Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Norbi.Sz
üzenetére
Természetesen ax3600, és persze, hogy openwrt fut rajta, gyárilag is azzal jön ki, menne azzal is, hiszen ott is tudsz külső dns-t megadni, csak az egy kicsit butítottabb változat, de itt a jelenleg is futó telepíthető verzió van fent.
A csatolók- dhcp és dns menüpontnál találod, de amúgy ez nyilván a wan oldalnál történik meg, pont úgy, ahogy pl a google, cloudfare, stb dns-t állítanád. Amúgy ha a névfeloldásért felelős dns szerver funkciót tolod a pihole-ra, és nem a belső ip címek kiosztásárért felelős dhcp szervert funkciót, akkor ne csodálkozz, hogy a dhcp szerver marad a routeren, és ő maga küld mindent a pihole-nak, ami a fekete vagy fehérlisták alapján dönti el, megkapod-e az éppen beírt oldalt, vagy blokkolja. tehát ha a pihole szól, hogy esetleg elérted a limitet az egy helyről érkező kérésekkel, ne lepődj meg.
Ugyan nem vagyok hozzáértő, de meg tudtam csinálni, a dns szerver részt azért nem bántottam, mert egyrészt a belső háló menjen akkor is, ha kiveszem, frissítem a nast, másrészt semmi hátrányát nem látom a külön eszközönkénti szabályozhatóságon kívül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Linux kezdőknek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Telekom mobilszolgáltatások
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
trance89