Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Fotók, videók mobillal
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alonso69
senior tag
válasz
jojoando #798 üzenetére
Szia.
A te régiód Global EU [kép] ,ezt kell letölteni [kép] innen [link] ,ha akarod a frissítést ,innen lehet kiválasztani [kép] ha már letöltöted.De mivel ez még csak Stabil Béta, ezért vannak hibák benne.Én és sokan mások,a Tajvani Global-ra várunk,mert BL nyitás nélkül,ROM cserével át lehet térni az EU ROM -ról , legalábbis eddig lehetett.
-
jojoando
aktív tag
A régiót hogy lehet megtudni, honnan a teló?
A Xiaomi Mi 11i telón most kapom a 1.0.1.0.0. UKKEUXM 169mb frissítést
A 14 re meg semmit sem jelenleg.1.0.22.0.UNCEUXM van. -
Karavik
veterán
Újabb fricska nyitott BL felhasználóknak:
-
Smiro
senior tag
Szasztok! Mi8-ról lépnék kizárólag aksi miatt. 14 vs 14T Pro lenne az elképzelés, közel azonos ár szolgáltatónál. (12 vs 11/hó) Szerintetek melyiket érdemes
Vagy a 15-ig kihúzni?
-
Levwi
aktív tag
Én nem vagyok bétában, de már tölti lefele az 1.1.4.0-t. Szerintem keressetek rá a frissítésre.
-
Garf.
tag
válasz
pulyka jocó #786 üzenetére
Igen, magyar régión van.
-
Karavik
veterán
válasz
pulyka jocó #781 üzenetére
Igen 1.1.4.0.VNCEUXM simán van annyira stabil, hogy publikusan is kiadható lenne már. Én akku fogyasztásban is jobbnak érzem, mint Android 14 alatt.
-
Black&White
addikt
Ma reggel TW régióra is megjött az októberi sec. patch.
-
Alonso69
senior tag
-
pulyka jocó
senior tag
-
Karavik
veterán
válasz
pulyka jocó #776 üzenetére
Fel hát. Én is bankolok, sőt az összes pénzügyeket telóról intézek. Miért zaklatná ezeket az Android 15 update!? Ez inkább javít a biztonságon.
Gondolom BL-t nem akarsz nyitni mert ez már zavarná...
-
Karavik
veterán
-
novinyul
veterán
válasz
pulyka jocó #776 üzenetére
Ezért béta
Ezt vállalod mint teszter.
-
user26
senior tag
válasz
Alonso69 #773 üzenetére
Kínai régiós verziót bezárta, hivatalosan nem nyitható, Global régiós verzióról pontos infót nem találtam, de azt hallani, hogy itt is megszűnik. Egyenlőre a Xiaomi Community -n keresztül nyitható, a bl, pár dolog megléte mellett + Időlimites, Pekingi idő szerint. Ja és ez nem Xiaomi miatt van, hanem a Kínai kormány miatt, Ő rendelkezett így. Tévedhetek, a szél össze hord mindent...
-
Alonso69
senior tag
válasz
jojoando #772 üzenetére
Nekem nem jön,sehogy a frissítés,VPN -el és nélküle se. [kép] [kép]
De még a BL nyitás is úgy látszik, hogy halott úgy. .
Volt egy 10 éves account -om , az volt a baj, hogy kínai régiós volt(akkoriban csak oda lehetett regisztrálni)csináltam egy új fiókot,letelt a kötelező 30 nap várakozás idő ,erre az első próbálkozás után, account error -t ,majd nov.11 -e után próbálkozhatok. [kép]
Úgy tűnik a Xiaomi bezár minden kiskaput, csak a hivatalos Google által jóváhagyott Global Rom lesz az ,amit használhatunk. -
papp54
aktív tag
Üdv mindenkinek. Én is jövőhéten kézhez kapom a telefont. Xiaomi 12-ről váltok.
Kiprobáltam a HyperOS 2.0-át Xiaomi 12-re átportoltam. Elég stabil volt. Most láttam a yettelnél jó árba van így berendeltem.[kép] -
Karavik
veterán
-
Steve198310
őstag
Nekem ez az első Mi készülékem. De cefetül meg vagyok vele elégedve.
Féltem tőle kicsit.
#762jabbagoa Össze dugod a készüléket aztán teszi a dolgát ( költözteti a dolgaid)
Azt nem tudom hogy érdemes e de valószínü hogy IGEN
Nem melegszik. ( gondolom nem teszteket futtatnál egész nap )
Kamera nálam nem párásodott. Igaz a kérdést én is feltettem megvétel előtt -
jabbagoa
tag
Sziasztok. Xiaomi 12 -ről váltanék.
Most akciós a Y-nél.
Az átköltözéses macera nem hiányzik, de a 12nek már nem fullos az akksija.
Érdemes lecserélni? Mennyire melegedik? A 12 ben a gen1 elég forró volt nyáron.
Kamera párásodás van még?
Köszi a választ,válaszokat. -
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
Nekem ma megérkezett a második Android 15 alapú frissítés hivatalos EU/EEA ROM-ra.
1.1.2.0.VNCEUXM >> 1.1.4.0.VNCEUXM:
Ezzel a frissítéssel már minden fasza! 🤘
-
Viper26
nagyúr
DND custom mode van?
Melyik app jöhet át rajta, ne dobjon be értesítést képernyőre, se lock-ra, ilyesmire gondolok. -
Viper26
nagyúr
Az mennyire normál, hogy lezárt képernyő, vagy AOD esetén nem mindig van értesítés kint, vagy pl az, hogy lecseréli a legutóbbira az ikont, ahelyett, hogy mindegyiket kint hagyná?
-
Viper26
nagyúr
Már nálam van, megy az ismerkedés.
Boosted charging lenne a 90W?
Anélkül mennyi? -
FerNandor
őstag
Sziasztok,
A következő probléma mi lehet?
Megy a zene Bluetooth-on, Spotify-ról autóban, otthon hangrendszeren, mindegy. Némelyik szám megy viszont hang nincs hozzá. Ha megnyomom a telefonon a hangerőgombot, akkor egyből lesz hangja. Teljesen random. Nem tudom, hogy ez esetleg xiaomi specifikus lehet vagy Android/hyperos. -
Viper26
nagyúr
Franc...még a végén megveszem.
-
Viper26
nagyúr
Tervben van egy 12/512GB változat beszerzése bár kicsit tartok tőle.
Ki kell még kapcsolni valamit rendszerszinten, hogy rendben jöjjenek az értesítések?
Egyébként Alzától lenne, ott is megvan a tok és a töltő a dobozban? -
jojoando
aktív tag
Setup ikon/beállítás/Alkalmazások/Alkalmazás kezelés/Fent középső narancssárga pötty ikon Klónozott alkalmazások/majdnem minden programot enged klónozni.
Amit klónozol megindítod a programokat, majd a középső menü gombbal leteszed háttérbe. A kocka menü gombot megnyomva előjön a futó háttérprogram, annak ikonjára teszed az ujjad, jön ki a félkörös ikonok sora....
-
jojoando
aktív tag
Igen az alkalmazásokban van a lista mit klónoz.
Majd megnyitod mindkét accot leteszed futóba a kör ikonnal,hogy fusson, aztán a kockát menüben megnyomod, és az egyik programra mégy az ujjaddal kijön abból 4 kis ablak, félkörívbe, 1., lakat 2 téglalap arra katt és adja, a harmadik téglaalapba kisebb, negyedikbe állítási ikon.
-
mcsm88
senior tag
Hogy lehet Xiaomi telefonoknál alkalmazásokat "klónozni"?
Huaweinél ikeralkalmazás, Samsungnál duál Messenger opció van erre gyárilag.
Itt a Xiaominál is van ilyen? -
hroberto
veterán
Jött egy kisebb frissítés 1.0.15.0 verziószámmal, szeptemberi biztonsági patch-el.
-
forzaroma
tag
Sziasztok
Pár napja én is hasznàlom ezt a telefont,szép és jó,de nekem is a csengőhangokkal gyűlt meg a bajom, pedig elég alap dolognak kellene lennie. Annyiban mindenképpen,hogy a két kártyára bejövő hivások más hangon jelezzenek.
Van amikor teljesen szétcsúszott,fátyolos hangon szól, van amikor egyszerre két!! csengőhang szól. Nevekhez sem tudok egyedi hangot tenni,illetve a névjegyen azt mutatja sikerült,de valami egész más szól. Fentebb olvastam h meg kell próbálni az Mp3cut pro programot, remélem ez a része így működni fog. De egy ilyen telefonnál elég gáz h ez problémát okozhat. -
pattantyu
tag
Sziasztok!
Újabb kamera kérdés. Nagyon sokat síelek, síoktató vagyok. Sokszor fontos, hogy a kamerát használni tudjam a pályán is.
Tud valaki olyat, amivel meg lehet oldani tutira a kamera párásodását, hogy ilyen helyzetbe se jöjjön elő biztosan?
Köszi előre is a válaszokat!
-
kiro.O
csendes tag
Végül lenyugodtam és úgy döntöttem megtartom a telefont. De van pár dolog amivel megszenvedtem, illetve még mindig szenvedek.
Mivel a 3rd party launchert elfelejthetem, használom a gyárit és azt kell mondjam, hogy ennél ostobább módot még nem láttam a widgetek felvételére. Két órán keresztül kerestem, hogy hol vannak a rendes widgetek, mert a zinterneten csak korabbi verziók leírását találtam
de meglett.
Viszont a messenger chat fejeket semmiképp se tudom tartósan előhozni, mindig visszaáll a "buborékokra", ami elvileg Android 11 óta létező feature, de szerintem az előző telefonomon ilyen nem volt. Elég idegesítő.
Ami viszont a legfontosabb lenne, az a BudapestGO NFC-s bérlet érvényesítés. Be tudta ezt bárki állítani a telefonon? Se az appban, se a telefonon nem találok ilyen beállítást, natívan meg nem működik.
-
Garf.
tag
válasz
Steve198310 #719 üzenetére
Úgy lett zöld ha egy gyári képet ami zöld beraktam és utána a sajátot.
-
novinyul
veterán
válasz
Steve198310 #715 üzenetére
Háttérkép befolyásolja a színeket
Párszor engem is szivatott
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Észre vettem hogy bármit csinálok ez a böngésző barna. De miért nem fekete?
Sötét mód van be kapcsolva. De ez állandóan ilyenKözben kapcsoltam sötét és világos módot a böngészőn. Akkor se de utána fekete lett
-
-
Karavik
veterán
Nektek hogy tetszik az Android 15 alapú HyperOS 1.1.2.0?
Ahhoz képest, hogy ilyen korai (első) kiadás egész jó lett szerintem. Akku fogyasztásban is már pár nap használat után előrelépés mutatkozik. Van benne potenciál, csak jól átgondolt hyperOS 2.0 kellene rá ami november-december körül várható Global EU vonalon.
Remélem átveszik az iOS 18.0 -ból a függőlegesen lapozható control centert.
-
TomPack
őstag
Köszi a kimerítő választ!
Azt biztosan tudom, hogy a Nova Launcher Galaxy S24-en tökéletesen megy gesztusvezérléssel is, bár pont a Samsungon nincs is igazán szükség rá, mert alapból is szénné lehet állítgatni a gyári indítót, + ott vannak rá az egyszerűen a Galaxy Storeból letölthető GoodLock modulok, amivel szinte még részletesebben testreszabhatóbbá válik mint maga a Nova.
Más gyártóval nem tudom mi a helyzet, nagyon sajnálom hogy pont a Xiaomi ragadt le ennyire. Rootolgatni, bootloadrt nyitni ezért biztosan nem fogok. De lassan ezt az utat is bezárja a Xiaomi.
Régen pont azért szerettük meg a Miuit, mert sokkal jobban testreszabhatóbb volt bármelyik gyártónál, de ma már szinte zártabb lett mint az iOS. -
user26
senior tag
PL arra is akár, vagy root + modul + harmadikféltől launcher. Viszont, de tévedhetek, lényegében nem is root kellene, hanem csak a rendszert olvashatóból írható/olvashatóba tenni, nyilván ez más szint, és dolog, és akkor egyszerűen mehet az egyedi launcher. Én nagyon sokat foglalkoztam egy időbe a vezérlőpanel cserével, és akkor szembesültem evvel az UI-val, hogy nagyon kényes. Összeomlik, bukó minden. Természetesen több változó több eredmény. Amúgy a launcher a kezdőképet/képernyőt, az UI -t mondhatni "változtatja", és mivel az aláírás nem megfelelő, a rendszerével újraindítás után elhasal, a fenti eset pl... :/ vagy jobb esetbe az alap gyári indul el, éretlenkedve, hogy pedig nem ez volt beállítva. Nem tudom, hogy más gyártóknál, az UI hogy van pontosan, e témában, nyilván az alsó 3 gombos vezérlés mindenhol megy, a gesztus ami nem. Tévedhetek!
-
user26
senior tag
-
TomPack
őstag
válasz
Black&White #705 üzenetére
Ez nem jó hír! Érthetetlen miért korlátozza...
-
kiro.O
csendes tag
Oké, szóval úgy két perccel az előző kommentem után úgy tűnt, végre bebootol, majd visszatért a HyperOS képernyőre és megint ott ragadt, ergo bootloopba került. Ezt [link] a reddit posztot találtam és gondolom nálam is a Microsoft Launcher okozta a hibát. Na most vagy negyedik próbálkozásra sikerült a recovery menübe bejutnom és töröltem az egész telefont a francba, még úgyis megvan minden a régin. Utána elindult és behozta az első beállítás képernyőt. Most kikapcsoltam és visszacsomagoltam az egész hóbelebancot a dobozába, mert rettenetesen felcseszett a dolog, alszom rá még egyet, hogy visszaküldjem-e a francba. Nem akarom a native launchert használni, nem tetszik és nem azért van androidom, hogy fix megoldásokat használjak. Rettenetesen feldühített ez most, sosem jártam még így telefonnal, pedig az eddigiek ennek a töredékébe kerültek.
-
kiro.O
csendes tag
Sziasztok. Tegnap érkezett a telekomtól a telefon, már nagyjából be is fejeztem a beállítását amikor most nemrég feldobta, hogy augusztusi biztonsági frissítés. Mondom oké, rakjuk fel. Leszedte, telepítette, majd kért egy restartot. Rányomtam, és azóta csak a HyperOS felirat és a három pont villog a kijelző alján. Legalább negyed órája csinálja, nekem ez nem tűnik normálisnak. Járt így más is? Meddig várjak vele? Akksi 83% körül volt amikor elkezdtem a frissítést, kezdek aggódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Acer notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GT710 passzív videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest