- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoando
aktív tag
Ez az értesítési ikon miért marad meg a kijelző felületén kb 2 percig, nem állítottam semmit a telón.
-
jojoando
aktív tag
Annyira nem értek ehhez de a 2 0 3-s az európai zip, de többet nem tudnék mondani, hogyan tovább.
Latest version of the stable European firmware for Xiaomi 14 by Xiaomi.
Recovery ROMVersion2.0.3.0.VNCEUXMOSHyperOS 2AndroidAndroid 15Release date2025-01-22File size6.39 GBOfficial LinkDownload (.zip)ChangelogExpand list -
jojoando
aktív tag
A google időjárást, a google híreket ki lehet valahogy kapcsolni ( Állandóan a portfólió oldaláról hoz többnapos híreket)?, Illetve a kikapcsolás helyett a Try saving "Play a driving playlist" kijelzést meg lehet tiltani, mert kikapcsolnám a telefont a felirat helyett.
-
jojoando
aktív tag
Van egy Xiaomi Black shark 4 pro kérdésem.
Eddig feltöltve és kikapcsolva volt a polcon a telefon, ma ránézek, kapott-e frissítést, erre a telefon nem kapcsolódik be.
Rátettem töltőre de úgy is halott. Mit lehet ilyenkor tenni, hol lenne egy korrekt szervíz ahova érdemes beadni azzal a kérdéssel, mi van vele és mibe kerülne a javítása?
Kissé fura, mivel tartaléknak volt fenntartva. -
jojoando
aktív tag
Most kaptam meg a 2-s alapszintet, a 2.0.1.0.VNCEUXM -T
KÉRDÉSEM A MEMÓRIÁT HOL LEHETNE VISSZAÁLLÍTANI 12gb-RE? Valahogyan a 16-n áll és nem találok rá a megoldásra. -
jojoando
aktív tag
válasz
Steve198310 #1018 üzenetére
[link] XIAOMI hálózati töltő USB aljzat (33W, PD gyorstöltő 3.0 + Type-C kábel) FEHÉR
közel 200 telefonnak jó töltő, és nem nyírja ki az aksit 20V 6 Amperrel mint ez [link] XIAOMI MDY-14-EE gyári hálózati fehér gyors (Turbo) töltőfej 6A 120W A Honor 67W helyett mást venni csak pénz pazarlás. -
jojoando
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1012 üzenetére
Igen, szerintem jól gondolod, a töltést a telefon panelja irányítja, a nagyobb teljesítményt nem biztos hogy ismeri , szóval a 67W megvan, akkor mindegy is milyen a gyári töltő főleg ha Honor, a gyári sem tudná gyorsabban adni az ampert. Én a gyárit elő sem vettem, mivel 1 slotja van, a [link] 4 slot, de kell is a fülhallgatóknak rádiónak és tudja a gyors töltést is ami elegendően gyors.
-
jojoando
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1008 üzenetére
Ha a telefon töltői része a 67W tud, felesleges illetve (talán nem is tenne jót a telefonnak) egy nagyobb amper átadására képes töltőt venni hozzá. Bár a töltést automatikusan teszi, de felesleges vásárlás volna. Nekem Blitzword töltőm, olyan 30W tud de az is feltölti fél óra alatt a napi használatra és stabil töltő évek óta. Vagy -5 perc megéri?
-
jojoando
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1006 üzenetére
-
jojoando
aktív tag
Többet nem szeretnék ezen részen rágódni, de ne tudd meg, mennyien és kik játsszák a játékot, illetve 1 órára hetente képesek összejönni Budapest egyik részére a heti 1 óra event időre, és milyen kocsikkal jönnek jól szituált emberek. Van aki 4-6 telóval és tablettel nyomassa olyankor, és nincs különbség gazdagabb vagy csóribb emberek közt, a játék összetart minket, ami mindennél többet ér. Ami a telefont illeti nem kell pótaksival járkáljak, 2 simkártyát előfizetni, 1 telefonnal és 2 néven egyszerre tudok játszani GPS kapcsolattal folyamatosan. Ezt a márkát ismerem ilyen tudással régóta, ezért is szeretem a készülékeiket, megbízhatóak hardverben nagyon jók képernyő időben is tetszenek.
Elnézést a sok írásért offoltam is ezt, Köszönöm! -
jojoando
aktív tag
válasz
novinyul #996 üzenetére
Számomra a Xiaomi a jó megoldás, mivel memóriából jól felszerelt és az iker program használat csak nála van jelen stabilan. 2 accal tudok pokémonozni pl amiket 1 lapon egyszerre tudok megjeleníteni, ezt más készülékkel nem lehet megtenni.
A Huawei a google hiány miatt feledésbe merült, így nem jó mégha van rá megoldás. -
jojoando
aktív tag
hogy lehet a chromot a jelszó mentésére bírni? Állandóan az összetett jelszó megadását kéri, mikor nem adtam meg ilyet. Így nem menti a jelszavakat. Mi a megoldás?
-
jojoando
aktív tag
33W Mi11I
90W Xiaomi 14 gyári
-
jojoando
aktív tag
A régiót hogy lehet megtudni, honnan a teló?
A Xiaomi Mi 11i telón most kapom a 1.0.1.0.0. UKKEUXM 169mb frissítést
A 14 re meg semmit sem jelenleg.1.0.22.0.UNCEUXM van. -
jojoando
aktív tag
Setup ikon/beállítás/Alkalmazások/Alkalmazás kezelés/Fent középső narancssárga pötty ikon Klónozott alkalmazások/majdnem minden programot enged klónozni.
Amit klónozol megindítod a programokat, majd a középső menü gombbal leteszed háttérbe. A kocka menü gombot megnyomva előjön a futó háttérprogram, annak ikonjára teszed az ujjad, jön ki a félkörös ikonok sora....
-
jojoando
aktív tag
Igen az alkalmazásokban van a lista mit klónoz.
Majd megnyitod mindkét accot leteszed futóba a kör ikonnal,hogy fusson, aztán a kockát menüben megnyomod, és az egyik programra mégy az ujjaddal kijön abból 4 kis ablak, félkörívbe, 1., lakat 2 téglalap arra katt és adja, a harmadik téglaalapba kisebb, negyedikbe állítási ikon.
-
jojoando
aktív tag
Nekem mindig Xiaomi telefonom volt, jelenleg az aksi gyengesége miatt a Xiaomi Mi 11i -t váltottam erre, nade azzal gyönyörű képeket csináltam nappal és este is, ezzel a szinek fakók, olyan temetős fotókat készít, a leicát is rátettem nélküle is fotóztam nem találtam nagy eltérést. [kép] [kép] [kép] [kép]
-
jojoando
aktív tag
Nekem a kamerája nem tetszik, nem ad élethű fotókat még a Leica rendszerrel sem. A minősége a 12mpxl samsung minőségben ami a trágya alja
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Vicces képek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest