- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
A következő probléma mi lehet?
Megy a zene Bluetooth-on, Spotify-ról autóban, otthon hangrendszeren, mindegy. Némelyik szám megy viszont hang nincs hozzá. Ha megnyomom a telefonon a hangerőgombot, akkor egyből lesz hangja. Teljesen random. Nem tudom, hogy ez esetleg xiaomi specifikus lehet vagy Android/hyperos."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
alap kamera, raw, 50mp, hogy ha úgy van, lehessen croppolni jobban.
engem csak az alap lencse túl ngy látószöge és torzítása zavar kicsit."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Szia, jó hogy írod a rezgést.
Lehet valahol állítani a rezgés erősségét és pl hívásnál a rezgés típusát, ritmusát stb? Sehol nem találom..."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Rendeltem redmi buds 5 prot is a telóhoz. Szerintem elég jó, de csak ma jött meg. Viszont tök jó volt, hogy a telón be volt kapcsolva a bluetooth, kinyitottam a füles tokját és egyből felugrott a telón, felajánlott az appot meg minden. Nagyon szépen kommunikáltak.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Akkor jól láttam, köszi. Annyira még nem volt alkalmam alaposabban tesztelni, de 50Mp Ultra RAW-ban jónak tűnik amúgy a minőség és az 50Mp miatt lehet azért vágni és talán így kiküszöbölhető, ha nagyon látványos lenne.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
hosszas tanakodás után, beszálltunk mi is családostól 2db fehér 14-essel
Nekem nagyon tetszik eddig. Első Xiaomi telefonunk a feleségemmel.
Egyedül talán a főkamera látószöge kicsit fura nekem, elég széles látószögű szerintem főkamerához, ebből adódóan a széleken is jobban torzít, ahogy észrevettem.illetve éjszaka nekem is 7-8% körül merül, ahogy eddig tapasztaltam. Láttam ez többeknél jellemző. Amúgy elégedett vagyok az akksival. Szokásos felhasználásom során majdnem 48 óránként töltöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest