- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
A következő probléma mi lehet?
Megy a zene Bluetooth-on, Spotify-ról autóban, otthon hangrendszeren, mindegy. Némelyik szám megy viszont hang nincs hozzá. Ha megnyomom a telefonon a hangerőgombot, akkor egyből lesz hangja. Teljesen random. Nem tudom, hogy ez esetleg xiaomi specifikus lehet vagy Android/hyperos. -
FerNandor
őstag
Rendeltem redmi buds 5 prot is a telóhoz. Szerintem elég jó, de csak ma jött meg. Viszont tök jó volt, hogy a telón be volt kapcsolva a bluetooth, kinyitottam a füles tokját és egyből felugrott a telón, felajánlott az appot meg minden. Nagyon szépen kommunikáltak.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
hosszas tanakodás után, beszálltunk mi is családostól 2db fehér 14-essel
Nekem nagyon tetszik eddig. Első Xiaomi telefonunk a feleségemmel.
Egyedül talán a főkamera látószöge kicsit fura nekem, elég széles látószögű szerintem főkamerához, ebből adódóan a széleken is jobban torzít, ahogy észrevettem.illetve éjszaka nekem is 7-8% körül merül, ahogy eddig tapasztaltam. Láttam ez többeknél jellemző. Amúgy elégedett vagyok az akksival. Szokásos felhasználásom során majdnem 48 óránként töltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Temu
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest