas :d de akkor is... szines teglalapok elott eljuk le az eletunk egy oriasi reszet. Van hogy siman kijon napi 10-12 ora is (14 neha) ...regen mi a rossebet csinaltunk?:d
-
Ren Hoek
veterán
A Twilight appot kiprobalna valaki nem a legujabb MIUI-n? Vagy barmilyen kek feny szurot...
Sajnos harmat is probaltam es semmi valtozas.... 😭 semennyire nem valtozik.
Pedig nagyon szerettem, mert este, ejjel kellemes voros tonusu kijelzo nem bantja a szemet. Es van tudomanyos alapja, mert a retinaban vannak specko fenyerzekeny sejtek, amik a suprachiasmatikus magot ingerlik az agyban kek feny eseten. Hogy reggel felebredj... es az ágyban mobilozas kek fenye miatt alszanak el nehezen sokan. Ez mar bizonyitott. Bar az app nem 100%os de en ugy erzem segitett amikor Bladem volt', baromi nehezen alszom el mostanaban. Lehet nem kene nyomkodni...alvas elott, hanem papir konyvet olvasni 😑 mar 4:16....FUUULehet erik mar a CM... csak ugy megszerettem ezt.
-
zolka95
őstag
A gyári Kapcsolatok app, amiben a telefon számok vannak azokat elmenti a google felhőbe és leszinkronizálja, ha újrahúzom a telót?
Google chrome-mal mért nem tudok letölteni semmilyen fájlt?
Gyári böngészővel tölti le csak.
Chrome-ban megkérdezi, hogy biztos letöltöm-e, igen, de nem történik semmi.Szöveget hogy a francba tudok kijelölni és vágólapra másolni az url mezőből?
Se chrome-on, se a gyári böngészőből nem tudok linket másolni. -
.DLL
veterán
válasz
herdsman12 #2929 üzenetére
Szerintem is.
Innen a legfelsőt töltöttem le, és a fájl neve természetesen xiaomi.eu_multi_HM2014813_V7.0.12.0.KHJCNCI_v7-4.4.zip
Lehetséges hogy az automatikus frissítés, amíg ki nem kapcsoltam, titokban ráhúzta az akkor legfrissebb fejlesztői rom-ot?
Mostmár ki van kapcsolva minden automatika, viszont pár napig elfelejtettem az elején. De én akkor is úgy gondolnám, hogy csak a saját verziójára - tehát a legközelebbi officiális stabil romra kellene frissülnie - az meg még nincs kint.
Mindegy, nincs baj a telóval minden működik faszén, még az óra riasztása is. Egyedül a Play Áruház szeret lehalni elég gyakran.
-
.DLL
veterán
Érdekes, most azt írja a telefon, hogy MIUI verzió: MIUIHU 5.12.4. Fejlesztői...
Pedig miután megjött a csere telefon, és egy kis sebességproblémám volt vele, teljesen legyalultam, majd az Official KHJCNCI 7.0.12.0 "Stabil" ROM-ot tettem fel, és _én_ azóta nem frissítettem. Most akkor mi az igazság, a teló rosszul írja ki?
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #2926 üzenetére
köszike !!! Ott volt a lehetőség tényleg már jön is lefelé, lehet hogy holnap simán csinálok egy tiszta telepítést ezzel a Rom verzióval.Nkboy
Neked is Köszi !
Pedig tag is vagyok ott, csak nem néztem széjjel rendesen ! -
SkyLine3000
addikt
válasz
SárkánySzív #2924 üzenetére
Ez miuihu: [link]
Alul a miuihu (Magyar rom) és "Archív romok". Legördíted és ott van 5.8.6-tól. -
Nkboy
senior tag
válasz
SárkánySzív #2924 üzenetére
Ezekből tudok feltölteni, ha már nem találod őket:
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #2922 üzenetére
Már nem is tudom milyen Rom verzióval kaptam meg...ööö...
talán az 5.8.86 -al. Létezett ilyen?
Teljesen tökéletesen működött, de a frissítési mizéria....és hátha a hasznára válik, mert engem is elszokott kapni a hév; ha jól működik, és megjelenik egy újabb verzió akkor frissítsünk...
Csak éppen nem tudom honnan töltsem le azt a verziót amivel megkaptam; mivel nem találom a MIHUI fórumon sem..,
vagy bénán kerestem
Mindenesetre ezzel a verzióval kikapcsolt állapotban tökéletesen ébresztett, és aztán jött a mizéria...
Hol van ez az 5.8.22 verzió ? -
Ren Hoek
veterán
válasz
tigipuf #2917 üzenetére
Félreérted. Épp azért jó az alvásfigyelés. Legalább megtudod mennyit mocorogtál éjjel, és milyen hatásoktól hogyan alszol jobban...(pl gyógyszer, pia, vagy nagy zabálás után) és az ébresztést is be lehet állítani pl 1 órás kereten belül, amikor épp olyan fázisban vagy hogy nem mélyal vásból kell feltépnie a szemeidet. Kicsit kíméletesebb. PErsze nem muszáj használni az intelligens ébresztőt, elég csak a naplózást bekapcsolni... én is csak azért használom, hogy statisztikát csináljon mennyit alszom és mennyit mocorgok. Cserébe megoldást nyújt a teló ébresztési problémáira is. Persze lehet valami wake program is megtenné.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
SárkánySzív #2920 üzenetére
Úgy látszik, ki kell fogni. Nekem az ég világon semmi bajom a telóval (kopp, kopp). Minden úgy műxik rajta, ahogy az kell. Anyós sem panaszkodik, rendszeresen megkérdem tőle, h milyen a teló?
Ami eleinte furcsa volt, már azokat is megszoktam. -
SárkánySzív
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #2919 üzenetére
Wifivel semmi bajom, pillanatok alatt ott van, viszont ilyet mint ez az ébresztő mizéria még nem pipáltam !
Volt már pár droidos telóm, és mikor kikeltem magamból a MIUI fórumon ott is, meg itt is megírtam; hogy ezt a dolgot minden gond nélkül egy hülye buta teló is minden hiba nélkül tudja !
Az utolsó kedvenc buta telóm ez volt.:
Samsung GT-S5610, és lehet eladom ezt a fossssst, és simán visszatérek ehhez.
Hihetetlen hosszú üzemideje van, 5 megapixel, autófókusz, és hibátlan ébresztés, valamint szép forma; és ízléses kivitelezés. -
SkyLine3000
addikt
válasz
SárkánySzív #2916 üzenetére
Ne má! Ennyire előre tartasz?
Nekem az 5.8.22 fejlesztői van fent.
Teljesen bevált, nem is frissítek egyenlőre. Az újabb romokon pl elég lassan csatlakozott a wifi-hez, ezzel meg szinte pillanatok alatt. Meg itt még lehet a teljesítményt is állítani két lépcsőben. Ezt is kivették. Mondjuk nemtom, mennyi gyakorlati haszna van?
A legújabban sincs semmi olyan javítás, ami érdekelne/érintene.
Talán, ha lesz 6.0, akkor frissítek... -
Nkboy
senior tag
Kíváncsi leszek mikor, ha egyáltalán lesz megoldás erre az ébresztési problémára. Szerencsére én kimaradtam belőle, romtól függetlenül.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
tigipuf #2914 üzenetére
Nekem az 5.10.15 verzió van fönt a telefonon, és nem merek újabb verzióra frissíteni; mert legalább ez a verzió a lakatos módszerrel, és repcsis üzemmódba lerakva éjszakára normálisan ébreszt.
Ennek ellenére néha egy - egy 5 percre kikapcsolom a telefont reggel míg készülök a munkába; mert azt mondják ez néha kell az Androidnak is. -
Ren Hoek
veterán
válasz
tigipuf #2914 üzenetére
Sleep as androidnál ha be van kapcsolva az accelerométeres alvásfigyelés, akkor nem csúszik egy percet sem, mivel ébren van a telefon. Nekem eddig ez az egyetlen megoldás, amivel pontosan ébreszt.
Talán még az automatikus bekapcs is működhet ébresztés előtt... csak idegesítő állítgatni mindig, ha máskor akarsz kelni.
-
tigipuf
senior tag
-
Ren Hoek
veterán
válasz
ezoli77 #2912 üzenetére
Pont most írta ki, hogy megjött az új frissítés az 5.12.10-es. Felrakom, de óvatosan állok hozzá, mert valakinek pl ez cseszte el az ébresztőt ha jól emlékszem, másnál meg resetelt. Bár ha betették stabilra, akkor remélem már jó.
Ha miuihu rom-ra váltok akkor megmaradnak az alkalmazásaim, fényképek stb?
Ez engem is érdekelne... korábbi telefonoknál recovery-ből toltam fel a romokat, ott pedig ment minden app levesbe. Lehet MIUI-t ha rendszerből frissíted a menüből, akkor nem veszik el semmi.
-
ezoli77
újonc
Sziasztok!
kb 2-3 hete azt írja nincs elérhető frissítés a telefonra, pedig a magyar miui oldalon látom hogy van. Jelenleg 5.11.26 multi rom van rajta. Az EU Stock-tól vásároltam a telefont, és a frissítés menüben a cseh&szlovák miui oldalra irányít. Hol lehet beállítani hogy a magyar oldalon keresse a frissítést?
Ha miuihu rom-ra váltok akkor megmaradnak az alkalmazásaim, fényképek stb?
-
zolka95
őstag
Na megérkezett a telefon.
XiaomiShop-ról rendeltem. Az oldalon írták, hogy 1 év garancia jár hozzá viszont nem kaptunk semmilyen papírt a garanciáról. Csak egy számlát. Ha garanciába kell küldenem elég lesz a számlát odaadnom?A másik kérdésem pedig az lenne, hogy erre a rendszerre fel lehet-e rakni az xposed keretrendszert?
-
Potrien
senior tag
Szerintem a xiaomiforsale csaló!!
Lehet ,hogy anno jól dolgozott, de most csak a pénzt veszi el.
Dec 2 án fizettem ki a Xiaomi purifiert-azóta nem változott a termék státusza(fizetve)
Többször írtam nekik emailt, az oldalukon belépve üzentem ,idáig semmikor nem válaszoltak!
Paypal disputot inditottam, a paypalnak sem válaszoltak.
Várom a paypal lezárást, remélhetőleg visszakapom a pénzemet.
Nonszensz ,hogy 16 nap alatt még válaszra sem méltattak,semmilyen felületen(email,oldalukon,paypal)Egyébként ha felmegy az ember a facebook oldalukra ott is panaszkodnak, hogy nem küldi a telefonokat.
És ott se válaszol senkinek aki reklamál!https://www.facebook.com/xiaomiforsale
-
KDSH
tag
Köszi mindenkinek a segítséget. CWM-mel felment a magyar ROM
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Ren Hoek #2905 üzenetére
Érdekes ez az ébresztő bug. Lekopogom, de nekem még nem jött elő. MIUIHU rommal használom és volt már rajta jópár verzió (szépen frissítgettem, egyedül az első ROM csere volt tiszta telepítés). Nincs az óra se lakatolva, se automata indításba betéve. A teló nincs kikapcsolva éjszakára, csak le van némítva.
Az viszont nálam is megvan (igaz, nem zavar és nem foglalkozom vele), hogy az óra widget akkor frissül, amikor mondjuk feloldom a telót, és egy pillanatra látom a korábbi időpontot rajta, de ez az ébresztést eddig soha nem zavarta. Van beállítva több különböző ébresztés, különböző napokra, de megy mind remekül.
Tök jó ez a viszonylag új funkció, hogy a rendszeres ébresztésekből a legközelebbi alkalmat is ki lehet kapcsolni, ez hasznos. -
Ren Hoek
veterán
Az ébresztő bugról nincs valami fejlemény külföldről? Vagy csak a magyar romokat érinti?
Kicsit idegesítő, hogy 2x is 9-15 perccel később ébresztett (ami pont egy lekésett buszt is jelenthet), és lehet csak azért mert magamtól felijedtem és rányomtam - akkor kezdett csörögni, később mint a beállított. Legutóbb vagy kóma aludtam, de mintha egyáltalán nem is ébresztett volna. Igaz nem volt bekapcsolva az accelerométeres alvásfigyelés, amikor nem alszik a telefon. Néha tényleg mintha olyan lenne, hogy felébresztem, és csak akkor frissül az óra például. Nem mindig de megesik. Nem nagy probléma amúgy, mert alvásfigyeléssel eddig hibátlanul ébresztett...
Lehet az egész alapja, hogy "túl jó" az energiagazdálkodás, és befagyaszt minden háttérfolyamatot?
-
IG55
senior tag
Csak kéne szereznem valami fóliát ehhez, van valakinek tippje, hogy mit érdemes, honnan? Legjobb lenne valami helyi elérhetőség. Úgy értem nem kínából rendelős.
-
zsoltip
őstag
Na...tegnap újratelepítettem a legfrissebb stabil ROM-ot (7.0.12.).
Ez sem segített. Ismét az a helyzet, hogy nem állítja vissza Energiatakarékos profilról Normálra az automatikus profilváltás után a Mobilinternet adatforgalmat...
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós kamerák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest