Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas0721
tag
Sziasztok!
Miui7 5.9.18 at használok.
A téma beállítással van egy kérdésem.
A kiválasztott témát lealkalmazom ,de egy másik képernyőzárat hogyan tudok hozzárendelni ?
Mások verzióban volt egy csomó állítási lehetőség, ez már nincs meg? -
-
SSlyTR
senior tag
még tesztelem, később rakok fel képeket. Csinált pár elég jót. De este siralmas. A hongmi nagyon jó volt sötétben is. Valahogy nehezebb ezzel a por-val tiszta, elmosódásmentes képet csinálni. A hongmival ritkábban lettek vacak minőségű képek. És ezek a limós képeket én sem tudom hova tenni.
Egyébként mi az a HHT? Meg mi a beauty?

-
helixP
nagyúr
Nekem volt már ilyen MIUI alatt. Kilőttem a kamerát, majd újra indítottam és ment. Szürkületben, bizonytalan fényben nehezebben talál fókuszt. Azért azt ne felejtsük el, hogy alapvetően FÉNY képezésről beszélünk. Komoly optikák is haldokolnak fény nélkül.
A hétvégén csináltam pár igen szép fotót vele. Este feltolom.
Súgy: Akinek van olyan fotója, amit szívesen megjelenítene a teszt fotók közt, az küldje, felteszem. -
válasz
SkyLine3000
üzenetére
És ennek mi köze ahhoz, amit írtam? Hiába van engedélyezve a 4G, ha a telefon nem tudja azt a sávot, amit a Telenor az ország nagy részében használ (B20).
-
SSlyTR
senior tag
válasz
üzenetére
Nem fókuszált! A kijelzőn is homályos volt a kép. Arra vártam, hogy kiélesedjen, de nem, végül csak azért fotóztam le, hogy hátha változik, meg többet csináltam talán megjavul, de nem...
Azért megmutatni jók.Nem vagyok alkolholista, Egyszerűen a telónak problémát jelent a távolra fókuszálás. Hongmival egy lambot is simán lekaptam pedig pont elkezdte nyomni. Majd megkeresem azt a képet is.
-
SSlyTR
senior tag
Az egy álló limó volt. Elölről és hátulról is le akartam fényképezni. De ez lett az eredmény. Még azt sem hozhatom fel szegény védelmében, hogy a kocsik mentek előtte mert az utolsó képeken nem volt semmi sem ott.
Persze homokba dughatjuk a fejünket, de én inkább kimondom a tapasztalataimat. A hongmi ebben sokkal jobb volt. És ez a zavaró, ugyanis meghagyhatták volna ugyanolyan jónak. -
SkyLine3000
addikt
A Telenor pár hónapja engedélyezte mindenki számára a 4g-t. Előtte H+-t írt ki a teló automatán, azóta 4g-t.
Idézem:
"Márciustól a Telenor tarifacsomagtól függetlenül, minden mobilinternetes ügyfele számára 4G hálózati hozzáférést biztosít. A társaság valamennyi lakossági és üzleti előfizető részére elérhetővé teszi a Telenor legújabb generációs, 4G-szolgáltatását, melyet ügyfelei automatikusan, plusz költség megfizetése nélkül használhatnak 4G-képes okostelefonjukon, táblagépükön és mobilinternet modemjükön." -
-
SSlyTR
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
mert nem vodás vagy, csak a vodával van gond...
Én is a héten rendeltem tőlük, de még 50ezerért, kicsit bosszant azért

-
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Szerencsés helyen laksz.
-
Fooler89
őstag
válasz
hbarnabas01
üzenetére
Valamiért kifagy a biztonsági app. Úgy néz ki újra kell vennem az egészet.
-
SkyLine3000
addikt
Sziasztok!
Lassan le kéne cserélni az Lg F6-ot. Ezt a Prot néztem ki. Ár/érték arányban talán a legjobb.
Telenoros vagyok. Alapban 2g-n használom a telót. Csak néha van szükségem 3-4g-re. Az összefoglalóban az van, h Telenoros simmel mindegy, melyiket válasszuk. Tehát akkor műxik rendesen a 3 és a 4g is Telenoron?
(Lehet, hülye kérdés, csak biztosra akarok menni)
Az eustock-ról rendelném. 46ért ajándék.
Feljebb olvastam a böngészéskor jelentkező wifi-s fagyást? Ez mennyire általános jelenség?
Az Lg-m sosem fagyott, vagy indult újra.
Huzamosabb használat mellett mennyire stabil/hibamentes a teló? -
Fooler89
őstag
válasz
hbarnabas01
üzenetére
Én engedélyeztem de mikor lezárom a képernyőt és feloldom újra akkor már nem tudom elővarázsolni ezt a facebook fejet. Messenger appot újratelepítettem. Valami más megoldás?
-
havri1
félisten
válasz
hbarnabas01
üzenetére
Na, csak elvállalta?

Grat! -
Upo
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mert a vodánál az ország legnagyobb részén a 3G 900MHz-en megy, a 4G meg 800-on. A telónak a 813-as változatát árulják, abból a két említett frekvencia hiányzik. Nem mondom hogy sehol sem működik, de sok helyen van gond.
-
frankdelgado
őstag
Üdv!
Szemezgetek ezzel a telefonnal, most eu stockban eléggé olcsó. 46k. 2 vodás kártyám van, nem nagyon mókolnám, gyári rommal tolnám. Valahol olvastam, hogy vodás előfizetéssel inkább felejtős. Ennek mi az oka? (már ha igaz). Amúgy meddig bírja egy ilyen cucc aktív használattal?
-
hbarnabas01
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Biztonság app --> Engedélyek --> Engedélykezelő --> Messenger --> Felugró ablakos értesítés be van pipálva? (engedélyez)
-
werszomjas
addikt
Facebook messengert használ valaki?
MIUIHU Csapat (vagyula)
Verzió: 5.9.24 (MIUI 7)van a telefonon, de a chat fejek nem jelennek meg a főképernyőn.
Valaki tud megoldást rá?

-
válasz
hbarnabas01
üzenetére
Kösz!
A MIUI 7-et használjátok már rá? Milyen az akkuidő?
-
Van különbség a Prime és a Pro között?
Úgy tűnik, hogy ugyanaz, ugye?
-
bach66
tag
Üdv!
Valaki használja a Twilight programot? (napnyugtától napkeltéig kiszűri a kijelző kék fényének egy részét)
Nekem előző telómon nagyon jól működött, e Redmi 2 Pro-val meg nem tudom működésre bírni.
Vagy valamit be/át kell állítani a rendszerben hozzá?
-
juuzer
addikt
válasz
fakekorom
üzenetére
Az új hátlap tempered glass-ból van, én sokkal csúszósabbra számítottam. A gyári hátlapnál szerintem jobb fogást biztosít, viszont az ujjlenyomatokat iszonyatosan gyűjti. De az oldalsó keret fém (nekem piros), a telefon sokkal masszívabb és minőségibb benyomást kelt vele

pü-ben küldök linket

-
JJazon
tag
válasz
hbarnabas01
üzenetére
Piszkos anyagiak...persze csak ha sikerül normális áron eladni...
-
JJazon
tag
válasz
hbarnabas01
üzenetére
köszönöm

A tesztképeket láttam, de gondoltam rákérdezek itt is
Oneplus one-t cserélném le
majd meglátjuk, hogy milyen -
hbarnabas01
tag
Szia!
Navi: Szerintem gyorsan talál jelet és pontos is.
Böngészés: nekem a sok lap általában kettőben ki is merül, de most kipróbáltam, 10 mobilarénás cikket nyitottam meg, akármelyikre mentem, nem töltötte újra. A gyári böngészőben egyébként 16 lap nyitható.
Fotózás: Hát erre nem nagyon tudok mit mondani. Szerintem olyan kamerának tökéletes, hogy mindig nálam van, de azért nem egy tükörreflexes
Összességében szép képek lőhetők vele, tesztképeket találsz a cikkben és az imént elkészült első (kiemelt) hozzászólásban. 
-
JJazon
tag
Sziasztok! Szemezek ezzel a telefonnal, abban tudnátok nekem segíteni, hogy huzamosabb használat után mik a tapasztalatok? Ami engem főként érdekel: városi navigáció (glonass látom van) soklapos böngészés, fotózás
ROM menne rá, így nem a stabil verzióra gondolok 
-
fakekorom
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
hello,
és mennyire tapad/csúszik?
csak viszonyításképpen: az eredeti sztem nagyonelőre is köszönöm
üdv
-
tamas0721
tag
Sziasztok!
Teljesen hangerőn telefonálás alatt, nagyon halkan lehet hallani a másik felet.
Milyen progival lehet a hangerőt megnövelni?
Köszi
Üdv -
fakekorom
tag
hello,
a telóban nincs külső SD-kártya
az ES-file explorer a köv. mappákat látja:
/external_sd/
/storage/emulated/
/
/storage/sdcard1/
/storage/emulated/0/az szeretném megkérdezni, hogy a saját dolgaimat (excel, word, pdf, jpg stb.) hova mentsem el?
előre is köszönöm
üdv
-
bunnyhu
senior tag
Hali, megjött a saját telóm, tegnap végre beüzemeltem. Nem rossz ez a miui, de sajna csak 4.4.4-es. Gondoltam körbenézek ROM ügyben, erről van tapasztalat?
https://nxrom.us/redmi2.html
Nem hangzik rosszul! Egyébként ez a fórum él inkább, vagy a sima redmi2? Ha jól értem a kettő között csak memória különbség van, tehát a sima redmi2 ROM stb erre is jó, ugye? -
-
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
Van a telónak komolyabb hibája? ismerősnek kéne aki nem geek, csak használni szeretné. eustockból vennénk, ő melyik verziót árulja?
előre is köszi.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
És mennyire ropog mozog? Én azt tapasztaltam a gyári fehérnél, hogy bizony igen.

Még a hongmira rendeltem tőlük nilkin tokot, az hamis volt...
-
werszomjas
addikt
Ha valaki nem talál megbízható helyen olyan színt amit szeretne, én innen rendeltem hátlapot. Tökéletesen passzol a telefonra. Van minden színben.
-
Shinnokina
tag
-
havri1
félisten
válasz
Shinnokina
üzenetére
Nem néztem pontosan utána, hogy mikortól van náluk ünnep, de a jobb eladók már ki is írták, x napig nem elérhetőek.
Az, hogy bejelölte, hogy Shiped, nem jelent semmit. Még ha fel is adta, ünnepnapokon egy konténerben fognak állni, nincs posta, csak a legközelebbi munkanapon.
Nekem ma hajnalban is lett 2 termékem shiped.Szerk:

-
Upo
addikt
válasz
Shinnokina
üzenetére

-
SSlyTR
senior tag
Hogy lehet letiltani egy alaklmazasnal, hogy ne akarjon GPS/t hasznalni?
Az app beallitasai kozott van egy permission manager, de ott szurken jelenik meg a get location info. Valahogy megis ki lehet kapcsolni?
most az tortenik, hogy rakerdez, hogy hasznalhatja-e, nem/re nyomok. Es addig dobalja fel a kerdes, hogy megunom es igen. Vagy ha kitarto vagyok 4-6-7 alkalom ut'n megunja, de akkor kesobb megint kerdezi. -
Upo
addikt
válasz
Shinnokina
üzenetére
Gyárilag nincs benne a multilang romban. Ilyent találtam, a system fontot ki kell cserélni valami koreaira, és morelocale2-vel be kell állítani a koreai nyelvet.
Őt ismered? A Learn Korean with Professor Oh és a KWOW is nagyon jó! (Ha megy az angol)
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
"postara adtak", azert vard ki ezt
Magyarban meg, aki barmit is arul, nagy valoszinuseggel gyoker. Nem lehet kommunikalni veluk.
Jofogason a hirdetesek nagy reszenel meg telefonszam sincs. Nem is akarja eladni igazabol...Vatera: szemelyesen atveheted az eladotol, aki 1 kerulettel arebb van, de ki kell fizetned az expressz szallitast...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL STAGE 2 9634
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez volt a helyes megoldás. Köszi