Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
helixP
nagyúr
válasz
Shinnokina
üzenetére
Nem próbáltál meg 3rd party ébresztő alkalmazást?
Shrimplandhu: Ugyan így voltam

-
RaVal
tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Ébresztővel kapcsolatban nálam is bűnös volt, igaz egy letöltött program, a sleep as android. Gyári ébresztő eddig jól működik, ha automata ki-bekapcsolás és csendes órák be van állítva akkor is. A legfrisebb 5.9.12 van fent nekem. De majd még tesztelem.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Shrimplandhu
üzenetére
Biztonság app => jobb alsó sarok, engedélyek => Indítópult
Így már csak meglesz!

-
kelzsoca
félisten
válasz
Shinnokina
üzenetére
Jelenleg melyik szoftver használod a készüléken?
-
Shinnokina
tag
Nna, egy újabb bug... Nem tudok simre névjegyet menteni. Azt írja ki: Általános SIM-hiba... Ezzel mit tudok kezdeni?
Sztornó. Én vagyok a hülye, mert kitöltöttem a formát, mielőtt fiókot választottam, és persze a több telefonszámos, emailes kontaktot nem menti a simre. Ahh. Ma szőke voltam. De az ébresytőóra tényleg nem működik!

-
trebrona
nagyúr
válasz
Shrimplandhu
üzenetére
Zöld az ikonja, egy pajzsban egy kereszt.

-
Shinnokina
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
A rendszeridő automatikus, az ébresztőóra nyilván kézzel van beállítva
Nem használok se néma üzemmódot, se repülőgépüzemmódot. Csak fogom és beállítom az órát 6:40-re majd csörög nekem 7:10-kor
jobb esetben. Mert van, amikor nem is csörög. Nem szoktam se lehalkítani, se kikapcsolni a telefont éjszakára. -
trebrona
nagyúr
válasz
Shrimplandhu
üzenetére
Biztonság alkalmazás => Engedélyek => Indítópult, Swiftkey melletti kapcsoló be, és ezután jó lesz.
Minden alkalmazással így kell eljárni, amit szeretnél folyamatosan futtatni.
Sokaknak az értesítések nem jönnek, csak ha külön elindítják pl Viber, Facebook, Messenger, Gmail stb, azoknál is be kell kapcsolni, és nem lesz több gond. -
helixP
nagyúr
válasz
Shrimplandhu
üzenetére
És ha egyszerűen kiveszed a google bill.elől a pipát a beállításokban, hogy fel se merüljön a rendszernek, mint opció? Tehát hogy alapértelmezett a Swift és az 'alap' billentyűzetet meg ne is használja?
-
Shrimplandhu
tag
válasz
Shrimplandhu
üzenetére
Erre (#311) nem reagált senki és a neten se találtam sajnos érdemi infót.
Leírom mit sikerült elérni:Ha elindítom a Switfkey alkalmazást és billentyűzetként beállítom akkor ameddig a memóriában van addig ő lesz a billentyűzet. Amint kilövöm a futó alkalmazások közül azonnal visszaáll a google billentyűzet. Ez van hál istennek memória van sok úgyhogy lockoltam és kész. -
havri1
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
Shinnokina
üzenetére
Az idő manuálisan vagy kézzel van beállítva?
Amennyiben automatikus, a készüléket éjjelre repülőgép üzemmódba teszed vagy csak némítod? -
moma
őstag
válasz
Shinnokina
üzenetére
azért ez ordas nagy bug...
-
rblzs
csendes tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Az ébresztóra nálam is rendszeresen nem szól. Ma észrevettem, hogy reggel amikor felébredtem magamtól és bekapcsoltam a képernyőt, hogy az óra még egy régebbi időpontot mutatott (kb 4 óra valamennyit), aztán hirtelen váltott az aktuálisra (6:30) és utána megszólalt az ébresztő, aminek negyed órával korábban kellett volna.
Kipróbálom majd, hogy lock-olom az óra alkalmazást, hogy ne zárja be soha, de egy külföldi fórumon valaki azt írta, hogy ez se segít.Cache és dalvik cache törlést még nem próbáltam. Azt recovery módban lehet megtenni (hangeró + power gomb?)
-
Departed
őstag
-
havri1
félisten
Én úgy értettem, nekem eddig nem sikerült
, és tartom is addig, ameddig nem látom meg a 4G vagy LTE feliratot jobb felül. (Hozzáteszem, nem én használom a készüléket, csak időnként kézbeveszem. Római-Hűvösvölgy van rendszeresen tesztelve)
És neki sem sikerült.
Mondjuk ha 1-1x átvált, azzal se nagyon van előrébb az ember..stabil 4G-től még messze jár
-
helixP
nagyúr
(Azért ezt így nem mondanám, nekem többször sikerült, igaz, hogy csak bizonyos helyeken, de az egyáltalán nem sikerült túlzás
) -
havri1
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
800mHz et nem tudja, érdeklődj a szolgáltatódnál ezügyben.
(Vodafone hálózaton egyelőre egyáltalán nem sikerült még 4G-re lépni a készülékkel.Még BP-n sem. Pedig működik a 4G, iphone5-ön tesztelve a sim). -
sideburns
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nem akarom szétoffolni a topikot, de most már nagyon érdekel, hogy szlovák székhelyű cégnél hogy lehet, hogy a magyar jogszabályok az érvényesek?
"A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabályok:
– A jótállási igények intézését a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelete szabályozza. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti.– 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
– 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésérőlPolgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény
45/2014. (II. 2) Korm. Rendelet" -
calamites
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Tudja használni, de még ha fejlesztői rommal kapja akkor is ajánlott egy MIUIHU rom tiszta telepítése.
Aztán vagy frissít vagy nem. KB ennyi.
-
werszomjas
addikt
Hi!
Ez a telefon az egyik kiszemelt (2GB RAM-os verzio)
2 kérdésem volna:
- Most akkor hogy van ez az LTE?? A T-mobile hálózaton van 4G vagy nincs?
- Ezt a telefont, ha megveszem és kiveszem a dobozból, lehet használni, minden android funkció működik rajta alapból, vagy romolgatni kell?? Egy lánynak lesz, aki nem fog és nem akar ezzel foglalkozni, csak használni szeretné majd, mindenféle kötöttségek nélkül. Így is ajánlott ez a telefon?
-
válasz
Shinnokina
üzenetére
Euroincs-ban láttam, bár nem emlékszem, hogy 1/8 vagy 2/16 volt-e..
-
Tibor71
csendes tag
-
Tibor71
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a készülék, de van egy kis gondom vele. Nem látja a routert. Kb. fele annyit routert lát, mint a másik telefonom. Most nem tudok sim kártyát tenni bele, mert normál méretű a kártyám, és a wifire sem tudok felmenni, így nem tudok semmit se csinálni.
Van valakinek ötlete? -
fess
őstag
sziasztok
itt melyiket kell választani a 3 közül,hogy itthon is használni tudjam? -
kelzsoca
félisten
Az eustock egy 5 éves cég, a szervizpartner pedig már 10 éve működik, elég kicsi az esély rá, hogy bármelyik megszűnne, de a felvetés jogos volt.
Magyarországon az ismert nagyobb áruházakban elérhető a termék, de a 27%-os áfa, és az artisjus adó miatt jóval drágább a készülék, mint egy külföldi beszerzés esetén.
-
moma
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ha az eustock megszűnik, akkor is elég hasonló lesz a helyzet a garanciával gondolom. Kérdés melyikre van nagyobb esély, hogy megszűnjön.
(egyébként nemzetgazdasági szinten, ha olcsóbb a cucc, akkor az országnak jobb, ha csempész cuccot vesz valaki, mintha más országban áfázottat
) -
moma
őstag
Rendes magyarországi boltban lehet kapnia telót nem tudjátok?
-
kelzsoca
félisten
válasz
sideburns
üzenetére
Nem szeretnék vitatkozni senkivel, ezek a webáruházak így működnek, aki ebben a körben kereskedik, az tudja miről van szó, a többi nem lényeges, az eustockot felesleges volt felhozni, nem hazai cég, nem kötelező itt vásárolnia senkinek, viszont hivatalos számlát, és 1 év jótállást kap a vásárló, megrendelés után a csomag másnap a kézben, éppen ezért sem tud olyan áron értékesíteni, mint egy kínai webshop.
Tehát hozzászólásom csak jelzésértékű volt, a helyesírásra mindig próbálok figyelni, így köszönöm a kiigazítást.
-
sideburns
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Hát hogyne...honnan tudod, hogy illegális? A házad előtt pakolták be a kamionba zöldségesládákban?

Vagy csak zavar, hogy aládvágnak árban?
Szerencsére az eu stock s.r.o böcsületes magyar cég, egyenes Komárno-ból a Gútsky rad 5-ből...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy persze, abban igazad van, hogy aki kő alatt él és nincs paypal-ja, az fizessen csak a közvetítőnek. Felfoghatjuk kényelmi díjnak is.
Áru rövid 'u', gondoltam ez érdekes lehet kereskedelemmel foglakozóknak. -
kelzsoca
félisten
A Gearbest, és egyéb kínai webáruházak, ahol működik az EU warehouse rendszer azért is problémásak, mert az árút illegális úton becsempészik Európába, majd így értékesítik, mivel ez az egész rendszer nem éppen törvényes keretek között zajlik, bármikor indoklás nélkül megszűnhet, felszámolhatják, és a vásárló ott áll garancia nélkül, ettől függetlenül el kell azt mindenkinek fogadnia, hogy van aki nem szeret kockáztatni, és van aki igen, a lényeg hogy egy jó kis közösség épüljön ki a készülék köré.
-
havri1
félisten
válasz
Shinnokina
üzenetére
Nem fogok vitatkozni, vedd meg a következő telefonod is itthon , és javíttasd a Bp-i szervizben.

Többieknek:
Természetesen működik a PayPal visszatérítés garanciális javításra is, de minden esetben szükség van azokra az adatokra, amik az űrlapba kellenek.
(A Gearbest feltételei meg valósak, természetesen a vásárló fizeti a visszaküldést, amit a vásárló meg visszakap a PayPal-tól...) -
Shinnokina
tag
Bocs, de az nem a garanciális javításra vonatkozik. Ha refund, azaz ha nem vagy elégedett a termékkel és visszaküldöd (végelegesen), megtértik a postaköltség árát és ezt 12 rendeléssel játszhatod el egy éven belül. nem azt jelenti, hogy külöd javíttatni a szolgáltatóhoz és azt neked a paypal majd kifizeti
[link] Ezen flül gearbest terms and conditions: [link] "buyers can return items for free repairs. Buyers pay the shipping fees for sending the item back". Én mindig, mindenütt elolvasom a terms and conditionst vásárlás előtt. -
Shinnokina
tag
Ezt sosem lehet tudni. Nekem volt Sony laptopom, amit egy héten belül szervizeltetni kellett, majd visszaküldték hibásan és újabb kör, majd kb fél év múlva újabb kör (hardverhiba). Ugyanakkor az Asus laptopom 3 éve megvan és sosem volt szervízben. A Note3 készülékem garanciája jövőre jár le, most először lesz megnézetve, kihívtam a házhoz járú garanciaszervízt, mert a lolli tönkrevágta a készüléket. Ha nem lenne a garanciám, most szívnék a 170 ezres készülékkel rendesen. Mindenki maga dönti el, hogy neki mi a jó, de olyan nincs, hogy egy márka sosem romlik el garanciaidőn belül. Akármennyire híres vagy kiemelkedő minőségű is egy márka, hiba mindig lehet a gépezetben, olyan ember tervezte készüléket még nem találtak fel, ami nem romlik el.
Nyilván az a te dolgod, hogy akarsz-e fizetni egy plusz szolgáltatásért vagy sem. -
helixP
nagyúr
Mi a valószínűsége? 50-50%: vagy elromlik, vagy nem. Nem érdemes ilyenen filózni: gyártótól, terméktől függetlenül akármikor, akármivel lehet garis probléma.
Még úgy is, hogy nekem eddig egy Xiaomi termékem sem romlott el, és ha jól emlékszem eddig topic szinten csak 1 db gariztatási dolog merült fel.Szóval, Te tudod.

-
zluspai
csendes tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Csak megkérdezném, hogy mi a valószínűsége hogy mondjuk 1 éven belül elromlik a telefon, illetve nektek hányszor romlott el egy elektronikai cikk - telefon, számítógép és hasonló- a garanciaidőn belül? (leejtés és hasonlók nem számít...)
Ha viszonylag elfogadható minőségű gyártótól veszel ennek az esélye nagyon kicsi - merem remélni a xiaomi ilyen a hírek alapján.
Hogy kinek mit ér meg ez a kockázat azt dontse el maga, engem a 20% felár meggyőzött...
-
helixP
nagyúr
Ez így van, de azért macerásabbnak még így is macerásabb

Más: Nálatok is úgy van, hogy ha "végtelenbe" fókuszálsz, mondjuk tájképnél, pláne problémás fényviszonyok között (félhomály, gegen) akkor néha küzd a helyes fókusz megtalálásával?
Valamint: a HDR funkcióval Ti hogy' álltok? Mintha nem lenne túl erőteljes hatása...
Amúgy elégedett vagy vele nagyon, frissítettem a képtáramat is
(Ugyan CM-mel használom, de MIUI-n is észrevettem.) -
havri1
félisten
válasz
Shinnokina
üzenetére
Ez azért nem így van.
Ha PayPallal fizetett, akkor évente 12 alkalommal, alkalmanként 9300 ft-ig a PayPal visszatéríti a szállítási költséget.
Leírás -
zluspai
csendes tag
-
korkeadk
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen telót rendelni és az a kérdésem, hogy honnan lehetne a legolcsóbban kihozni az árát?
Hallottam a pandawill-nek egy fura opciójáról (Import Tax & VAT Insurance), de nem teljesen világos, hogy hogyan műkösik ez.
Valaki segítene? -
helixP
nagyúr
válasz
Shinnokina
üzenetére
Próbálj meg biztos ami biztos alapon egy másik ébresztőt is feltenni a Play-ről

-
havri1
félisten
válasz
Shinnokina
üzenetére
Csendes üzemmód és hasonló?
-
havri1
félisten
válasz
Shinnokina
üzenetére
Ez nem MIUI probléma, hanem android. Minden frissítés után kell a wipe cache.
Főverzió ugrásnál meg wipe all. (telepítés után)Próbáld ki az ébresztőt most, ne reggel..
-
havri1
félisten
válasz
Shinnokina
üzenetére
Fentebb a válasz.
Recoverybe cache elég, és "kötelező'. -
calamites
őstag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Wipe cache, wipe dalvik cache nem nullázza le. Ennyi kell csak. Wipe all data nem kell.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Nekem jól megy, ébreszt amikor kell!
-
havri1
félisten
válasz
Shinnokina
üzenetére
Te frissítés után csináltál wipe - ot?
-
Shinnokina
tag
Ti tapasztaltok olyat, hogy nem szól az ébresztőóra? A héten minden nap elaludtam emiatt. Egyszerűen nem kapcsol be, pedig be van állítva és mutatja is, hogy x óra van hátra a következő ébresztésig..

-
Shrimplandhu
tag
A google billentyuzetet hogy tudnam kinyirni? Swiftkey-t hasznàlok de hiaba àllitom be a google-s pàr percenkènt visszaàllitja magàt...
-
Gorbeee
tag
+1 az eustocknak.
Nagyon jó áron, gyorsan és pontosan szállítottak. Telefonos egyeztetés alkalmával segítőkészek és udvariasak voltak.

Udv. Gorbeee
-
juuzer
addikt
RocknRoller
Csatlakozom az előttem szólókhoz, az EUStocktól érdemes rendelni, gyorsan kiszállítják és Pesten van a szervíz

A ROM-mal kapcsolatban nem tudok nyitalkozni, azt hiszem nekem 5.8.6-tal szállították talán, de már az 5.9.1 fut a kis saomin

-
Shinnokina
tag
válasz
SárkánySzív
üzenetére
GPS-t én nem nagyon használom, max google maps-en ha muszáj (nincs kocsim, így navgálásra én nem használom a telefonomat). Most bekapcsoltam, belőtte azonnal a tartózkodási helyemet google mapsen milliméter pontossággal. Persze, hogy hosszú távon műxik-e, nem tudom megmondani. Frissítés óta nem tapasztaltam hibát még. Mondjuk a Note3 lollifrissnél is csak úgy két hét után kezdtek jelentkezni a problémák..
-
calamites
őstag
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Nem kell minden frissítésnél tiszta telepítés. Én a MI3-on kb havonta másfél havonta frissítek, de mindig CWM-en keresztül.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Nekem is jelezte egyből, már Kedden a frissítési lehetőséget; sőt azóta egyfolytában jelzi. Jól megy minden vele? GPS meg ilyesmi.
Előrébb azt olvastam hogy jobb tiszta telepítéssel felrakni, meg valaki írta hogy a GPS azóta nem megy neki.
Persze ez lehet más miatt is. -
Bocsidee
tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
A téma általában mindent megváltoztat, a betűtípust nem nagyon szokta.
Viszont a témákat lehet mixelni tetszés szerint. A téma alkalmazás kategória menüpont legalján van a téma szerkesztése. Nekem általában 2-3 témából van összerakva 1 értelmes+háttér. -
Shinnokina
tag
Egyébként, nézegettem a témákat, ez a "téma" dolog csak háttérképcserét jelent a legtöbbnél? Láttam mondjuk olyat, ahol más volt az ikonok stílusa, de soknál tök ugyanolyan volt az ikonok kinézete, mint az alapban. Ezek a custom témák is működnek saját háttérképpel, ugye? (Nem adom G-Dragont, semmilyen iOS-szimuláns háttérért
) -
Shinnokina
tag
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Nekem is kedden jött meg, az enyémen is 5.8.6 volt, mondjuk nekem tegnap jelezte a telefon, hogy elérhető frissítés és hát gondoltam felrakom most, amíg még friss, ha gond van vele, akkor most derüljön ki, ne két hónap belakás után.
Eddig nekem jó a frissítéssel. Lekopogom. -
tévelygő
aktív tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Igen a többség innen rendeli! Egy év valós garancia,megbízható háttér.
Nem a hardverapró-ról, hanem a honlapjukról: [link] -
SárkánySzív
aktív tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Többen is rendeltünk mostanság az EUStock -tól telót, gyors szállítás, és ugyancsak készségesek.
Az enyém is innen lett rendelve, ezen a héten Kedden kaptam meg.
Fura egyébként hogy kinek milyen ROM van rajta. Nekem a MIUI 5.8.6 verzióval jött, de van akinek meg már az újabb van rajta.
Ha nem laktam volna be csinálnék egy tiszta telepítést, de így nincs kedvem hozzá, meg aztán így is teljesen jól műszik.
Van akinek jó a tapasztalata az újabb ROM verzióval?
GPS, és általában... ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy gondolom, hogy egy ilyen alapvető, egyszerű funkcióra legyen képes a telefonom önmagától is. Van épp elég alkalmazás rajta, az alap funkciókra hadd ne kelljen már 3. fél alkalmazását használni....

jobb esetben. Mert van, amikor nem is csörög. Nem szoktam se lehalkítani, se kikapcsolni a telefont éjszakára.

Ez nagyon nem jó így. Én csináltam cache törlést meg azt a recoverys wipe-ot is. Az ébresztőóra megbízhtatatlan.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)