- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
Csomagtartó nyeregcsőre.
- Kényelmesen, egy gyorszárral föl-le szerelhető.Ennek az okos ébresztés diskurzusnak nem igazán van létjogosultsága ebben a formában, mert már egy éve kivették ezt a funkciót a hivatalos szoftverből.
Csak downgrade-elve megoldható.
Szerintem csak megtéveszti a nem hozzáértő fórumozókat, mintha ez egy élő funkciója lenne a kütyünek... -
Ha fél 7-kor azt észleli, hogy nem vagy mélyalvásban, akkor egyből ébreszt.
ezt honnan gondolod? attól, hogy light sleep az aktuális állapot, még nem ébreszt azonnal. Ahogy én észrevettem, akkor próbálja meg az ébresztést, amikor mozog a kéz. Megfordul az ember, pozíciót vált, stb. De persze nem tudhatom, mert nem nézem vissza az éjszakám biztonsági kamerával
-
-
st6969
őstag
A példáddal élve, másik oldalról nézve: ha hétközben 3 alkalommal 30 perccel hamarabb kelek fel, cserébe kipihentebben ébredek, az nekem bőven megéri, 15 perccel korábban még ideálisabb, az 1 alkalom, amikor mélyalvásból ébreszt, az nem szerencsés, de így máris 80%-nál járunk
Itt a lényeg számomra azon van, hogy ha tényleg megbízhatóan monitorozza az alvást és valóban működik az, hogy kipihentebb vagyok, ha nem mélyalvásból ébredek, akkor megérné.
Ha egy 2 hónapos teszt ezt nem igazolja egyértelműen, akkor ez valóban parasztvakítás szerű... (ok, hogy nem egy ökör ár, de 4000Ft-ot sem akarok kidobni, ha ezt a funkciót tekintve leginkább ellenvéleményekkel találkozok). -
havri1
félisten
Akkor szokott nehéz felcsatlakozni, ha előtte a párosítást nem törli az ember az előző MiFit-ből.
Van, amikor elsőre sikerül, van, amikor sokat kell vele szenvedni. Amúgy a sok eszköz van a közelben még a jobbik eset. Akkor a gáz, ha egyáltalán nem látja.Ne keverd az FW (Firmware) és SW (Software)-t. A MiFit a SW, a band-en működő pedig az FW.
Minden MifFit tartalmazza a bandek FW-jét. Minél újabb a MiFit, annál újabb verziójú FW-ket tartalmaz.
Viszont az utolsó MiFit Notify csak azzal a band FW-vel működik, amit az orosz tartalmaz. Újabbakkal nem rezeg.
Ha a sima MiFitet rakod fel, az nem fogja rátolni visszafelé a bandre az FW-t, ezért kell a hackelt orosz MiFit, mert az ráerőlteti azt az FW-t.
RGB színes ledessel működik, sima fehérrel nem tudom, de gyanítom kell. -
havri1
félisten
A MiFit notify az a sima MiFit, kiegészítésekkel. Szóval csak az kell.
Ha szükséged lenne rá esetleg:Ha FW-t is szeretnél hozzá downgradelni, akkor először ezt kell feltenni. Orosz, és ráerölteti az utolsó jól működő FW-t a Miband1-hez. nekem RGB-im vannak, azokkal jól megy, sima fehér ledessel nem próbáltam.
MiFit_1.4.113_1015_ru_notify_FWMod_forced_10927.apk
Fontos itt is megjegyeznem, hogy mint minden MiFit alkalmazás cseréjénél érdemes betartani a következőket:
- Band lecsatlakoztatása a MiFitből
- MiFit alkalmazás adatainak törlése (Beállítások, alkalmazások, adatok törlése)
- Új MiFit telepítése
- Band csatlakoztatása -
havri1
félisten
Sima fehér ledesem nincs, de gyanítom az orosz MiFit tartalmazza már annak is a fw-jét.
Elvileg minden MiFit-ben lennie kell az összes támogatott karkötő fw-jének. (mivel mind más).
A titok szerintem abban rejlik, hogy amikor az utolsó MiFit notify megjelent, még nem volt csak RGB-s band.Ha most veszel egy régi karkötőt, csak akkor fog működni a MiFit notify, ha az a fw van rajta, amit még a program támogat. Újabbakkal nekem nem rezgett.
-
havri1
félisten
Ha lefrissült a band fw-je az új alkalmazástól, lehet nem fog menni a régivel. Visszafelé nem mindig kompatibilis. Igaz én az utolsó Mifit Notify-t használom, ez korlátlan alkalmazást kezel, és finomhangolható is, tökéletesen megy, viszont régi FW kell hozz. Az oroszok csináltak ebből egy verziót, ami ráerölteti azt az FW-t, amivel tökéletesen megy.
Kizárólag RGB ledeshez.
Ha kell, írj rám, segítek. -
trebrona
nagyúr
Visszatettem Mega-ra: MiFit_1.8.711.apk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest